18 rezultatų ieškant "kapota te"

Merlangai su svogūnais

Žuvis nuplauti, nusausinti ir įpjauti šonuose. Pasūdyti, pabarstyti pipirais ir apšlakstyti citrinos sultimis. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinti kapotą česnaką, griežinėliais supjaustytą svogūną ir paruoštas žuvis. Žuvis perdėti į kepimo ..

Recepto vertinimas: 0

Tuno kepsneliai

Tuną supjaustyti kepsneliais. Citrinų sultis, aliejų, raudonėlius, kapotą česnaką, citrinos žieveles, druską ir pipirus išmaišyti. Paruoštu marinatu užpilti į didelį indą sudėtus žuvies kepsnelius ir uždengus dėti į šaldytuvą 30–40 min. Žuvį porą kartų apversti. Kepsneli..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir žuvies apkepas

Formą patepti riebalais, sudėti gabalėliais supjaustytus grybus ir žuvį. Miltus (ir kapotą svogūną, jei jo dedama) pakepinti riebaluose. Įpilti pieno, 8 - 10 minučių pavirinti ir ataušinti. Į padažą įdėti žalių kiaušinių, prieskonių ir užpilti ant grybų ir žuvies. Viršų a..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų ir paprikų tyrsriubė

1. Daržoves nuplauname, supjaustome (išskyrus puse paprikos) ir 3-4 min. kepiname alyvų aliejuje. 2. Sultinio kubelį ištirpiname vandenyje ir užviriname. Sudedame daržoves ir viriname 30 min. 3. Likusią puse paprikos labai smulkiai sukapojame (degtuko galvutės dydžio gabalėliais). 4. Sri..

Recepto vertinimas: 0

Šaltibarščiai

Nuvalytus ir griežinėliais supjaustytus burokėlius užpilkite vandeniu, pridėkite acto ir virkite ant mažos ugnies 15 – 20 minučių. Po to burokėlius pastatykite keletui valandų šiltoje vietoje, kad pradėtų rūgti. Vėliau perkoškite ir nuoviras laikykite šaltai. Virtus burokėlius, m..

Recepto vertinimas: 0

Kapota silkė

Silkę išmirkykite, smulkiai supjaustykite, obuolius nulupkite, bandelę išmirkykite piene ir sumalkite. Viską sumaišykite, pridėkite smulkiai sukapotų, aliejuje pakepintų svogūnų. Įpilkite aliejaus, acto. Pabarstykite pipirų, cukraus, išmaišykite. Iš masės ilgoje lėkštėje suformu..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir žuvies apkepas

Formą patepti riebalais, sudėti gabalėliais supjaustytus grybus ir žuvį. Miltus (ir kapotą svogūną, jeį jo dedama) pakepinti riebaluose. Įpilti pieno, 10 minučių pavirinti ir ataušinti. Į padažą įmaišyti prieskonių, žalių kiaušinių ir užpilti ant grybų ir žuvies. Viršų a..

Recepto vertinimas: 0

Purus grybų apkepas su pyragu

Grybus sumalti mėsmale. Pyrago riekutes išmirkyti piene arba sultinyje. Jei skysčio per daug, riekutes lengvai nuspausti. Puode ištirpinti šiek tiek riebalų, juose pakepinti grybus, kapotą svogūną, duoną, sudėti prieskonius. Likusį sviestą išsukti įdėti kiaušinių trynių, dar kart..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti grybai garstyčių padaže

Grybus ištroškinti. Miltus ir kapotą svogūną pakepti ant sviesto įpilti sultinio ir aštriai pagardinti prieskoniais ir garstyčiomis. Grybus sumaišyti su padažu ir dar 5 minutes patroškinti. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Risoto su jūros gerybėmis

I sultini sudedame dziovintas be kauliuku slyvas, smulkintus riesutus, smulkinta duonos pluta. Miltus pakepiname riebaluose ir supilame i padaza. Suberiame druska, paprikos miltelius. Viska uzviriname, pertriname per sieta...

Recepto vertinimas: 3

Pomidorai, įdaryti kumpiu

Pomidorų vidų išgremžti, pabarstyti druska ir pipirais. Kumpį ar dešrą sukapoti ar sumalti mėsmale. Kapotą svogūną pakepinti svieste, kol pasidarys skaidrus. Paskui kumpį, svogūną, kapotus kiaušinius ir ryžius sumaišyti su grietine. Pomidorus prikimšti įdaro, ant kiekvieno uždė..

Recepto vertinimas: 0

Bifšteksas

Į faršą įpilti vandens, sudėti kapotą ir kepintą svogūną ir gerai išminkyti. Iš masės ant sausos ar maltais džiūvėsėliais ar miltais apibarstytos lentos padaryti apvalius, 1,5 cm. storio bifšteksus ir iškepti dideliame riebalų kiekyje. Kad greičiau iškeptų, juos galima kelioms..

Recepto vertinimas: 2

Grietinės padažas

Miltus apkepinti svieste, įpilti sultinio, grietinės, 3 - 6 minutes pavirinti, pagardinti. Pomidorų tyrę ar kapotą svogūną troškinti svieste kartu su miltais, kmynus suberti į jau pagamintą padažą. Patiekti prie virtos ar troškintos mėsos. ..

Recepto vertinimas: 0

Pyrago užkandis su grybais

Iš produktų skirtų tešlai, pagaminame kapotą tešlą ir gerai ją atšaldome. Išklojame plonai i kepimo indą pakeliant į kraštus. Grybus sumalame ir pakepame su svogūnais aliejuje. Dedame ant tešlos. Viską užpilame kiaušinių ir grietinės plakiniu su norimais prieskoniais. Kepti apie..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir cukinijos apkepas

Bulves supjaustyti griežinėliais, apvirti, nusunkti, pabarstyti pipirais. Cukiniją nulupti, supjaustyti griežinėliais. Kapotą česnaką sumaisyti su varskės sūriu. Į riebalais isteptą skardą dėti sluoksnį bulvių, ant jų - cukinijų, sūrį su česnaku ir t.t. Paskutinis sluoksnis - bu..

Recepto vertinimas: 5

Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos

Paruostus subproduktus visus atskirai sudėti į verdantį pasūdytą vandenį su pipirais ir lauro lapais ir atskirai isvirti. Isvirtus ir atausintus subproduktus ir avienos riebalus supjaustyti kubeliais ir apkepti. Atskirai pakepinti svogūnus. Apkeptus subproduktus sumaisyti su pakepintais svog..

Recepto vertinimas: 0

Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažas

Avienos kumpį supjaustyti gabaliukais ir užpilti alumi, laikyti saldytuve 3 val.Į virtuvės smulkintuvą sudėti marinuotą mėsą, sukapoti smulkiais gabaliukais (masė turi būti lipni). Į kapotą avieną sudėti kiausinį, prieskonius, žoleles ir sumaisyti iki vientisos masės. Apkepti kept..

Recepto vertinimas: 2

Kubietiška kapota mėsa (Picadillo)

Mėsą supjaustykite mažais gabaliukais. Keptuve pašildykite 30 g sviesto, sudėkite mėsą ir 10 minučių pakepinkite ant silpnos ugnies. Pasūdykite, pabarstykite pipirais. Sudėkite ant lentos mėsą ir 150 g ankštinių pipirų, viską gerai sukapokite peiliu. Puode ištirpinkite 40 g ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kapota te