12 rezultatų ieškant "viso"

Įdaryti kiaulienos suktinukai

1. Nuo mėsos nupjauname riebalus. Filė perpjauname pusiau išilgai ir kiekvieną gabalą supjaustome griežinėliais. Jų iš viso turi būti 16. 2. Garstyčias sumaišome su pomidorų padažu, džiūvėsėliais, raudonėliais ir mairūnais, įberiame druskos ir pipirų. Kiaulienos griežinėlius..

Recepto vertinimas: 0

Avižų kisielius

Duonos trupinius ir dribsnius užpilti drungnu vandeniu, palaikyti parą, kol ims rūgti. Perkošti kelis kartus ir užpilti švariu vandeniu vėl (iš viso turėtų būti apie 2ltr.masės). Mirkalą pasūdyti, pasaldinti ir užvirti. Virti kelias min, kol sutirštės. Laikyti šaltai.Va..

Recepto vertinimas: 3

Žuvų pyragas

Salotas nuplauti ir supjaustyti. Pomidorą,agurką supjaustyti plonomis juostelėmis. Kiaušinius taip pat pasmulkinti. Viską sudeti į salotinę, sudėti tuną šiek tiek pagardinti prieskoniais ir užpilti šlakelį aliejaus ir išmaišyti...

Recepto vertinimas: 1

Apelsinų suflė su mangais

1. Biskvitus apšlakstome romo esencija, skiesta vandeniu. 2. Kiaušinių trynius atkiriame nuo baltymų ir sukame su cukrumi tol, kol masė tampa balta, puri ir vienalytė. 3. Įmaišome apelsinų sultis, maltą žievelę, medų, truputį druskos. Suberiame persijotus miltus ir imbierus. ..

Recepto vertinimas: 0

Suktinukai

Pirmos rūšies jautiena supjaustoma pailgais nedideliais gabalėliais, gerai išmušama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais. Kiauliena ar lašinukai irgi supjaustomi tokio pat dydžio gabalėliais, šiek tiek pamušami, apibarstomi prieskoniais ir uždedami ant jautienos, stipriai susu..

Recepto vertinimas: 0

Tiškevičiaus koldūnai

Iš miltų, kiaušinių ir vandens užminkoma tešla. Grybai nuplaunami, išverdami, kumpis smulkiai sukapojamas (jeigu liesas, pridedama lašinių), sumaišomas su kapotais grybais, įmušami kiaušiniai, pasūdoma, įberiama pipirų, išmaišoma ir daromi koldūnai. Dedami į verdantį pasūdyt..

Recepto vertinimas: 4

Velykinis tortas

Į miltus, pabertus ant lentos, burokine tarka tarkuojamas per naktį šaldytuve laikytas margarinas. Ant viršaus sudedama visa grietinė, 2 tryniai, supilamos citrinos sultys, suberiamas vanilinis cukrus, tada tešla kapojama dideliu peiliu, stumiant nuo šonų į vidurį. Taip maišoma, kol vis..

Recepto vertinimas: 2

Trikampėliai su mandarinais ir mascarpone sūriu

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą iškočioti ir supjaustyti į 20 trikampių. Juos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepti tryniu. Baltymus išplakti iki standžių putų. Plakant po truputį sub..

Recepto vertinimas: 0

Belgiškai ruošti unguriai su žalumynais

Ungurius nulupkite, išvalykite, nupjaukite galvas, supjaustykite 4 cm gabaliukais. Paruoškite visus žalumynus, juos nuplaukite, gražiai supjaustykite. Puode pašildykite sviestą, jame pakepkiteungurių gabaliukus su supjaustytais česnakais. Maišant kepkite 5 minutes. Sudėkite žalumynu..

Recepto vertinimas: 2

UPĖTAKIS SU BRAŠKĖMIS

Zuvis apslakstyti apelsinu sultimis ir palikti pastoveti apie 20 min. Braskes nuplauti ir nuvarvinti. 300 g uogu sutrinti, sudeti cukraus pudra, apelsino zievele, muskato riesuti ir ziupsneli druskos. Sudeti i karsciui atsparu inda, kurio dugnas ir sieneles pries tai buvo isteptos 1 saukstu sviesto...

Recepto vertinimas: 0

Užkandis su ikrais

Sviesta issukame su citrinu sultimis, trupuciu druskos, susmulkintais petrazoliu lapeliais. Suformuojame rutuliukus, atvesiname. Ant ryziu paplotelio dedame ikru, sviesto rutuliuka, alyva, prismeigiame smeigtuku, papuosiame cikoriju lapeliais, citrina. Valgydami ikrus ir sviesta uztepame ant viso pa..

Recepto vertinimas: 0

TRISPALVIS PYRAGAS

KIAUŠINIUS IŠPLAKTI SU CUKRUMI.SUPILTI ALIEJŲ.PASKUI MILTUS SUMAIŠYTI SU KEPIMO MILTELIAIS IR PADALINTI Į TRIS DALIS.Į PIRMĄ DĖTI KISIELIŲ. Į ANTRĄ KAKAVĄ. O Į TRECIĄ NIEKO. KEPTI APIE 30 MIN.SKANIAUSIAS BUNA KAI KISIELIUS BUNA BRAŠKINIS ARBA AVIETINIS, VISO PAKELIO DĖTI NEREIKIA, N..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: viso