25 rezultatų ieškant "daryti"

Pasnikiniai žagarėliai

Iš nurodytų produktų užminkyti tešlą, iškočioti ir daryti žagarėlius. Kepti įkaitintame aliejuje. Iškepusius dėti ant sugeriamo popieriaus (tinka popieriniai rankšluosčiai),kad sugertų riebalus. Sudėjus į indą,kuriame bus patiekiami, apibarstyti cukraus pudra. Ska..

Recepto vertinimas: 0

Varškės užkandis su lašiša

Paruošti marinatą: dubenėlyje sumaišyti portą, konjaką ir apelsinų žievelę. Anties kepenėles ir krūtinėlę 12 val. palaikyti marinate.Sviestą ištirpinti ir šiek tiek atšaldyti.Mėsą bei kepenėles išimti iš marinato ir maišikliu sutrinti su kiaušiniais.Trinant supilti sviestą...

Recepto vertinimas: 0

Preskučiai

Trynius ištrinti su cukrumi, supilti ištirpinta sviestą, sudėti plikytas, sugrūstas aguonas. Viską gerai sumaišius, supilti grietinę, snberti miltus, truputį druskos ir užminkyti tešlą. Cinamoną ir vanilinį cukrų suberti baigiant minkyti tešlą. Iš tešlos daryti piršto storio vol..

Recepto vertinimas: 0

Sraigutės

Sviestą sutarkuoti stambia tarka, pabarstant miltais, įmušti kiaušinius, supilti grietinę, sudėti visus miltus, vanilinį cukrų ir minkyti tešlą kaip makaronams. Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis. Tešlą iškočioti plonais lakštais ir supjaustyti 2 cm pločio juostelėmis. Obuo..

Recepto vertinimas: 5

Grybais įdaryta višta

Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai daryti siauru plonu ir..

Recepto vertinimas: 0

Rūkytos menkės kotletai

Kruopas užpilti vandeniu, įdėti šaukštą sviesto ir išvirti ant silpnos ugnies. Ataušinti. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste. Menkę ir košę permalti mėsmale, suberti svogūnus, įmušti kiaušinį, pagardinti druska, pipirais. Masę gerai išmaišyti. Daryti nedidelius ko..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė

Bulvės nulupamos ir supjaustomos kubeliais. Morkos nuskutamos, taip pat supjaustomos kubeliais ir patroškinamos nedideliame kiekyje vandens, įbėrus šaukštelį cukraus. Virtas burokėlis supjaustomas kubeliais, pašlakstomas actu, pabarstomas maltais kmynais ir paliekamas pusvalandžiui. Al..

Recepto vertinimas: 5

Ryžių kotletai

Susmulkinti virtus kiaušinius, sumaišyti su ryžiais. Įmušti žalią kiaušinį, įdėti šaukštą sviesto arba aliejaus, smulkintas petražoles, įberti druskos, pipirų. Iš paruoštos masės daryti kotletus, apvolioti džiūvėsėliuose. Kepti riebaluose vartant, kol pagels. Patiekti su pi..

Recepto vertinimas: 4

Tinginys

Ištirpinti sviestą, dėti cukrų, kakavą, greitinę, dar kakavos iki šokolado rudumo, sulaužytus sausainius. Viską daryti ant silpnos ugnies, o prieš dedant sausainius- išjungti. Viską išmaišyti, suvynioti į sviestinį popierių (galima padaryti pačių įvairiausių formų) ir įdėti..

Recepto vertinimas: 0

Tradiciniai koldūnai

Mėsą sumalti kartu su pyragu, suberti pakepintą svogūną, įdėti prieskonių ir išmaišyti. Kartais šį įdarą keičia daržovės. Užminkius tešlą, ją 1 valandą palaikyti, paskui labai plonai iškočiojus daryti koldūnus. Kraštus patepti kiaušiniu ir virti pasūdytame vand..

Recepto vertinimas: 4

Hamburgo užkanda

Svogūnus smulkiai supjaustyti ir pakepinti svieste. Visus produktus sudėti į dubenį ir maišyti tol, kol masė bus vientisa, puri. Formuoti vidutinio dydžio kotletus ir kepti svieste. Patiekti su virtų bulvių koše. Galima daryti ir taip: išilgai perpjauti nedidele bandelę, ant vienos..

Recepto vertinimas: 3

Varškės riestainėliai

Varškę ištrinti su soda, tryniais ir cukrumi. Dėti miltus, suminkyti tešlą, daryti riestainėlius (išspausti stikline) ir virti kulinariniuose taukuose. Išgriebti, ataušinti ir puošti cukraus pudra ar baltymų glajumi arba užtarkuoti marmeladinių saldainių. ..

Recepto vertinimas: 0

BAKLAŽANAI, ĮDARYTI DUONA, ŽALUMINAIS IR SARDELĖMI

Baklazanus supjaustyti skersai, virsuneles nupjauti. Isskobti vidu ir sukapoti. Duona susmulkinti. Kapota minkstima pakepinti ir sumaisyti su smulkinta duona, grustu cesnaku, kapotais zalumynais, sardelemis ir tarkuotu suriu. Baklazanu puseles prifarsuoti idaro ir patroskinti su pomidorais...

Recepto vertinimas: 0

KOTLETAI, ĮDARYTI GRYBAIS

Farsa sumaisyti su tarkuotu arba kapotu svogunu, kiausiniu, skystyje ismirkytu pyragu, gerai isminkyti, pagardinti. Mase suskirstyti gabaleliais (8-10), juos isploti ant lentos, apibarstytos miltais, ir ant kiekvieno uzdeti po kumpio arba desros griezineli ir siek tiek grybu, sumaisytu su kapotu pom..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTI POMIDORAI

Pomidorus nuplauti, nupjauti virsu, isskopti vidu ir apvertus apdziovinti. Paruosti idara: svoguna, cesnaka, imbiera aplupti. Svoguna smulkiai supjaustyti, cesnaka susmulkinti, o imbiera sutarkuoti per smulkia trintuve. Suri sutrinti sakute arba permalti. Keptuveje ikaitinti alieju, suberti svog..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTA PAPRIKA

Paruosti ir idaryti zaliasias paprikas: nupjauti storaji gala su uodegele ir isimti seklas. Isbrinkinti zelatina.Paruosti idara: raudonasias paprikas supjaustyti juostelemis ir kartu su smulkintais svogunais pakepinti aliejuje. Kai atves, sudeti varske, issukti su sviestu ir majonezu. Is leto supilt..

Recepto vertinimas: 5

ĮDARYTI KIAUŠINIAI

Kiausinius virti 8 minutes. Isvirtus nuplauti po saltu vandeniu, nulupti, perpjauti per puse. Isimtus trynius sutrinti sakute ir gerai issukti su sviestu. Sudeti pomidoru padaza, prieskonius, susmulkinta mesa, krabu lazdeles (pora gabaleliu palikti papuosimui), ipilti konjako. Viska gerai issukti. K..

Recepto vertinimas: 0

ŽIEDINIAIS KOPŪSTAIS ĮDARYTI POMIDORAI

Ziedini kopusta isskirstyti i ziedinius, isvirti pasudytame bei parugstintame vandenyje, tik nepervirti.Isbiegus nuvarvinti vandeni, atvesinti. Pomidorus nuplauti, nsluostyti, nupjauti virsuneles. Sauksteliu isskobti seklas ir siek tiek minkstimo. Ziedinius kopustus dar kiek pasmulkinti, sudeti suka..

Recepto vertinimas: 0

RŪKYTA ŽUVIMI ĮDARYTI POMIDORAI

Pomidorus nuplauti, nupjauti virsuneles, isskobti vidu. Pomidoru vidu pasudyti, pabarstyti pipirais, Menke sukapoti, imusti kiausini, iberti pipiru ir nutarkuoto muskato riesuto, sudeti 2 saukstus issukto sviesto, pomidoru minkstima, gerai ismaisyti, kad gautusi vientisa mase, ja idaryti pomidorus.K..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTI MARINUOTI POMIDORAI

Nupjauname pomidoru virsuneles, isimame seklas. Idedame cesnako, petrazoliu ir metu misinio, uzdedame nupjauta virsunele. Po to pomidorus sudedame i stiklainius, pasudome ir apslakstome actu. Stiklainius uzdarome ir laikome saltoje vietoje...

Recepto vertinimas: 0

Tortas ''Generolas''

Gaminimas:margarina trinti su cukraus pudra kol istirpsta cukraus pudra, prideti miltu, kiausini, vanilinio cukraus ir sodos, tada ismaisyti ir baigi rankom minkyti tesla. Atskirti tesla i 3 lygias dalis, jas padeti i saldytuva ir daryti krema (jis parasytas apacioje), kai padarytas kremas kociojama..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti pomidorai su skumbre

Pomidorams nupjauname virsuneles ir isskobiame vidu.Idarui suri, kiausinius ir skumbre smulkiai supjaustome, suberiame zirnelius, sudedame majoneza, zalumynus ir ismaisome. Idarome pomidorus ir uzdedame pomidoru kepureles, puosiame petrazolemis. (Kristina)..

Recepto vertinimas: 2

Įdaryti agurkai 3

Agurkus nuplauname, perpjauname isilgai pusiau, saukstuku isimame seklas. Virtus ryzius sumaisome su mesa, kiausiniu, paskaniname druska ir pipirais, idedame susmulkinta pakepinta svoguna, gerai isminkome, idarome agurkus, apvyniojame juos siulu. Idarytus agurkus apkepame keptuveje su sviestu, suded..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena įdaryti patisonai

Nupjauname patisonu virsuneles ir isskobiame vidu. Patisonus apverdame pasudytame vandenyje. Vistienos farsa sumaisome su kiausiniu, grietinele, dziuveseliais ir vistienos prieskoniais. Sios mases prikemsame patisonus, uzdedame virsuneles, patepame aliejumi ir kepame 220 C temperaturos orkaiteje api..

Recepto vertinimas: 4

Kiaušiniais ir silke Įdaryti pomidorai

Susmulkinta svoguna pakepame keptuveje su sviestu. Atvesiname ir sumalame kartu su isdarineta silke bei batonu. I mase sudedame supjaustytus kiausinius, iberiame smulkiai sutarkuoto fermentinio surio, idedame grietines, jei reikia, paskaniname druska ir pipirais (jeigu silke nesuri). Ismaisome. Pomi..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: daryti