25 rezultatų ieškant "vidutinio"

Briedukų padažas

Mažoje sunkioje keptuvėje užvirinkite vandenį su cukrumi, nemaišydami, kol pasidarys auksinės spalvos karamelė. Nuėmus keptuvę nuo ugnies, atsargiai įpilkite raudonojo vyno acto ir 1 šaukštą balzamo acto keptuvės pakraščiu. Maišykite mišinį ant vidutinio karštumo ugnies, kol iš..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanai su šviežiais grybais

Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sultims ištekėti. Nusausintus baklažanus pavolioti miltuose (1 šaukšte) ir apkepinti su sviestu. Grybus nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Iškeptus baklažanus, grybus ir smulkiai supjaustytus svogūnus užpilti grietin..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta vištiena su prieskoniais

Nuo vištienos nupjaustykite riebalus ir pašalinkite sausgysles. Vidutinio didumo storo metalo prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, suberkite papriką, česnaką, imbierą, tuščialaiškį česnaką ir karį. Ant vidutinio karštumo viryklės, maišydami kepinkite 1 minutę. Į prikaistuvį sudėk..

Recepto vertinimas: 4

Pistacijų triufeliai

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Pistacijos riešutus suberkite į lėkštą skardą. Pakepinkite 5-10 minučių arba tol, kol riešutai kiek paskrus, ataušinkite. Prikaistuvyje sumaišykite cukrų ir vandenį. Ant vidutinio karštumo viryklės kaitinkite ir maišykdami, kol cukrus ištrip..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas lynas

Nuskusta lyna isvalom (sakoma,kad lyno skusti nereikia,bet gaminant lyna su idaru,geriau butu tai padaryt),nulupam oda,isimam pagrindinius kaulus,nuo ju nuimam zuvies mesa,nulupta oda istrinam zuvies prieskoniais ir trintu cesnaku. Sumalam zuvies mesa ir lasinukus (lasinius galima ir smulkiai supja..

Recepto vertinimas: 4

Kiaušininis apkepas su karamelės padažu

Paruoškite karamelę : įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Tirpintu sviestu ištepkite aštuonias pusės stiklnės talpos ir karščiui atsparias formeles. Vidutinio didumo prikaistuvyje sumaišykite cukrų ir vandenį. Maišydami ant vidutinio karštumo viryklės kaitinkite tol, kol cukrus i..

Recepto vertinimas: 1

Makaronų, lęšių ir linų sėmenų sriuba

Dideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite svogūną, morkas, salierus ir žaliąjį pipirą. Šias daržoves paskrudinkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių, retkarčiais pamaišydami. Įpilkite verdantį vandenį, sultinį, česnakus, lauro lapą, marinuotus pomidorus kartu su marinatu,..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė prie alučio

Duoną pjaustome smulkiais kubeliais ir apkepame aliejuje. Duoną paliekame atvėsti. Smulkiai supjaustome ir apkepame svogūnus. Taip pat atvėsiname. Smulkiai supjaustome agurkėlius. Agurkėlius, svogūnus ir pupeles sumaišome. Dedame majonezo ir druskos, viską sumaišome ir atvėsiname. Atš..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai laiveliai su įdaru (foto)

Išverdamos bulvės, sumalamos, įmušamas kiaušinis, dedama krakmolo. Išminkoma. Iš nedidelių gabalėlių suformuojami laiveliai. Į išteptą sviestu skardą dedami bulviniai laiveliai ir 200 laipsnių temperatūroje kepami 20 min. Pabaigoje aptepami kiaušinio baltymu. Įdarai: 1) S..

Recepto vertinimas: 3

Spagečiai su daržovių padažu

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutiniško karštumo. Sudėkite svogūnus, salierus, morkas, žirnelius ir cukiniją. Įberkite druskos ir pipirų. Pakepinkite apie 5 minutes, kol svogūnai suminkštės. Sudėkite pomidorus ir gerai išmaišykite. Keptuvę uždenkite ir troškinkit..

Recepto vertinimas: 5

Šokoladiniai pyragaičiai su pekano riešutais

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu 20 cm kvadratinę skardą. Vidutinio dydžio dubenyje suberkite miltus ir druskos. Ištirpinkite pusiau saldų šokoladą ir sviestą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš vos verdančio vandens. Perkelkite į vidutinio dydžio dubenį ir atvėsinki..

Recepto vertinimas: 0

Netikras zuikis

Smulkiai sutarkuojame bulves. Susidariusį skystį nupilame. Mažais kubeliais supjaustome morkas ir svogūną. Pakepiname. Kubeliais supjaustome lašinukus. Į faršą sudedame pakepintas daržoves (be aliejaus), sutarkuotas bulves, supjaustytus lašinukus, įmušame kiaušinius, įberiame mi..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su obuoliais, lašinukais ir sezamu

Nedidelėje keptuvėje ant vidutinio karštumo ugnies pakepinkite lašinukus, kol gražiai apskurs (apie 5 min.). Nukelkite nuo ugnies, leiskite atvėsti. Keptuvėje ant vidutinio karštumo ugnies pakepinkite kmynus ir sezamo sėklas, kol jos gražiai pagels ir taps tarsi skaidrios (apie 3 min.). ..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su obuoliais ir cukinijomis

Obuolius sudėkite į dubenį. Apšlakstykite citrinų sultimis. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite bulves, cukinijas, morkas ir pakepinkite 2 min. Suberkite ryžius ir pakepinkite dar 2..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos filė ir daržovių paketėliai

Iš anksto pavirkite bulves verdančiame vandenyje 5 minutes; nusausinkite ir atšaldykite. Padėkite kiekvieną viščiuko krūtinėlę ant 50 cm kvadratinės storesnės folijos. Padalinkite bulves, cukiniją, morkas, grybus ir svogūną į keturias dalis ant folijos gabaliukų; pabarstykite drus..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų salotos

Nuplaukite ir nuskuskite morkas. Vieną atidėję į šalį, sutarkuokite jas stambia tarka. Likusios morkos šonus apdrožkite daržovių skustuku. Apipjaustykite kopūstą ir išmeskite apvytusius lapus. Supjaustykite į keturias dalis, išpjaukite šerdį ir ketvirčius smulkiai supjaustykite. ..

Recepto vertinimas: 0

Avokadų padažas 2 (Guacamole 2)

Pomidorus nuplikykite, nulupkite, išimkite sėklas ir smulkiai sukapokite. Svogūną bei česnaką nulupkite ir susmulkinkite. Šviežią raudonąją vidutinio aitrumo papriką įpjaukite, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Kalendras nuplaukite, nusausinkite, lapelius nuskabykite nuo st..

Recepto vertinimas: 0

Grybų kotletai (Lauros)

Išvirti grybus ir smulkiai supjaustyti. Vandenį, kuriame virė grybai, pasūdyti, užvirinti ir įberus ryžius juos išvirti. Išvirusius ryžius sumaišyti su grybais, įdėti smulkiai supjaustytą svogūną, įmušti kiaušinį ir įberti pagal skonį pipirų bei druskos. Viską gerai išmai..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos šašlykai su baklažanais

Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite greipfrutų sultimis, pasūdykite, pagardinkite cukrumi ir pipirais, pamaigykite rankomis ir 2 val. palikite šaltai, kad pasimarinuotų. Marinuotą kiaulieną suverkite ant i..

Recepto vertinimas: 1

Baklažanų su grybais troškinys

Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sultims ištekėti. Nusausintus baklažanus pavolioti miltuose ir apkepinti su sviestu. Grybus nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Iškeptus baklažanus, grybus ir smulkiai supjaustytus svogūnus sudėti į troškinimo indą,..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių ir vištų kepenėlių salotos

Keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepame vištų kepenėles. Tuomet jas išimame iš keptuvės, o į joje likusį skystį įpilame 2 šaukštus šaltu vandeniu atskiesto acto. Vėl sudedame atgal kepenėles. Burokėlius ir jau atvėsusias kepenėles supjaustome griežinėliais. Iš alyvų alieja..

Recepto vertinimas: 0

BUROKĖLIŲ SRIUBA

Nuplauname pomidorus, nuskutame ir nuplauname morkas, nulupame svogūną, burokėlius, viską supjaustoma kubeliais. Sviestą su aliejumi pakaitiname dideliame puode ir pakepiname svogūną, kad pasidarytų skaidrus. Įdedame burokėlius ir morkas ir maišydamos pakepiname 15 min. ant vidutinės ugn..

Recepto vertinimas: 1

KAPUČINO KREMAS

1. I maza bliudeli ideti zelatina ir uzpilti saltu vandieniu, leisti isbrinkti ir ant labai silpnos ugnies istirpinti .2. Vidutinio didumo puode su metaliniu, geriau nerudijancio metalo dugnu ideti grietinele,cukru ir kava, uzdeti ant vidutinio karscio ugnies ir leisti uzvirti. Nuimti nuo ugnies ir ..

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTI AGURKAI

Svogunus supjaustyti ir is marinatui skirtu produktu isvirti marinata. Atvesinti. Kriena ir morka nuvalyti, stambiai supjaustyti ir sudeti i stiklainius. Nuvalytas cesnako skilteles ir krapus sudeti i stiklainius. Agurkus gerai nuplauti ir talpiai sudeti i stiklainiukus. Marinata uzpilti ant agurku ..

Recepto vertinimas: 3

Burokėlių ir vištų kepenėlių salotos

Keptuveje su ikaitintu aliejumi apkepame kepeneles. Tuomet jas isimame is keptuves, o i joje likusias sultis ipilame 2 saukstus saltu vandeniu atskiesto acto. Sudedame atgal kepeneles. Burokelius ir jau atvesusias kepeneles supjaustome griezineliais. Is alyvu aliejaus ir likusio acto pagaminame pada..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vidutinio