Grietinės padažas


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 stiklinė sultinio, 1 stiklinė grietinės, druskos, pipirų, (2 šaukštai pomidorų tyrės arba 1 svogūnas, arba 1 šaukštelis kmynų). 
Gaminimas:

Miltus apkepinti svieste, įpilti sultinio, grietinės, 3 - 6 minutes pavirinti, pagardinti. Pomidorų tyrę ar kapotą svogūną troškinti svieste kartu su miltais, kmynus suberti į jau pagamintą padažą. Patiekti prie virtos ar troškintos mėsos. 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!