Kotletai su sūriu

Ingridientai:

700 g jautienos faršo
0,5 stiklinės avižinių dribsnių
1 kiaušinio
1 svogūno
100-150 g varškės sūrio, gali būti keptas ar rūkytas
prieskonių, druskos pagal skonį
džiuvesėlių trupinių apvoliojimui
aliejaus kepimui

Gaminimas:

Avižinius dribsnius užpilti verdančiu vandeniu, kad išbrinktų . Turi gautis košė. Į faršą įmušti kiaušinį, sudėti pravėsius avižinius dribsnius, smulkiai kapotą svogūną, prieskonius (pipirai, bazilikas ir kt.) , druską ir viską gerai išminkyti. Sūrį supjaustyti lazdelėmis. Imti gabalėlį faršo , į jo vidurį dėti sūrį ir formuoti kotletą. Kotlėtą apvolioti džiūvesėliuose ir kepti įkaitintoje keptuvėje.

Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!