Cepelinų padažas

Ingridientai:

200 - 300 gramų lašinukų,
2 - 3 svogūnų,
200 - 300 gramų grietinės,
1 šaukštas miltų,
1 stiklinės pieno,
druskos, prieskonių (pagal skonį)

Gaminimas

Lašinukus supjaustyti smulkiais kūbeliais ir sudėti į keptuvę. Lašinukams pradėjus gelsti, į keptuvę įdėti smulkiai supjaustytus svogūnus. Kiek pakepintus svogūnus supilti į dubenėlį, paliekant dalį riebalų keptuvėje.

Į likusius riebalus sudėti miltus ir keptuvėje esantį turinšmaišyti. Kai miltai pradeda gelsti, į keptuvę supilti pieną,įdėti druską, prieskonius ir susidariusę masę maišyti kol užvirs. Tada dėti grietinę ir kiek pakaitinus visą turinį supilti į dubenį,kuriame yra paspirginti lašinukai ir svogūnai.

Padažas puikiai pagardins cepelinus ar kt.

Daugiau apie cepelinus

» Cepelinai, didžkukuliai.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!