Kubietiška kapota mėsa (Picadillo)

Ingridientai:
800 g jautienos arba avienos,
300 g raudonųjų ankštinių pipirų (saldžiųjų),
druskos,
pipirų,
70 g sviesto,
250 g pomidorų,
2 kiaušiniai,
chereso vyno.
Gaminimas
Mėsą supjaustykite mažais gabaliukais. Keptuve pašildykite 30 g sviesto, sudėkite mėsą ir 10 minučių pakepinkite ant silpnos ugnies. Pasūdykite, pabarstykite pipirais. Sudėkite ant lentos mėsą ir 150 g ankštinių pipirų, viską gerai sukapokite peiliu.

Puode ištirpinkite 40 g sviesto, pakepinkite jame nuluptus, be sėkliukių pomidorus, labai smulkiai supjaustytus svogūnus ir likusius pipirus. Įberkite prieskonių, sudėkite kapotą mėsą, supilkite 2 išplaktus kiaušinius. Maišant kepkite ant nedidelės ugnies, įpilkite truputį chereso vyno (pagal skonį). Tiekite, kai mėsa bus gerai iškepusi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!