25 rezultatų ieškant "lazdyno"

Pikantiškos salotos

bananą ir apelsiną supjaustome griežinėliais ir sudedameį indą tada supjaustome lazdyno riešutus susmulkinti, tada sudėjus viskąį indą įdedam majonezą ir išmašome ...

Recepto vertinimas: 0

Moliūgo pyragas su riešutais

Sumaišome miltus, maltus riešutus, druską ir cukrų. Sudedame sviestą, 1 kiaušinį ir gerai išminkome. Paruoštą tešlą suvyniojame į plėvelę ir padedame šaltai pusvalandžiui. Moliūgą supjaustome kubeliais, sudedame į puodą, įpylame 6 šaukštus vandens ir uždengu..

Recepto vertinimas: 0

Editos kalėdinis pyragas

Mieles , cukrų ištirpdyt šiltame piene, bet ne karštame, įdėti porą šaukštų miltų ir palaukiame kol iškils. Tada supilame puse ištirpinto margarino ar sviesto, kitą dalį paliekame tešlos kočiojimui. Dedame po truputį miltus ir atsargiai maišome, išminkome tešlą ir l..

Recepto vertinimas: 4

Vaniliniai rageliai

Sukapotus riešutus sumaišyti su varške. 3 trynius išsukti su cukrumi, dėti vanilinį cukrų, ištirpytį sviestą, miltus ir užminkyti tešlą kaip makaronams. Tešlą iškočioti į apvalų lakštą ir supjaustyti į 16 dalių. Ant kiekvienos uždėti varškės su riešutais ir susukti ragel..

Recepto vertinimas: 0

Medaus tortas

Miltus su kepimo milteliais ir cinamonu išsijojame. Puode pakaitiname sviestą, cukrų ir medų, bet neleidžiame užvirti. Nukeliame puodą, sudedame razinas, riešutus, migdolo drožles, išmaišome ir ataušiname. Tyrę supilame į dubenį, įmaišome imbierą kavą, kiaušiniu, paskui miltus. ..

Recepto vertinimas: 1

Šokoladinis tortas

Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, sukant įmušti po vieną kiaušinį. Į masę supilti pieną, suberti persijotus miltus su kepimo milteliais, sudėti sukapotus lazdyno riešutus ir kakavos miltelius. Gautą tešlą supilti į sviestiniu popieriumi išklotą tortinę formą. Kepti apie 1..

Recepto vertinimas: 5

Tradicinis tortas

Baltymus suplakti kartu su 100 g cukraus. Sumaišyti su tryniais, miltais ir krakmolu bei kepimo milteliais. Tešla iškloti tortinės dugną. Kepti 25 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Želatiną užpilti nedideliu kiekiu vandens. Kai išbrinks, pakaitinti, kad visa ištirptų. Sūrel..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo šokolado sausainukai

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ant didelės skardos išdėliokite lazdynų riešutus. Paskrudinkite, kol gražiai pagels, 7-10 minučių. Perkelkite į maisto smulkintuvą kartu su 50 g cukraus ir labai smulkiai sumalkite. Padidinkite orkaitės temperatūrą iki 190°C. Paruoškite tris ke..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis fondiu su vaisiais

Į mažą keptuvę suberkite cukraus, įpilkite šiek tiek vandens ir kaitinkite ant mažos ugnies, kol cukrus visiškai ištirps, apie 5 minutes. Prikaistuvyje dvigubu dugnu ant lėtos ugnies ištirpinkite šokoladą. Sudėkite sviestą ir maišykite iki vientisos ir purios masės. Nukelkite nuo ..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas stebuklas

Persijokite pieno miltelius, cukraus pudrą, perrinkite razinas, supilkite vanilijos esenciją. Užpilkite ištirpintu sviestu ir minkykite tarp rankų, kol pasidarys limpanti tešla. Suformuokite lazdyno riešuto dydžio rutuliukus. Turėtų išeiti 36 rutuliukai. ..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinis tortas su likeriu

Riešutų biskvitui baltymus išplakite iki standumo. Plakdami suberkite pusę cukraus. Likusią cukraus dalį sumaišykite su riešutais bei krakmolu ir suberkite į baltymų putas. Tortinę išklokite folija arba sviestiniu popieriumi. Riešutų tešlą sukrėskite į konditerinį maišelį su l..

Recepto vertinimas: 0

Lazdyno riešutų pyragas

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Sviestą iki purios masės išplakti su cukrumi ir druska. Plakant po vieną įmušti kiaušinius. Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir juos persijoti. Kartu su riešutais sudėti į sviesto ir kiaušinių masę ir viską gerai išmaišyti. K..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai trikampiai

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijoti ant lentos ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį įberti 45 g cukraus, 1 pak. vanilinio cukraus bei įmušti kiaušinį. 45 g sviesto supjaustyti gabalėliais ir išdėlioti ant įdubimo krašto. Greitai suminkyti vientisą tešlą. J..

Recepto vertinimas: 0

Lazdyno riešutų ir migdolų tortas

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant lentos. Viduryje padaryti įdubimą. Į jį įmušti kiaušinius, sudėti medų, įberti druskos ir supilti citrinos sultis. Sviestą arba margariną supjaustyti gabalėliais ir išdėlioti kaubur..

Recepto vertinimas: 0

Riešutų biskvito vyniotinis

Orkaitę įkaitinti iki 210°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su cukrumi iki purios masės. Baltymus išplakti iki standžių putų ir dėti ant trynių masės. Ant viršaus užsijoti miltus ir maltus riešutus. Viską atsargiai išmaišyti. Skardą iškloti ..

Recepto vertinimas: 5

Pyragėliai „Saulutės“ su abrikosais

Sutrupintas mieles ir cukrų suberti į šiltą pieną, išmaišyti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Paskui kartu su 100 ml šilto vandens, sviestu arba margarinu, vaniliniu cukrumi ir druska sudėti į miltus. Suminkyti vientisą tešlą. Ją uždengti ir laikyti 30 min., kad pa..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos pyragas su riešutais

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. 2 trynius iki purios masės išplakti su cukrumi. Sviestą išlydyti. Trynius sumaišyti su sviestu, riešutais, biskvito arba sausainių trupiniais, cinamonu, citrinos žievele, romu bei razinomis. Pilti tiek grietinėlės, kad masė ..

Recepto vertinimas: 5

Cukinijų ir gervuogių salotos

Cukiniją nuplauname, nulupame ir supjaustome arba sutarkuojame plonais šiaudeliais. Gervuoges nuplauname ir perrenkame. Cukiniją sumaišome su gervuogėmis ir užberiame lazdyno riešutais. Iš plaktos grietinėlės, majonezo ir gervuogių uogienės arba sirupo paruošiame padažą. Jį užpila..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų vyniotinis su lazdyno riešutais

125 ml vandens pašildyti, kad būtų drungnas. Iš miltų, kiaušinio, aliejaus, druskos bei vandens suminkyti vientisą tešlą ir mušti ant lentos tol, kol ji taps vientisa ir blizganti. Mažiausiai 2 val. palaikyti įvyniotą į polietileninę plėvelę. Tešlą padalyti į dvi lygias dalis i..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinės širdelės su cinamonu ir lazdyno riešutais

Miltus išsijoti ant lentos ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį įmušti kiaušinį, ant kauburėlio kraštų dėti sviesto arba margarino gabalėlius, berti cukrų, vanilinį cukrų ir cinamono miltelius. Pradedant nuo išorės suminkyti vientisą tešlą. Ją suvynioti į polietil..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdiniai Elizos meduoliai

Kiaušinius iki purios masės išplakti su medumi. Įmaišyti prieskonius, migdolus, lazdyno riešutus, su kepimo milteliais sumaišytus miltus bei cukatas. Orkaitę įkaitinti iki 150-175°C temperatūros. Popierinius „paplotėlius“ paskirstyti ant skardų. Tešlą tepti ant jų maždaug ..

Recepto vertinimas: 4

TRIUFELIAI SU RAZINOMIS

Istirpinti sviesta ir sokolada. Dubenelyje isplakite tryni su cukrumi ir toliau plakdamos supilkite sokoladine mase. Misini paskaninkite vanile (jei norite galite paskaninti brendziu). Sudekite razinas ir lazdyno riesutus. Mase imame arbatiniu sauksteliu ir deliojame ant sviestinio popieriaus. Atsal..

Recepto vertinimas: 5

SAUSAUNIAI "RIEŠUTŲ AKMENĖLIAI"

Paberkite ant minkymo lentos 150 g miltu ir viduryje padarykite duobute. Suberkite cukru, supilkite citrinos sultis ir suleskite kiausiniu trynius. Viska sumaisykite su dalimi miltu ir sudeje salta, gabaliukais sukapota sviesta ir kapotus lazdyno riesutus, uzberkite likusiais miltais. Uzminkykite te..

Recepto vertinimas: 0

Riešutų kremas

Trynius suplakame su cukrumi ir 1 stikline pieno. Supilame sia mase i puodeli, pastatome ant mazos ugnies ir nuolat plakame po truputi suberdami miltus bei supildami likusi piena. Kai kremas uzverda, nukaiciame. Imaisome i krema sumaltus riesutus ir vanilini cukru. Kai kremas pravesta, imaisome mink..

Recepto vertinimas: 0

JAVAINIAI

Abrikosu dzema paverdame, kol sutirsteja, nuimame nuo ugnies ir suberiame sausu dribsniu ir riesutu misini. Ismaisome, mase susukame i ritineli ir atsaldome. Supjaustome...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: lazdyno