MARINUOTI AGURKAI

Ingridientai:
apie 2 kg agurkų
1 vidutinio dydžio krieno šaknis
1 vidutinio dydžio morka
3-5 skiltelės česnako
krapų
Marinatui:
1 l vandens
0,5 stiklinės acto
3 šaukštai cukraus
1,5 šaukšto druskos
2 vidutinio dydžio svogūnai
6-8 pipirai
4 lauro lapeliai

Gaminimas
Svogūnus supjaustyti ir iš marinatui skirtų produktų išvirti marinatą. Atvėsinti. Krieną ir morką nuvalyti, stambiai supjaustyti ir sudėti į stiklainius. Nuvalytas česnako skilteles ir krapus sudėti į stiklainius. Agurkus gerai nuplauti ir talpiai sudėti į stiklainiukus. Marinatą užpilti ant agurkų ir pasterizuoti 90oC temperatūroje 0,5 l talpos stiklainius 8 min., 1 l - 10-15 min., 3 l - 20-25 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!