SALSA (aštrus padažas)


Patiekalo šalis: Čilė
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:

2 vidutinio dydžio pomidorų, 1/3 vidutinio dydžio svogūno, 1 laiškinio svogūno, 1 valgomo šaukšto šviežių kalendros lapelių, žiupsnelio druskos.

 

Gaminimas:

Nulupkite ir supjaustykite pomidorus (skiltelių dydis priklauso savo nuožiūra - kokio tik norite). Tuomet supjaustykite svogūną labai smulkiais gabalėliais (mažesniais nei pomidorą).  Laiškinį svogųną supjaustyti maždaug 1 cm ilgio gabalėlius ir galiausiai susmulkinti kalaindrą. Viską supilkite į vieną indą ir sumaišykite. Prieš valgydami palaikykite bent kelias minutes, kad skoniai susimaišytų tarpusavyje.

Visus kiekius galima keisti pagal norimą skonį. Taip pat galima pridėti šiuos ingridientus:

1    šviežaus čsnako skiltelę (gerai susmulkintą)
1-2 arbatinį šaukstelį citrinos sulčių
1-2 arbatinius šaukštelius acto
1-2 Serrano čili pipirus
1/2 vieną prinokusį, šviežią mango (nuluptą ir susmulkintą)
1    prinokusį persiką (nuluptą, ir susmulkintą)
1/4 skardinės juodųjų pupelių
1/2 skardinės susmulkintų ananasų    

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!