Vidutinio kietumo biskvitinė tešla

Ingridientai:
80 g minkšto sviesto;
80 g cukraus;
2 kiaušiniai;
Žiupsnelis druskos;
½ pak. vanilinio cukraus arba ¼ citrinos tarkuota žievelė;
1 valg. š. romo arba ryžių degtinės;
Šiek tiek mažiau nei ½ pak. kepimo miltelių;
200 g miltų;
Jei reikia- 1-2 valg. š. pieno.
Gaminimas
Sviestą išplakti iki purios masės. Pakaitomis suberti cukrų ir įmušti kiaušinius. Plakti, kol masė pasidarys puri. Suberti visus prieskonius ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Jei reikia, įpilti šiek tiek pieno. Tešla turi būti gana tiršta. Ją dėti į riebalais išteptą bei miltais pabarstytą aukštą bei pailgą kepimo formą ir kepti iš anksto įkaitintoje iki 180°C temperatūros orkaitėje apie 30-40 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!