Grybų ir žuvies apkepas


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
250 g savo sultyse virtų arba sūdytų grybų,
250 g virtos arba keptos žuvies,
3 šaukštai miltų,
2 stiklinės pieno arba grietinėlės,
druskos, pipirų,
3 kiaušiniai,
maltų džiūvėsėlių arba tarkuoto sūrio,
1 svogūnas.
Gaminimas:
Formą patepti riebalais, sudėti gabalėliais supjaustytus grybus ir žuvį. Miltus (ir kapotą svogūną, jeį jo dedama) pakepinti riebaluose. Įpilti pieno, 10 minučių pavirinti ir ataušinti. Į padažą įmaišyti prieskonių, žalių kiaušinių ir užpilti ant grybų ir žuvies. Viršų apibarstyti maltais džiūvėsėliais arba tarkuotu sūriu. Kepti, kol apkepas apsitrauks rausva plutele. Patiekti su virtomis bulvėmis ir žiediniais kopūstais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!