8 rezultatų ieškant "triusienos"

Triušienos dešrelės

Mėsa dedama į verdantį vandenį (jo pilama nedaug) su prieskoninėmis daržovėmis, pasūdoma ir išverdama. Nuimta nuo kaulų mėsa sumalama kartu su lašinukais ir piene išmirkytu bei nuspaustu pyragu, pridedama prieskonių, druskos, sviesto ir viskas gerai išmaišoma, sukemšama į išvalyt..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kepsnys su grybų padažu

Morkas, petražolę, svogūną stambiai sutarkuoti ir troškinti kartu su kubeliais supjaustyta kiauliena. Triušieną supjaustyti gabalais, apkepinti riebaluose, pridėti pomidorų tyrės, troškintų daržovių, skysčio ir apie valandą troškinti uždarame inde. Tada sudėti juostelėmis supjau..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais

Triušį išdaryti, atskirti mėsą nuo šlaunų ir ją palikti kukuliams. Šakniavaisius įdėti į 3 l vandens, kartu su likusia triušiena ir prieskoniais. Virti 1 valandą. Paruošti kukulius: mėsą sumalti, įmušti kiaušinį, supilti grietinę, likerį, suberti petražolių lapelius, pasūd..

Recepto vertinimas: 0

Purus kiškienos arba triušienos apkepas

Mėsą supjaustyti gabalais ir sumalti mėsmale kartu su svogūnais, petražolės šaknimi ir morka. Į maltą mėsą su priedais pridėti sviesto, grietinės, įpilti vyno (sulčių), sultinio, ir viską 30 - 45 minutes troškinti. Paskui troškinį ataušinti, sumaišyti su džiūvėsėlais, prie..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos troškinys su daržovėmis

Nuplauta, nusausinta ir sukapota gabalais triušiena pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, ir apkepinama riebaluose, sudedama į puodą, įpilama truputis sultinio ar karšto vandens ir troškinama. Baigiant troškinti, sudedamos supjaustytos ir riebaluose pakepintos daržovės, likę pri..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis

Nuvalyta, nusausinta ir supjaustyta gabaliukais skersai raumenų mėsa pabarstoma druska ir prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir iškepama įkaitintuose riebaluose (abi pusės). Salotoms salierai ir porai (stiebo baltosios dalys) išverdami pasūdy..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos maltiniai

Triušienos maltiniai gaminami taip pat kaip ir jautienos. Patiekiami užpilti sviestu, su karšta kruopų koše, troškintomis ar virtomis daržovėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kotletai

Triušieną nuplauname, nusausiname, atskiriame nuo kaulų ir sumalame kartu su lašinukais ir piene išmirkytomis batono riekelėmis. Į masę įmušame kiaušinį, įberiame pipirų, pasūdome, išmaišome ir dedame kotletus. Apvoliojame miltuose arba džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintuose r..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: triusienos