BulvÄ—s, bulvä—s receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/25
Bulvių ir paprikos mišrainė
Visus produktus susmulkiname, sumaišome, papuošiame petražolių lapeliais. ..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir paprikos mišrainė
Visus produktus susmulkiname, sumaišome, papuošiame petražolių lapeliais. ..
Recepto vertinimas:
Su slyvomis troškinti burokėliai
Burokelius nulupame, sutarkuojame burokine trintuve ir sudedame i troskinimo puoda.Svieste pakepiname kubeliais supjaustyta svoguna, sudedame i puoda su burokeliais, ipilame 0,5 stiklines vandens, alieju, suberiame cukru, druska ir troskiname ant nedideles ugnies. Baigiant troskinti suberiame dziovi..
Recepto vertinimas:
Porus ir svogunus supjaustyti griezineliais ir pakepinti svieste. Puse kaliaropiu kiekio palikti, o kitas nulupti, supjaustyti ir pakepinti 5 min. su plonais griezineliais supjaustytomis bulvemis. Tada jas sudeti i puoda, uzpilti sultiniu ir isvirti. Atvesinti ir viska pertrinti. Tada viska sumaisyt..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos šoninė, kepta su daržovėmis
Å viežiÄ… mÄ—sÄ… įtrinti druska ir kelias valandas palaikyti Å¡altai. Paskui įdÄ—ti į keptuvÄ…, įpilti vandens ir kepti vienÄ… valandÄ… 160-170ºC temperatÅ«roje, retkarÄiais palaistant vandeniu ir pavartant. Po valandos į keptuvÄ… sudÄ—ti kopÅ«stÄ… ir grežtį, supjaustytas bulves. ViskÄ… ke..
Recepto vertinimas:
Bulvių užkepėlė su voveraitėmis ir kumpiu
Bulves kruopÅ¡Äiai nuplaukite po tekanÄiu vandeniu, supjaustykite skiltelÄ—mis ir sudÄ—kite į dubenį. ÄŒesnakus nulupkite, sukapokite, sumaiÅ¡ykite su petražolÄ—mis bei druska ir sudÄ—kite ant bulvių. Kumpį supjaustykite juostelÄ—mis, sumeskite ant bulvių skiltelių, apÅ¡lakstykite aliejum..
Recepto vertinimas:
Bulvių užkepėlė su voveraitėmis ir kumpiu
Bulves kruopÅ¡Äiai nuplaukite po tekanÄiu vandeniu, supjaustykite skiltelÄ—mis ir sudÄ—kite į dubenį. ÄŒesnakus nulupkite, sukapokite, sumaiÅ¡ykite su petražolÄ—mis bei druska ir sudÄ—kite ant bulvių. Kumpį supjaustykite juostelÄ—mis, sumeskite ant bulvių skiltelių, apÅ¡lakstykite aliejum..
Recepto vertinimas:
Bulves nukusti ir supjaustyti griežinėliais. Cukiniją nuvalyti ir supjaustyti griežinėliais. Taip pat supjaustyti dešrą. Viską sudėti sluoksniais į riebalais išteptą kepimo formą. Grietinėlę išplakti, į ją sudėti lydytą sūrį, druską, pipirus, muskato riešuto. Padažą užpi..
Recepto vertinimas:
Bulves nukusti ir supjaustyti griežinėliais. Cukiniją nuvalyti ir supjaustyti griežinėliais. Taip pat supjaustyti dešrą. Viską sudėti sluoksniais į riebalais išteptą kepimo formą. Grietinėlę išplakti, į ją sudėti lydytą sūrį, druską, pipirus, muskato riešuto. Padažą užpi..
Recepto vertinimas:
Pupelių ir jūros gėrybių salotos
Bulves, morkas, saliero šaknį išvirti atskirai ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Žalias pupelių ankštis ir žirnelius nuvalyti, supjaustyti rombais ir virti, šviežius obuolius ir raugintus agurkus supjaustyti kubeliais. Paruoštas daržoves sudėti į indą. Į tą patį indą sudėti da..
Recepto vertinimas:
Menkė užkepta sūriu (Vitalijos)
Bulves verdame su lupenomis. Jas nulupę supjaustome apie 0,5 cm griežinėliais. Žuvį pjaustome apie 7 cm gabalėliais. Pavoliojame miltuose ir iškepame. Sūrį sutarkuojame. Gilų kepimo indą (stiklinį, špižinį, molinį) ištepame riebalais (sviestu arba margarinu). Išklojame visomis bu..
Recepto vertinimas:
Įdaryta bulvė kepta žarijose
Bulvės švariai nuplaunamos ir nušluostomos. Šoninė supjaustoma pailgomis juostelėmis. Bulvėje padaroma įpjova į kurią prikemšam šoninės. Paruošta bulvė suvyniojama į foliją ir dedama į karštas žarijas kepti. Skanu valgyti su kefyru ar rūgusiu pienu . Skanaus!..
Recepto vertinimas:
Įdaryta bulvė kepta žarijose
Bulvės švariai nuplaunamos ir nušluostomos. Šoninė supjaustoma pailgomis juostelėmis. Bulvėje padaroma įpjova į kurią prikemšam šoninės. Paruošta bulvė suvyniojama į foliją ir dedama į karštas žarijas kepti. Skanu valgyti su kefyru ar rūgusiu pienu . Skanaus!..
Recepto vertinimas:
Zuvi supjaustome nemazais gabaliukais(kaip degtuku dezele).Morkas sutarkuojame burokine tarka, svoguna supjaustome smulkiai, cesnaka susmulkiname, sudedame prieskonius, tik nededame druskos. Sudedame majoneza - ismaisome ir padedame i saldytuva 12 valandu. Po to imusame kiausinius, sudedame krakmola..
Recepto vertinimas:
Ištrinti riebalus (kad būtų kaip pūkas), suberti cukrų, vanilinį cukrų, druską ir nuolat trinant, dėti po kiaušinį. Po to palaipsniui berti į masę miltus ir krakmolą, išmaišytus su kepimo milteliais, riešutus ir sutarkuotą citrinos žievelę.Tešlą sudėti į išteptą riebalais..
Recepto vertinimas:
Grybus ir svogūną sukapoti, agurką, virtą morką, burokėlį ir bulves supjaustyti smulkiais kubeliais ir viską sumaišyti. Supilti aliejų, citrinos sultis, suberti prieskonius ir vėl išmaišyti. Salotas apibarstyti svogūnų laiškais ir patiekti su mėsos patiekalais. Skanaus! ..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos sultinys su daržovėmis ir sūriu
I salta pasudyta vandeni sudedame kalakutienos kaulus. Uzverdame, nugriebiame putas ir verdame apie 25 min.Darzoves nuplauname, nuskutame, sutarkuojame burokine trintuve ir sudedame i sultini. Verdame 5-7 min. Isimame kalakutienos kaulus. Sriuba paskaniname prieskoniais ir susmulkintais krapais.Pati..
Recepto vertinimas:
Kepta šviežia kiaulienos dešra
Ä® keptuvÄ™ sudÄ—ta deÅ¡ra subadoma aÅ¡triu plonu virbu ar Å¡akute, kad kepant nesusproginÄ—tų. Pridedama riebalų, įpilama truputį karÅ¡to vandens ir kepama, kol viena pusÄ— gražiai apkeps. Tada deÅ¡ra apverÄiama ir apkepinama antroji pusÄ—. PrieÅ¡ valgant supjaustoma ir užpilama tuo paÄiu..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba, balinta kefyru arba rūgusiu pienu
Ä® iÅ¡tirpintÄ… sviestÄ… arba margarinÄ… sudedamos susmulkintos daržovÄ—s, įpilama 0,5l vandens arba sultinio ir troÅ¡kinama, kol daržovÄ—s suminkÅ¡tÄ—s. Tada jos sutrinamos, įdedama aÅ¡traus pomidorų padažo, užbalinama kefyru arba rÅ«gusiu pienu, atskiestu su trupuÄiu paÅ¡ildyto virinto v..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba, balinta kefyru arba rūgusiu pienu
Ä® iÅ¡tirpintÄ… sviestÄ… arba margarinÄ… sudedamos susmulkintos daržovÄ—s, įpilama 0,5l vandens arba sultinio ir troÅ¡kinama, kol daržovÄ—s suminkÅ¡tÄ—s. Tada jos sutrinamos, įdedama aÅ¡traus pomidorų padažo, užbalinama kefyru arba rÅ«gusiu pienu, atskiestu su trupuÄiu paÅ¡ildyto virinto v..
Recepto vertinimas:
Žuvis pasūdyti, pabarstyti pipirais. Krapus išmaišyti su 2 šaukštais aliejaus. Apdėlioti žuvis ir palikti šaltai 30 min. Bulves supjaustyti griežinėliais. Agurką nulupti, perpjauti išilgai, išimti sėklyną ir supjaustyti gabaliukais. Svogūną pakepinti likusiame aliejuje. Išmaišyt..
Recepto vertinimas:
Antį prismaigstyti laÅ¡inukų, pakepinti svieste, apipilti sultiniu, įberti druskos, įpilti citrinos sulÄių ir tada troÅ¡kinti. IÅ¡troÅ¡kintÄ… antį supjaustyti ir patiekti su bulvÄ—mis. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Silkė nuvaloma, išėmus kaulusi, supjaustoma kubelais. Kumpis ir kitos daržovės supjaustomos kubeliais, pasūdoma ir užpilama majonezu ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę papuošiamos svogūnų griežinėlais. ..
Recepto vertinimas:
GRYBAIS ĮDARYTA IR FOLIJOJE KEPTA SILKĖ
Sudytas silkes ismirkyti vandenyje, nupjauti galvas, isimti vidurius ir kaulus, neperskiriant zuvu pusiau. Kapotus grybus ir svogunus patroskinti svieste, ideti kapoto kiausinio, grietines ir sio idaro prikimsti silkes. Kiekviena silke atskirai suvynioti i folija arba pergamentini popieriu, sudeti i..
Recepto vertinimas:
Į lėkštę sudedame suplėšytus salotų lapus, suberiame susmulkintus marinuotus agurkus, bulves, paprikas, kukurūzus, svogūnų laiškus, užpilame paruoštu padažu. (skanaus :))..
Recepto vertinimas: