7 rezultatų ieškant "kepta v o a a o u"

Vištos krūtinėlės šašlykai

Mės? įtrinti druskos, pipirų, sojų padažo bei kalendros mišiniu ir iškepti keptuvėje, įpylus šaukštelį aliejaus. Pomidorą ir avokadą supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su padažu, pagamintu iš visų nurodytų produktų. Keptą krūtinėlę supjaustyti griežinėliais ir sudėti ant..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kalakutas su slyvomis

Kalakutą paruošti, iškepti ir pusdubenyje sutvarkyti kaip keptą žąsį (receptas: kepta žąsis).Vietoj obuolių imti marinuotas arba virtas džiovintas slyvas, kuriomis aplinkui apdėti kepsnį. Be to, šaltiems užkandžiams kalakutą galima kepti įdarytą slyvomis. ..

Recepto vertinimas: 3

Paprasta kepta obuolienė

labai paprasta,bet gera KEPTA obuoliene darau taip:gerai tinka zieminiai nukrite obuoliai.Nuplaunu obuolius,ispjaunu seklas.Nulupti nereikia.Tada sutarkuju(tarkuot galima bulviu tarkavimo masina,as tai virtuviniu kombainu,ten kur dideli peiliai),tada i puoda,mano puodas 5 litru,tai ne visai pilna..

Recepto vertinimas: 1

Kepta marinuota veršiena

Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtrinamas veršienos gabalas. Išverdamas marinatas iš prieskonių (pipirų, lauro lapelių), acto, cukraus ir vandens ir atvėsęs užpilamas ant mėsos. Marinuojama 4—6 val. Išimta iš marinato ..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas batonas su kepta nugarine

Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pusę. Vieną pusę ištepame ančiuvių pasta, uždedame salotų lapų, apšlakstome aliejumi. Ant viršaus dedame per pusę perpjautus pomidorus, plonai supjaustytą Parmezaną ir keptą nugarinę. Pasūdome, pagardiname pipirais. Uždedame antrąj..

Recepto vertinimas: 0

Kepti liežuvio griežinėliai

Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įtsrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti maltais džiūvėsėliais ir kepti įkaitintame svieste, pasidarys gražios aukso spalvos. Keptą liežuvį išimti iš keptuvės, sudėti į lėkš..

Recepto vertinimas: 0

TRINTA DARŽOVIŲ SRIUBA SU PRIEDAIS

I troskintuva sudedame stambiai supjaustytas darzoves, ipilame aliejaus ir troskiname nuolat pamaisydami. Kai darzoves suminksteja, iberiame prieskoniu ir ipilame 150 g vandens, uzviriname. Smulkintuvu viska sutriname, supilame grietinele ir uzviriname. Vistienos file ir lasisos tile supjaustome ned..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: kepta v o a a o u