24 rezultatų ieškant "greitai"

Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa

Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušinius. Viską sumaišome, įpilame miltų ir viską suminkome. Kol gaunasi minkoma tešla ir turėkite omenyje, kad tešlą reikia minkyti greitai nes sviestas ar margarinas greitai tirpsta ir atrodo, kad reikia vis daugiau ir daugiau miltų. Tešl..

Recepto vertinimas: 4

Kiaušinienė su miltais

Išplaktus kiaušinius sumaišykite su miltais, atskieskite grietine ir išmaišykite. Tada po truputį pilkite šilto pieno, išplakite iki vientisos masės, pilkite į keptuvę su šildytu sviestu ir kepkite orkaitėje. Iškeptą kiaušinienę užpilkite sviestu ir tuoj valgykite, nes greitai suk..

Recepto vertinimas: 0

Oro pyragas (obuolių suflė)

Obuolius nuplaukite, suvilgykite vandeniu, iškepkite orkaitėje, ataušinkite ir pertrinkite per sietelį. Į tyrę pridėkite cukraus ir virkite, kol sutirštės. Baltymą išplakite iki tirštų putų, dėkite į karštą tyrę ir greitai maišykite. Obuolių masę sudėkite į sviestu išteptą..

Recepto vertinimas: 3

Manų košė su vaisiais

Piene išvirkite tąsią manų košę su trupučiu druskos ir cukraus. Į karštą košę, greitai ją maišydami, sudėkite nešildytą sviestą, su cukrum išplaktą kiaušinio baltymą, kiaušinio trynį, vanilę ir kapotus riešutų branduolius. Masę dėkite į riebalais išteptą keptuvę, vi..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka su krienais

Lydekas išdaryti, sudėti į sūdytą, papipirintą, verdantį vandenį. Bulves supjaustyti ir sudėti į virti prie lydekų. Sutarkuoti krienus. Kai žuvis ir bulvės bus išvirusios, neišgaravusį sultinį nupilti į atskirą indą, o bulves ir lydekas perkelti į kitą (gilią emaliuotą keptu..

Recepto vertinimas: 0

Kepta plekšnė su lašiniais

Žuvį nuplauti, nusausinti popieriniu rankšluoščiu ir apvolioti miltuose. Nukratyti miltų perteklių nuo žuvies gabalėlių ir sudėti juo vieną šalia kito. Lašinius supjaustyti mažais kubeliais ir pačirškinti keptuvėje, kol jie virs spirgučiais. Spirgučius išimti, o keptuvėje žuv..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas su slyvomis

Pagaminkite tešlą. Miltus persijokite į dubenį į kalnelį ir jo viduryje padarykite nedidelę įdubą. Į įdubą įmuškite kiaušinį ir įberkite žiupsnelį druskos. Apibarstykite cukrumi. Atšaldytą sviestą sutarkuokite stambia trintuve arba supjaustykite nedideliais gabalėliais ir iš..

Recepto vertinimas: 5

Žvaigždutės

Kiaušinį plakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, pilti virintą ir ataušintą pieną, berti miltus. Minkyti tol, kol tešla pradės blizgėti. Žvaigždutės metalinę formelę įkaitinti karštame aliejuje, aplipinti tešla ir vėl greitai kišti į aliejų. Kai žvaigždutės pagels, išt..

Recepto vertinimas: 0

Auksinės pagalvėlės

Miltus persijoti, įberti druskos, sutarkuoti atšaldytą sviestą. Sviesto drožles greitai maišyti su miltais, kad nesuliptų. Tešlą palaikyti 10 min. šilumoje, kad sviestas suminkštėtų. Maišant peiliu pilti grietinę, bet neminkyti. Rankomis suformuoti tešlą, pjauti po gabalėlį, iš..

Recepto vertinimas: 0

Midijos su salierais

Midijų paviršių nuvalome aštriu peiliu. Geldeles labai gerai nuplauname tekančiu šaltu vandeniu. Nuluptas česnako skilteles supjaustome smulkiai, salierų stiebelius - nedideliais gabalėliais, svogūnų laiškus - smulkiai. Supilame į puodą vyną, alų, aliejų, suberiame salierus, svog..

Recepto vertinimas: 0

Keksas "Zebras" (Skirmantės) (foto)

Įkaitinti orkaitę iki 170 C. Paruošti 20 cm skersmens apvalią formą. Persijoti miltus ir sumaišyti su kepimo milteliais. Įmušti kiaušinius į miltus, suberti cukraus pudrą ir greitai maišyti iki kreminės konsistencijos. Įpilti išlydytą sviestą, kondensuotą pieną, vanilė..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių traškučiai su tunų pagardais

Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti labai plonomis riekelėmis, kurias bent pusvalandį (o galima ir visą naktį) pamirkyti šaltame vandenyje. Vandenį reikėtų vis keisti, kad bulvės prarastų krakmolą ir skrudinant taptų traškios. Išimtas iš vandens bulves nuvarvinti, nusausint..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai vafliai

Įkaitinkite orkaitę iki 170° C. Išdėliokite migdolus ant didelės skardos. Paskrudinkite, kol įgaus auksinę spalvą, 5-7 minutes. Ištepkite sviestu keturias kepimo skardas. Suberkite miltus, kakavos mitelius ir druskos į vidutinio dydžio dubenį. Mediniu šaukštu išmaišykite kiaušin..

Recepto vertinimas: 0

Kibinai

Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušinius. Viską sumaišome. Įdedame miltų ir viską suminkome. Kol gaunasi minkoma tešla ir turėkite omenyje, kad tešlą reikia minkyti greitai nes sviestas ar margarinas greitai tirpsta ir atrodo, kad reikia vis daugiau ir daugiau miltų. Teš..

Recepto vertinimas: 5

Vyšnių pyragas su užpilu

Tešlai skirtus miltus suberti į dubenį, viduryje padaryti įdubimą. Į jį sudėti cukrų, druską, tarkuotą citrinos žievelę bei įmušti kiaušinį. Miltų kauburėlio kraštuose išdėlioti margarino gabalėlius. Pradedant nuo išorės, viską greitai suminkyti į vientisą trapią tešl..

Recepto vertinimas: 0

Greitai paruošiamos varškės bandelės

Persijokite miltus, juos gerai sumaišykite su sausomis kepimo mielėmis, druska, cukrumi, varške ir kiaušiniais. Greitai užminkykite tešlą, šaukštu ją padalinkite į 16 gabalėlių, suformuokite iš jų mažas bandeles ir dėkite į riebalais suteptą skardą. Kepkite iki 200°C temperat..

Recepto vertinimas: 4

Biskvitinis vyniotinis su džemu

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlai kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakti iki purios masės. Sudėti citrinos žievelę ir vanilinį cukrų. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo mi..

Recepto vertinimas: 0

Žydiški pyragėliai su varške

Miltus supilkite į dubenį, padarykite juose duobutę, suberkite cukrų, druską, sudėkite 2 kiaušinio trynius, pienu atskiestas mieles ir gabaliukais supjaustytą sviestą. Viską gerai išmaišykite, greitai suminkykite rankomis. Iš tešlos padarykite rutulį ir 12 valandų palaikykite šald..

Recepto vertinimas: 3

Vyniotinis su aguonomis

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su grietine

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

ERŠKĖTROŽIŲ UOGIENĖ

Nevisiskai prinokusias uogas nuplauti isvalyti nuo seklu. Puseles perplauti salto vandens srove, kad neliktu pukeliu, sudeti i dubeni, apibarstyti 500g cukrumi, apslakstyti degtine ir 5 val saltai palaikyti. Is likusio cukraus ir vandens paruosti sirupa ir kol dar karstas uzpilti uogas. Dar palai..

Recepto vertinimas: 2

Riestainėliai su romu

Ant medines lenteles isberti persijotus miltus ir miltini cukru. Viduryje padaryti duobute ir imusti kiausini, iberti druskos, supilti roma. Sudeti kapota sviesta ir greitai isminkyti tesla. Tesla pridengti drobiniu raksluosciu ir laikyti saltoje vietoje.Perminkyti tesla, suvolioti plona voleli, sup..

Recepto vertinimas: 0

Abrikosų desertas

Abrikosus nuplauname, isimame kauliukus, susmulkiname, ipilame cukraus, vandens ir isverdame. Atvesusia mase pertriname. Grietinele isplakame su cukrumi, imaisome abrikosus, isbrinkinta ir istirpinta zelatina. Supilame i vandeniu sudrekinta ir cukrumi pabarstyta forma ir laikome saldytuve 4-5 vai. T..

Recepto vertinimas: 0

Sniego vaišiai

Varske sumaisyti su cukrumi ir kokosu drozlemis (4 saukstelius palikit apvoliojimui). Ilasinti vanilines emulsijos. Sumaisyti i mase ir is jos formuoti nedidelius rutuliukus, i ju vidu ideti po lazdynu riesuta. Kamuolelius apvolioti kokosu drozlese. Labai skanu, sveika ir greitai, tinka vaikams smal..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: greitai