Bulviniai laiveliai su įdaru (foto)

Ingridientai:
5 vidutinio dydžio bulvės,
100 g. cukinijos,
100 g. poro,
3 silkių filė,
3 kiaušinių baltymai,
1 vidutinio dydžio morka,
5 vidutinio dydžio pievagrybiai,
3 kiaušinio baltymai,
prieskoniai daržovėms,
2 kiaušiniai,
fermentinio sūrio.
krakmolas,
petražolės,
Gaminimas
Išverdamos bulvės, sumalamos, įmušamas kiaušinis, dedama krakmolo. Išminkoma. Iš nedidelių gabalėlių suformuojami laiveliai. Į išteptą sviestu skardą dedami bulviniai laiveliai ir 200 laipsnių temperatūroje kepami 20 min. Pabaigoje aptepami kiaušinio baltymu.

Įdarai:
1) Supjaustyta cukinija, smulkintos morkos, poras pakepinami svieste, sudedami prieskoniai.
2) Pjaustyta silkių filė sumaišoma su pievagrybiais, kepintais ant sviesto supjaustyti mažais kvadratėliais.

Pakepta masė sudedama į iškepusius laivelius, užbarstoma tarkuoto fermentinio sūrio. Puošiama petražolėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!