25 rezultatų ieškant "cili"

Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu

Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g avienos filė, 1 kiaušinio, 150 g migdolų drožlių, miltų. Padažui: 4 skiltelių česnako, 1 svogūno, 8 vyšninių pomidorų, 2 šakelių rozmarino, 200 ml. sauso raudono vyno, Alyvuogių aliejaus, Aštrios..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštė tiršta sriuba

Saldžiarūgštė tiršta sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 vidutinio dydžio bulves 2 saldziosios paprikos (spalva nesvarbi, maisant dar skaniau) 4 nedideli balti svogunai 1 vidutinio dydzio raudonasis 2 dėžutės luptu koncervuotu pamidorų vienas indelis sldžia..

Recepto vertinimas: 0

Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos

Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 cikorija 200 g nuvalytų krevečių 200 g moliuskų Be kiauto Arba 400 g nuvalytų krevečių Citrusinis padažas: 1 apelsino sultys, 1 cirtina su žieve ½ šaukšt..

Recepto vertinimas: 0

Agurkas čilio marinate

Agurkas čilio marinate Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 agurkas Marinatui: 3 šaukštai saldžiojo čilio marinato 2 šaukšteliai jūros druskos 1 šaukštas cukraus 3 šaukštai spaustos citrinos 2 šaukštai skrudintų ir smulkiai kapotų žemės riešutų 2 šaukštai šviežios pjaustytos kal..

Recepto vertinimas: 0

Saldusis Čilio marinatas

Saldusis Čilio marinatas Sudėtingumas: 1 Ingridientai:  2 raudonosios paprikos 10 skiltelių česnako 50 ml baltojo vyno acto 250 ml cukraus 100 ml vandens 1 šaukštelis kajeno pipirų Gaminimas: Gerai nuplaukite paprikas, išimkite sėklas. Nulupkite česnakus. Viską susmulkinkite, galim..

Recepto vertinimas: 0

Aštriai rūgšti baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena

Aštriai rūgšti baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena Ingridientai: 3 l vištienos sultinio 50g baltųjų kiniškų grybų 0,5 šaukšto baltųjų pipirų (pagal skonį galima ir daugiau jei norime aštriau); 0,5 puodelio baltojo acto 1 indelis bambuko ūglių juostelių; 2 šauk..

Recepto vertinimas: 5

Sicilijos salotos

Sicilijos salotos Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g. makaronų, 150 g. dešrelių. 1 stiklinė pomidorų tyrės, 1 šaukštas majonezo, 1 citrina, truputis garstyčių, druskos.  Gaminimas: Makaronai išverdami ir perplaunami šaltu vaneniu. Dešrelės supjaustom..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas čili

Paprastas čili Ingridientai: 2 kg vidutinių ar tamsių pupelių 1 kg trintų pomidorų 250-500 g keptos maltos jautienos ar kalakutienos 2 arbatinių šaukštelių čili miltelių Gaminimas: Virti ant vidutinės ugnies apie 15 minučių. Kai pupelės jau valgomos, pagardinti mėgiamais..

Recepto vertinimas: 0

Gardūs sojos kepsniukai

Gardūs sojos kepsniukai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 sojos paplotėliaivištienos sultinio kubeliskiaušinis,džiūvėsėlių (kepsniukams apvolioti),druska, pipirai, petražolės, čili milteliai,200g pievagrybių,200g smulkiai supjaustytų raudonųjų ir geltonųjų paprikų,200g grietinėl�..

Recepto vertinimas: 0

Kvepianti vištiena melione

Kvepianti vištiena melione Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 nedideli melionai, 2.1 šaukštelis kiniškų prieskonių, 3.2 šaukštai sezamo sėklų, 4.4 vištienos krūtinėlės, 5.150 ml sauso chereso, 6.4 šaukštai aliejaus, 7.3 šaukštai krakmolo 8.3 šauštai kiniško sojos padažo, 9.4 ..

Recepto vertinimas: 5

Garuose virti baklažanai

Garuose virti baklažanai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-5 baklažanai 0,25 puodelio šviesaus sojų padažo 1 šaukštas juodo acto 2-3 šaukšteliai čili aliejaus 2-3 skiltelės česnako 3-4 šaukšteliai sezamo aliejaus 1 šaukštelis druskos 1 šaukštelis cukraus Gaminimas: 1. P..

Recepto vertinimas: 3

Aštrūs rauginti agurkai

Aštrūs rauginti agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  Agurkai, krapai,10vnt vynuogių lapų, skiltels česnako, juodųjų serbentų lapų, čili pipiro, 4vnt raudonųjų pipirų, druskos. Gaminimas: Užpilui vienam litrui vandens reikės šaukšto su kaupu drusk..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais

Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai:  Agurkųm 3vnt svogųnų, 1vnt čili raudonasis pipiras, 3 šaukštai susmulkintų krapų.  Gaminimas: Ingridientai nurodyti trilitriniui stiklainiui. Jei darote kituose stiklainiuose - komp..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sriuba su raudonaisiais lęšiais

Vištienos sriuba su raudonaisiais lęšiaisIngridientai:2 vištų krūtinėlių filė 90 ml alyvų aliejaus 1 smulkiai supjaustytas svogūnas 1 raudona paprika, be sėklų, supjaustyta gabalėliais 1 čili pipiras, be sėklų, supjaustytas plonais griežinėliais 350 ml raudonieji lęš..

Recepto vertinimas: 0

Sicilietiška žuvienė

Sicilietiška žuvienėIngridientai:600 g žuvies 3 kiaušinių tryniai 3 česnakai svogūno galva augalinio aliejaus 1 šaukštas citrinos sulčių žalių petražolių pipirų druskosGaminimasŽuvį išdarinėti, supjaustyti ir sudėti į vandens pripiltą puodą. Čia..

Recepto vertinimas: 0

Sicilietiška pupelių sriuba – tyrė

Sicilietiška pupelių sriuba – tyrėIngridientai:1,5 kg pupelių tyrės 50 g ryžių 50 g žalių paprikų 100 g grietinėlės 100 g sviesto 2 kiaušiniai 150 g baltos duonos druskosGaminimasParuoštą baltųjų pupelių tyrę uždaryti grietinėle ir sviestu, sudėti atskirai i&..

Recepto vertinimas: 0

Sicilietiški ryžiai

Sicilietiški ryžiaiIngridientai:Stiklinė ryžių, 250 g pievagrybių, 2 kiaušiniai, 2 svogūnai, 3 česnako skiltelės, 2 šaukštai petražolių, aliejaus, maltų džiūvėsėlių, pipirų, druskos.Gaminimas Užvirinti 3 stiklines vandens, su-berti ryžius ir 10 min. pavirti. Nukelti nuo ug..

Recepto vertinimas: 0

Pica “Siciliana”

Pica “Siciliana”Ingridientai:Ančiuviai, Pusiau perpjautos alyvuogės, Petražolės, 300g picos tešlos, 500g šviežių nuluptų pomidorų arba 440g konservuotų nuluptų pomidorų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, susmulkinta svogūno galvutė, skiltelė česnako, 3 šaukšteliai pomi..

Recepto vertinimas: 0

Aštrūs vištienos gabalėliai su medumi

Aštrūs vištienos gabalėliai su medumiIngridientai:1 šviežias čili pipiras , smulkiai supjaustytas, 1 šaukštelis čili prieskonių, 1 šaukštelis šviežio imbiero, sutarkuoto, 1 laimo žievelė, sutarkuota, 600g. vištos krūtinėlės file, 4 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas šviež..

Recepto vertinimas: 0

Maltos mėsos troškinys

Maltos mėsos troškinysIngridientai:500g. maltos mėsos, 2 svogūnai, 1 morka, po pusę raudonos, geltonos ir žalios paprikos, 300-400g. konservuotų pupelių, 200-300g. konservuotų pomidorų be odelių, 3-4 skiltelės česnako, keletas "Čili" pipirų, aštrių prieskonių, pipirų, druskos.Gami..

Recepto vertinimas: 3

Čili kon karne troškinys

Čili kon karne troškinysIngridientai:500 g jautienos, 500 g kiaulienos, 50 g kiaulinių taukų, 250 ml mėsos sultinio, 1 skiltelė česnako, 1 svogūnas, 500g pomidorų, 2 žaliojo pipiro ankštys, 20 g kukurūzų (arba bulvių) krakmolo, 100 g raudonųjų (spalvotųjų) pupelių, kmynų..

Recepto vertinimas: 5

Sicilietiškas Rikotos sūrio pyragas

Sicilietiškas Rikotos sūrio pyragasIngridientai:900 g. rikotos (ricotta) sūrio, 2/3 stiklinės cukraus, 1/3 stiklinės miltų, 6 kiaušiniai, 1/4 arbat. š. malto cinamono, 2 arbat. š. šviežiai nutarkuotos apelsino žievelės, 2 arbat. š. vanilės ekstrakto, 1/8 arbat. š. druskos.Gaminimas ..

Recepto vertinimas: 4

Ilgieji makaronai su aštriu pomidorų padažu

Ilgieji makaronai su aštriu pomidorų padažuIngridientai:4-6 porcijos: 750g prinokusių pomidorų, odelę nulupti ir stambiai supjaustyti, 90ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 2 skiltelės suspausto, bet nesmulkinto česnako, 1 džiovintas sutrupintas raudonasis čili pipiras, 3 lašai "Tabask..

Recepto vertinimas: 0

Bucatini su alyvuogėmis ir grybais

Bucatini su alyvuogėmis ir grybaisIngridientai:Porcijos: 4-6 60ml pirmojo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 6 valgomieji šaukštai kapotų petražolių, 3 skiltelės smulkinto česnako, Citrinos sulčių iš 1/4 arba 1/2 citrinos, 100g žaliųjų alyvuogių be kauliukų, stambiai supjaustyti, 1..

Recepto vertinimas: 0

Paprasčiausias čili

Paprasčiausias čiliIngridientai:2 kg vidutinių ar tamsių pupelių, 1 kg trintų pomidorų, 250-500 g keptos maltos jautienos ar kalakutienos, 2 arbatiniai šakšteliai čili miltelių. Gaminimas Virti ant vidutinės ugnies apie 15 minučių. Kai pupelės jau valgomos, pagardinti mėgiamais pr..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: cili