25 rezultatų ieškant "greitai"

Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa

Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušinius. Viską sumaišome, įpilame miltų ir viską suminkome. Kol gaunasi minkoma tešla ir turėkite omenyje, kad tešlą reikia minkyti greitai nes sviestas ar margarinas greitai tirpsta ir atrodo, kad reikia vis daugiau ir daugiau miltų. Tešl..

Recepto vertinimas: 4

Skumbrė normandiškai

Nuvalytas skumbres pabarstyti druska ir pipirais. Nulupti svogūną ir obuolį, juos supjaustyti apvaliomis skiltelėmis. Įdėti į puodą, ant jų uždėti žuvį, įpilti sidro ir acto. Užvirti ir pavirinti dar 5 min. ant silpnos ugnies. Po to nuimti ir atvėsinti puode. Nulupti likusius obuoli..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Žozefina"

Susmulkintą margariną išminkyti su miltais,sudėti grietinę.Gerai išminkyti.Paruoštą tešlą padėti šaltai kol bus ruošiamas pertepimas.Atšaldytą tešlą padalinti į reikiamo dydžio gabalus,iškočioti blynus(pagal turimos skardelės dydį ir formą).Iškeptus blynus iš karto, dar ka..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų ausytės

Sviestą trinti su cukrumi, po vieną įmušti kiaušinius. suberti miltus, tarkuotą citrinos žievelę ir supilti citrinos sultis. tešlą gerai išmaišyti. Pirmąsias 9 tešlos porcijas šaukšteliu sukrėsti ant kepimo popieriaus. tešlos kauburėlius šiek tiek suploti, apibarstyti vaniliniu ..

Recepto vertinimas: 5

Lietuviška eglė

Kiaušinių trynius sukti su cukrumi ir sviestu, kol pasidarys puri masė. Į grietinę sudėti sodą ir citrinos rūgštį, supilti trynius, suberti vaniliną, išsijotus miltus ir greitai suminkyti tešlą. Ją 5 valandas padėti šaltai, kad sutvirtėtų. Paskui kočioti 1--1,5 cm storio lakšta..

Recepto vertinimas: 4

Guliašias su grietine

Taukus pakaitinti prikaistuvyje storu dugnu. Mėsą supjaustyti dideliais gabalais ir greitai apkepinti nuolat maišant. Svogūnus nulupti ir stambiai supjaustyti, suberti į mėsos puodą ir pakepti 5 minutes, kol įgaus rusvą spalvą. Įberti pipirų, supilti sultinį, actą ir sumažinti ugnį...

Recepto vertinimas: 0

Jautienos drebučiai

Kojas apsvilinti, sukapoti gabalais, nuplauti , užpilti šaltu vandeniu. Mėsą perpjauti į du gabalus, gerai nuplauti ir sudėti kartu su kojomis į puodą. Kai užvirs, skystį nupilti, o kojas ir mėsą perplauti šaltu vandeniu. Sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu ir 3 val. virti, nug..

Recepto vertinimas: 0

Varškinės spurgos

Ištrinti su cukrumi kiaušiniai, varškė, grietinė, sumaišyta su soda, miltai ir prieskoniai gerai suminkoma. Iš jos daromi maži kukuliukai arba riestainėliai. Verdama iš abiejų pusių įkaitintuose riebaluose. Išgriebtos ant rėčio spurgos pabarstomos miltiniu cukrumi. Kuo tešla mink..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai kukuliai

Su lupenomis išvirtos bulvės nulupamos ir sugrūdamos, suberiami miltai, įmušamas kiaušinis, sudedamas sviestas. Viskas greitai sumaišoma, padaromi nedideli kukuliai, apvoliojami krakmolu ir sudedami į verdantį pasūdytą vandenį. 10—12 min pavirę, kai pakyla, išgriebiami kiaurasamči..

Recepto vertinimas: 3

Grietininiai pyragėliai

Miltus sukapoti su sviestu, suberti cukrų, kepimo miltelius. Tada įmušti kiaušinį (kad tešla būtų puresnė, pirma dėti trynį, o paskui pusę išplakto baltymo) ir greitai užminkyti tešlą. Valandą palaikyti šaldytuve. Atšaldytą tešlą iškočioti 0,5 cm. storiu sluoksniu ir formel..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Gražuolė" (Jūratės)

Virtus kiaušinių trynius išsukti su cukrumi iki baltumo, įpilti verdantį pieną, greitai išmaišyti ir atšaldyti. Tada maišant supilti iš eilės visas sultis. Kokteilį pateikti šaltą arba su gabaliukais ledo. Turint kokteilių plaktuvą, iš karto galima į jį sudėti trynius, cukrų,..

Recepto vertinimas: 0

Sojos dribsnių kepsnys (Ramunės)

Sojų dribsnius užpilti verdančiu vandeniu, kad apsemtų ir palaikyti 1 - 1,5 valandos. Tada suberti manų kruopas, stambiai tarkuotas ir apkepintas su svogūnėliu morkas. Suberti prieskonius, druską, sojos padažo. Formuoti stačiakampio formos kepsnį, apvolioti sėlenose arba džiūvėsėli..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)

Iš nugarinės išimti kaulus, mėsą apibarstyti druska su prieskoniais. Ant viršaus sukrauti įdarą - sūdytą liežuvį, slyvas be kauliukų, obuolius, kumpio arba dešros griežinėlius ir kt. Galima dėti ir kelis skirtingus pagal skonį įdaro sluoksnius. Mėsą suvynioti ir surišti. Vyni..

Recepto vertinimas: 5

Kibinai

Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušinius. Viską sumaišome. Įdedame miltų ir viską suminkome. Kol gaunasi minkoma tešla ir turėkite omenyje, kad tešlą reikia minkyti greitai nes sviestas ar margarinas greitai tirpsta ir atrodo, kad reikia vis daugiau ir daugiau miltų. Teš..

Recepto vertinimas: 5

Kiauliena su raudonuoju Mole padažu (Cerdo en mole coloradito)

Aitriąsias paprikas įpjaukite ir, pašalinę sėklas bei pertvarėles, šiek tiek susmulkinkite. Sudėkite į sausą, įkaitintą keptuvę ir apskrudinkite, nuolat maišydami. Atsargiai, kad neprisviltų- iš pradžių aitriosios paprikos skrunda lėtai, o paskui- labai greitai! Aitriosios papri..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai trikampiai

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijoti ant lentos ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį įberti 45 g cukraus, 1 pak. vanilinio cukraus bei įmušti kiaušinį. 45 g sviesto supjaustyti gabalėliais ir išdėlioti ant įdubimo krašto. Greitai suminkyti vientisą tešlą. J..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių tortas

Miltus persijoti ant lentos. Viduryje padaryti įdubimą, į jį sudėti kiaušinį, trynį, suberti druską, 125 g cukraus bei tarkuotą citrinos žievelę. Duobutės kraštuose išdėliot gerai atšaldyto sviesto arba margarino gabalėlius. Greitai suminkyti į vientisą masę, pradedant nuo iš..

Recepto vertinimas: 0

Greitai paruošiamos varškės bandelės

Persijokite miltus, juos gerai sumaišykite su sausomis kepimo mielėmis, druska, cukrumi, varške ir kiaušiniais. Greitai užminkykite tešlą, šaukštu ją padalinkite į 16 gabalėlių, suformuokite iš jų mažas bandeles ir dėkite į riebalais suteptą skardą. Kepkite iki 200°C temperat..

Recepto vertinimas: 4

Marinuotos cukinijos (Ramunės)

Cukinijas nulupam, perpjaunam per pusę, išimam munkštimą ir supjaustom norimais gabaliukais. Į indelius dedam lauro lapų, pipirų, krapų ir česnako. Galima naudoti agurkų konservavimo mišinį. Sudedam cukinijas, užvirinam marinatą, užpilam ir užsukam dangteliais. Greitai, skanu. ..

Recepto vertinimas: 2

Vitamininė juodųjų serbentų uogienė (Ramunės)

Vienam litrui maltų uogų imu 1,5 litro cukraus. Uogas nuplauname, nurenkame šakeles ir permalame su mėsmale. Suberiame cukrų, gerai išmaišome ir paliekame kokioms 6 valandoms, galima ir per naktį. Nepamirštame laikas nuo laiko pamaišyti. Uogienė išsilaiko iki 2 metų, tik atidarius ją..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS SU VARŠKE

Sviesta sukapoti su miltais, ipilti 2 saukstus vandens, greitai uzminkyti tesla ir ja iskloti aliejumi patepta torto forma. Trynius issukti su medumi ir nuolat maisant po truputi sudeti sumalta arba pertrinta varske. Paskui sukresti standziai isplaktus baltymus, atsargiai ismaisyti, suberti nuplauta..

Recepto vertinimas: 0

VYŠNIŲ PYRAGAS

Sviesta istrinti iki baltumo su 100g cukraus. Su likusiu cukrumi isplakti kiausinius. Riesutus susmulkinti ir viska kartu ismaisyti. Sutarkuoti citrinos zievele ir sudeti i tesla, tada suberti miltus ir puse vysniu (be kauliuku), vel viska ismaisyti. Tesla supilame i kepimo forma ir kepame apie 25 m..

Recepto vertinimas: 4

Abrikosų desertas

Abrikosus nuplauname, isimame kauliukus, susmulkiname, ipilame cukraus, vandens ir isverdame. Atvesusia mase pertriname. Grietinele isplakame su cukrumi, imaisome abrikosus, isbrinkinta ir istirpinta zelatina. Supilame i vandeniu sudrekinta ir cukrumi pabarstyta forma ir laikome saldytuve 4-5 vai. T..

Recepto vertinimas: 0

Skanėstas

Isplakti kiausinius, suberti miltus, cukru, supilti vandeni ir sultis. Citrinos rugsti istirpinti vandenyje, uzberti sodos ir greitai viska supilti i tesla. Kepti kol apskrus, geriausia bandeles forma. SKANAUS! (Mindaugas)..

Recepto vertinimas: 0

Bezė (pyragaičiai su baltymų kremu)

Miltus sumaisyti su soda ir persijoti. Sviesta issukti iki vientisos mases. Tada i ji dalimis deti cukru, paskui po viena kiausini. Viska issukti iki purios mases, kol istirps cukrus. Baigiant sukti supilti esencija. Tada suberti miltus ir greitai uzminkyti tesla.Palaikyti saldytuve 10-30min. Iskoci..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: greitai