Saldžiarūgštė tiršta sriuba


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
4 vidutinio dydžio bulves 2 saldziosios paprikos (spalva nesvarbi, maisant dar skaniau) 4 nedideli balti svogunai 1 vidutinio dydzio raudonasis 2 dėžutės luptu koncervuotu pamidorų vienas indelis sldžiarūgščio padažo svogunas čili prieskoniai 2 daržovių sultinio kūbeliai tabasco padžas baziliko prieskoniai mėsos prieskoniai juodieji pipirai vegeta
Gaminimas:
supjaustyti bulves kūbeliais ir sudeti virti. įpilti i keptuvę nemažai aliejaus ir sudeti kepti dideliais kubeliais supjaustytus svogūnus. Į šiek tiek pakeptus, tačiau neapskrudintus svogūnus sudėti kūbeliais (vėl gi dideliais) supjaustytas paprikas. pakepti, jei megstate ispausti 4-5 nemažas skilteles česnako ir dvi supausčius sudėti i keptuvę. Sutrynus koncervuotus luptus pomidorus taip pat sudėti i keptuvę, truputeli patroškinus supilti pusė saldžiarūgščio padažo indelio i ta pačia keptuvę. Likusią dalį supilti į puodą. DARŽOVIU NESUKEPTI IR LABAI NEAPSKRUDINTI, TIK LABAI NEDAUG. Bulvėms bevek išvirus puodelyje ištirpinti daržovių sultinio kubelius, i ta pati puodeli sudeti baziliko, mėsos ir čili priekonius bei jupduosius pipirus ir vegetą. Visą puodelio turinį supilti į puodą. Baigus viską troškinti keptuvėje, visą jos turinį supilti i puodą kuriame verda bulvės. Dar pavirti apie 20 min Paskaninti tabasco padažu ( jį galima pilti tiesiai į puodą arba atskrai kiekvienam žmogui įlėkštę pagal skonį). DĖMESIO-kūbeliai kuriais pjaustomos daržoves turi buti pakankamai stmbus (pvz: dedidelį svoguną reiki supjaustyti i aštuonias dalis ir dedant i keptuvę atskirti sluoksnius vien nuo kito)
Tinka vartoti su: Sriubą pašvelninti galima i lėkštę isidėjus grietinės. Galima valgyti su įvairiausiais duonos gaminiais, tačiau labai tinka šviežia itališka duona. SKANAUS!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!