25 rezultatų ieškant "vidutinio"

Briedukų padažas

Mažoje sunkioje keptuvėje užvirinkite vandenį su cukrumi, nemaišydami, kol pasidarys auksinės spalvos karamelė. Nuėmus keptuvę nuo ugnies, atsargiai įpilkite raudonojo vyno acto ir 1 šaukštą balzamo acto keptuvės pakraščiu. Maišykite mišinį ant vidutinio karštumo ugnies, kol iš..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanai su šviežiais grybais

Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sultims ištekėti. Nusausintus baklažanus pavolioti miltuose (1 šaukšte) ir apkepinti su sviestu. Grybus nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Iškeptus baklažanus, grybus ir smulkiai supjaustytus svogūnus užpilti grietin..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštė tiršta sriuba

supjaustyti bulves kūbeliais ir sudeti virti. įpilti i keptuvę nemažai aliejaus ir sudeti kepti dideliais kubeliais supjaustytus svogūnus. Į šiek tiek pakeptus, tačiau neapskrudintus svogūnus sudėti kūbeliais (vėl gi dideliais) supjaustytas paprikas. pakepti, jei megstate ispausti 4-5 n..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta vištiena su prieskoniais

Nuo vištienos nupjaustykite riebalus ir pašalinkite sausgysles. Vidutinio didumo storo metalo prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, suberkite papriką, česnaką, imbierą, tuščialaiškį česnaką ir karį. Ant vidutinio karštumo viryklės, maišydami kepinkite 1 minutę. Į prikaistuvį sudėk..

Recepto vertinimas: 4

Pistacijų triufeliai

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Pistacijos riešutus suberkite į lėkštą skardą. Pakepinkite 5-10 minučių arba tol, kol riešutai kiek paskrus, ataušinkite. Prikaistuvyje sumaišykite cukrų ir vandenį. Ant vidutinio karštumo viryklės kaitinkite ir maišykdami, kol cukrus ištrip..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas lynas

Nuskusta lyna isvalom (sakoma,kad lyno skusti nereikia,bet gaminant lyna su idaru,geriau butu tai padaryt),nulupam oda,isimam pagrindinius kaulus,nuo ju nuimam zuvies mesa,nulupta oda istrinam zuvies prieskoniais ir trintu cesnaku. Sumalam zuvies mesa ir lasinukus (lasinius galima ir smulkiai supja..

Recepto vertinimas: 4

Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu

Vermišelius išvirkite, nuvarvinkite. Dideliame dubenyje sumaišykite makaronus, krabų mėsą, petražoles, papriką, parmezano sūrį, miltus, svogūnus ir pipirus. Įmuškite kiaušinius ir viską kruopščiai išmaišykite. Iš masės padarykite 12 paplotėlių, kuriuos šaldykite 30minučių...

Recepto vertinimas: 0

Kiaušininis apkepas su karamelės padažu

Paruoškite karamelę : įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Tirpintu sviestu ištepkite aštuonias pusės stiklnės talpos ir karščiui atsparias formeles. Vidutinio didumo prikaistuvyje sumaišykite cukrų ir vandenį. Maišydami ant vidutinio karštumo viryklės kaitinkite tol, kol cukrus i..

Recepto vertinimas: 1

Baklažanai su šviežiais grybais

Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sultims ištekėti. Nusausintus baklažanus pavolioti miltuose (1 šaukšte) ir apkepinti su sviestu. Grybus nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Iškeptus baklažanus, grybus ir smulkiai supjaustytus svogūnus užpilti griet..

Recepto vertinimas: 0

Cukinija įdaryta malta kiauliena

Cukinija nulupti,supjaustyti griezineliais(tokio dydzio kad y vidu tvirtai ysidetu malta kiauliena,kad nekristu),isimti seklas ir nuplauti. I malta kiauliena sudeti smulkiai pjaustytus svogunus,prieskonius ir viska ismaisyti. Kiek griezineliu,tiek atpjauti gabalu folijos.Ant folijos deti cukinijos ..

Recepto vertinimas: 4

Salotų krepšeliai

Į miltus įberiame druskos, cukraus, sudedamas išplaktas kiaušinis, šiek tiek pašildyto sviesto, įpilama pieno ar vandens ir suminkoma vidutinio kietumo tešla. Paskui ji plonai iškočiojama, išspaudžiami ploni paplotėliai ir sudedami į riebalais išteptas formeles. Kepama vidutinio kar..

Recepto vertinimas: 3

Mišrainė prie alučio

Duoną pjaustome smulkiais kubeliais ir apkepame aliejuje. Duoną paliekame atvėsti. Smulkiai supjaustome ir apkepame svogūnus. Taip pat atvėsiname. Smulkiai supjaustome agurkėlius. Agurkėlius, svogūnus ir pupeles sumaišome. Dedame majonezo ir druskos, viską sumaišome ir atvėsiname. Atš..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su svogūnais ir tunu

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite svogūnus ir kepinkite apie 5 minutes, kol suminkštės. Supilkite vandenį ir įdėkite kubelį sultinio. Maišydami kaitinkite apie 5 minutes, kol svogūnai pasidarys permatomi ir labai švelnūs. Sudėkite tuną ir ger..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai laiveliai su įdaru (foto)

Išverdamos bulvės, sumalamos, įmušamas kiaušinis, dedama krakmolo. Išminkoma. Iš nedidelių gabalėlių suformuojami laiveliai. Į išteptą sviestu skardą dedami bulviniai laiveliai ir 200 laipsnių temperatūroje kepami 20 min. Pabaigoje aptepami kiaušinio baltymu. Įdarai: 1) S..

Recepto vertinimas: 3

Vištienos salotos su avokadu ir pievagrybiais

Jei naudosite žalią vištieną, sudėkite ją į puodą drauge su supjaustytomis morkomis, svogūnais, salierais ir virkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol mėsa išvirs (15-20 min.). Nepamirškite druskos bei pipirų. Tuomet nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Išvirtą vištien..

Recepto vertinimas: 4

Salotos su obuoliais, lašinukais ir sezamu

Nedidelėje keptuvėje ant vidutinio karštumo ugnies pakepinkite lašinukus, kol gražiai apskurs (apie 5 min.). Nukelkite nuo ugnies, leiskite atvėsti. Keptuvėje ant vidutinio karštumo ugnies pakepinkite kmynus ir sezamo sėklas, kol jos gražiai pagels ir taps tarsi skaidrios (apie 3 min.). ..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su obuoliais ir cukinijomis

Obuolius sudėkite į dubenį. Apšlakstykite citrinų sultimis. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite bulves, cukinijas, morkas ir pakepinkite 2 min. Suberkite ryžius ir pakepinkite dar 2..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos filė ir daržovių paketėliai

Iš anksto pavirkite bulves verdančiame vandenyje 5 minutes; nusausinkite ir atšaldykite. Padėkite kiekvieną viščiuko krūtinėlę ant 50 cm kvadratinės storesnės folijos. Padalinkite bulves, cukiniją, morkas, grybus ir svogūną į keturias dalis ant folijos gabaliukų; pabarstykite drus..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų salotos

Nuplaukite ir nuskuskite morkas. Vieną atidėję į šalį, sutarkuokite jas stambia tarka. Likusios morkos šonus apdrožkite daržovių skustuku. Apipjaustykite kopūstą ir išmeskite apvytusius lapus. Supjaustykite į keturias dalis, išpjaukite šerdį ir ketvirčius smulkiai supjaustykite. ..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanų su grybais troškinys

Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sultims ištekėti. Nusausintus baklažanus pavolioti miltuose ir apkepinti su sviestu. Grybus nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Iškeptus baklažanus, grybus ir smulkiai supjaustytus svogūnus sudėti į troškinimo indą,..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su ryžiais (Akvilės)

Išvirti ryžius bei kiaušinius. Silkę supjaustyti vidutinio dydžio gabalėliais. Svogūną supjaustyti griežinėliais, apipilti karštu vandeniu ir 2-3 min. palaikyti. Vandenį nupilti. Virtus kiaušinius taip pat supjaustyti vidutinio dydžio gabalėliais. Visus ingredientus sudėti į indą..

Recepto vertinimas: 0

BUROKĖLIŲ SRIUBA

Nuplauname pomidorus, nuskutame ir nuplauname morkas, nulupame svogūną, burokėlius, viską supjaustoma kubeliais. Sviestą su aliejumi pakaitiname dideliame puode ir pakepiname svogūną, kad pasidarytų skaidrus. Įdedame burokėlius ir morkas ir maišydamos pakepiname 15 min. ant vidutinės ugn..

Recepto vertinimas: 1

VIŠTOS ŠLAUNELĖS SU KOPŪSTAIS

Vistos slauneles pabarstyti prieskoniais, padruskuoti, istrinti susmulkintu cesnaku ir majonezu. Palikti 2-3 valandom, kad prieskoniai ir majonezas isigertu.Ant aliejumi isteptos kepimo skardos tolygiai paskirstyti raugintus kopustus, ant kopustu sudeti paruostas kepimui vistos slauneles ir 30-40 mi..

Recepto vertinimas: 4

MARINUOTI AGURKAI

Svogunus supjaustyti ir is marinatui skirtu produktu isvirti marinata. Atvesinti. Kriena ir morka nuvalyti, stambiai supjaustyti ir sudeti i stiklainius. Nuvalytas cesnako skilteles ir krapus sudeti i stiklainius. Agurkus gerai nuplauti ir talpiai sudeti i stiklainiukus. Marinata uzpilti ant agurku ..

Recepto vertinimas: 3

Burokėlių ir vištų kepenėlių salotos

Keptuveje su ikaitintu aliejumi apkepame kepeneles. Tuomet jas isimame is keptuves, o i joje likusias sultis ipilame 2 saukstus saltu vandeniu atskiesto acto. Sudedame atgal kepeneles. Burokelius ir jau atvesusias kepeneles supjaustome griezineliais. Is alyvu aliejaus ir likusio acto pagaminame pada..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vidutinio