25 rezultatų ieškant "daryti"

Sraigutės

Sviestą sutarkuoti stambia tarka, pabarstant miltais, įmušti kiaušinius, supilti grietinę, sudėti visus miltus, vanilinį cukrų ir minkyti tešlą kaip makaronams. Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis. Tešlą iškočioti plonais lakštais ir supjaustyti 2 cm pločio juostelėmis. Obuo..

Recepto vertinimas: 5

Grybais įdaryta višta

Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai daryti siauru plonu ir..

Recepto vertinimas: 0

Rūkytos menkės kotletai

Kruopas užpilti vandeniu, įdėti šaukštą sviesto ir išvirti ant silpnos ugnies. Ataušinti. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste. Menkę ir košę permalti mėsmale, suberti svogūnus, įmušti kiaušinį, pagardinti druska, pipirais. Masę gerai išmaišyti. Daryti nedidelius ko..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta grybais višta

1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Jūsų tikslas - kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai da..

Recepto vertinimas: 0

Skanumėlis

sviestą, druską ir vandienį užvirinti berti miltus ir sukti tol kol puode atšoks nuo jo šonų, puodas turi buti aliuminis prie kitokio prisvils. Nuėmus nuo ugnies ataušinti ir deti po 1 kiaušinį, sukti kol gerai išsimaišys ir paliks vientisa masė. Mase sudėti į konditerinį švirkšt..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių maltiniai su obuoliais

Bulves sumalti, sumaisyti su tryniais, riebalais, miltais, plaktais baltymais, stambiai sutarkuotais obuoliais ir suminkyti. Is teslos daryti maltinius, apvolioti džiūvėsėliuose ir iskepti su riebalais. Patiekti su grietine. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai paplotėliai

Žalias bulves nuskusti, sutarkuoti, nusunkti. Sudėti sugrūstas virtas bulves, grietinę, įmusti kiausinį, įberti druskos ir ismaisyti. Virtą mėsą sumalti, suberti pjaustytą svogūną, įberti druskos, maltų pipirų. Is bulvių teslos daryti pailgus paplotėlius su mėsos įdaru, juos kept..

Recepto vertinimas: 3

Tradiciniai koldūnai

Mėsą sumalti kartu su pyragu, suberti pakepintą svogūną, įdėti prieskonių ir išmaišyti. Kartais šį įdarą keičia daržovės. Užminkius tešlą, ją 1 valandą palaikyti, paskui labai plonai iškočiojus daryti koldūnus. Kraštus patepti kiaušiniu ir virti pasūdytame vand..

Recepto vertinimas: 4

Hamburgo užkanda

Svogūnus smulkiai supjaustyti ir pakepinti svieste. Visus produktus sudėti į dubenį ir maišyti tol, kol masė bus vientisa, puri. Formuoti vidutinio dydžio kotletus ir kepti svieste. Patiekti su virtų bulvių koše. Galima daryti ir taip: išilgai perpjauti nedidele bandelę, ant vienos..

Recepto vertinimas: 3

Varškės riestainėliai

Varškę ištrinti su soda, tryniais ir cukrumi. Dėti miltus, suminkyti tešlą, daryti riestainėlius (išspausti stikline) ir virti kulinariniuose taukuose. Išgriebti, ataušinti ir puošti cukraus pudra ar baltymų glajumi arba užtarkuoti marmeladinių saldainių. ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių spurgos su riešutais (Jūratės)

Obuolius nulupus sutarkuoti. Išplakti kiaušinius su cukrumi ir vanil. cukrumi, sumaišyti su obuoliais bei kapotais riešutais. Į masę dėti trintų sausainių arba miltų tiek, kad ji pasidarytų tiršta. daryti kamuolėlius ir virti karštame aliejuje. Išvirusias spurgas pabarstyti miltiniu..

Recepto vertinimas: 0

Jogurtinė žėlė (Violetos)

1. Į dubenį supilti jogurtą. 2. Į jogurtą supilti želė. 3. Gerai išmaišyti. 4. Įdėti į mikrobangų krosnelę ir pakaitinti. 5. Išimti ir vėl išmaišyti. 6. Kartoti 4 ir 5 punktus kol jogurtinis mišinys bus vientisas. Karstumo- karštas paliesti. 7. Supilti į indėlius ir kitą die..

Recepto vertinimas: 5

Sviestinis kremas su pudingu

Trynius išplakti su cukrumi. Krakmolą sumaišyti su šaltu pienu ir supilti į trynių masę. Viską užvirinti ir ataušinti. Jei bus naudojami vanilinio pudingo milteliai, viską reikės daryti pagal nurodymus ant pakelio. Aušinamą pudingą kartkartėmis pamaišyti. Minkštą sviestą i..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTA PAPRIKA

Paruosti ir idaryti zaliasias paprikas: nupjauti storaji gala su uodegele ir isimti seklas. Isbrinkinti zelatina.Paruosti idara: raudonasias paprikas supjaustyti juostelemis ir kartu su smulkintais svogunais pakepinti aliejuje. Kai atves, sudeti varske, issukti su sviestu ir majonezu. Is leto supilt..

Recepto vertinimas: 5

ĮDARYTI KIAUŠINIAI

Kiausinius virti 8 minutes. Isvirtus nuplauti po saltu vandeniu, nulupti, perpjauti per puse. Isimtus trynius sutrinti sakute ir gerai issukti su sviestu. Sudeti pomidoru padaza, prieskonius, susmulkinta mesa, krabu lazdeles (pora gabaleliu palikti papuosimui), ipilti konjako. Viska gerai issukti. K..

Recepto vertinimas: 0

ŽIEDINIAIS KOPŪSTAIS ĮDARYTI POMIDORAI

Ziedini kopusta isskirstyti i ziedinius, isvirti pasudytame bei parugstintame vandenyje, tik nepervirti.Isbiegus nuvarvinti vandeni, atvesinti. Pomidorus nuplauti, nsluostyti, nupjauti virsuneles. Sauksteliu isskobti seklas ir siek tiek minkstimo. Ziedinius kopustus dar kiek pasmulkinti, sudeti suka..

Recepto vertinimas: 0

RŪKYTA ŽUVIMI ĮDARYTI POMIDORAI

Pomidorus nuplauti, nupjauti virsuneles, isskobti vidu. Pomidoru vidu pasudyti, pabarstyti pipirais, Menke sukapoti, imusti kiausini, iberti pipiru ir nutarkuoto muskato riesuto, sudeti 2 saukstus issukto sviesto, pomidoru minkstima, gerai ismaisyti, kad gautusi vientisa mase, ja idaryti pomidorus.K..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTI AGURKAI

Agurkus nulupti, kiekviena supjaustyti i 8 gabalus, isskobti vidu. Minetus produktus sumaisyti, pabarstyti sukapotais krapais. Paruosta krema sudeti i konditerini svirksta su zvaigzdute ir isvirksti i agurku gabaleliu vidu. Tinka uzkandziui ir saltam stalui...

Recepto vertinimas: 0

POMIDORAI, ĮDARYTI ŽUVIES SALOTOMIS

Nupjaukite pomidoru virsuneles, saukstu isimkite minkstima, ispilkite sultis. Produktus salotoms supjaustykite griezinukais arba kubiukais ir uzpilkite majonezu. Pomidoru vidu pabarstykite druska, pipirais ir prikimskite zuvies salotu. Virsu papuoskite kietai virtu kiausiniu griezinukais ir zalumyna..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti agurkai 3

Agurkus nuplauname, perpjauname isilgai pusiau, saukstuku isimame seklas. Virtus ryzius sumaisome su mesa, kiausiniu, paskaniname druska ir pipirais, idedame susmulkinta pakepinta svoguna, gerai isminkome, idarome agurkus, apvyniojame juos siulu. Idarytus agurkus apkepame keptuveje su sviestu, suded..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena įdaryti patisonai

Nupjauname patisonu virsuneles ir isskobiame vidu. Patisonus apverdame pasudytame vandenyje. Vistienos farsa sumaisome su kiausiniu, grietinele, dziuveseliais ir vistienos prieskoniais. Sios mases prikemsame patisonus, uzdedame virsuneles, patepame aliejumi ir kepame 220 C temperaturos orkaiteje api..

Recepto vertinimas: 4

Kiaušiniais ir silke Įdaryti pomidorai

Susmulkinta svoguna pakepame keptuveje su sviestu. Atvesiname ir sumalame kartu su isdarineta silke bei batonu. I mase sudedame supjaustytus kiausinius, iberiame smulkiai sutarkuoto fermentinio surio, idedame grietines, jei reikia, paskaniname druska ir pipirais (jeigu silke nesuri). Ismaisome. Pomi..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių sūris III

Obuolius su kieta zievele nulupti, isimti seklalizdzius, supjaustyti skiltelemis, uzberti cukrumi ir palikti kambario temperaturoje 12-24 vai. Kita diena sultis nupilti ir virti, kol liks puse ju kiekio. Penktadali obuoliu palikti, likusius sudeti i verdancias sultis ir virti ant silpnos ugnies kart..

Recepto vertinimas: 2

Pikantiškai įdaryti maltiniai

I farsa imaisome supjaustyta ir svieste pakepinta svoguna, kiausinio plakini, krakmola, batono riekele, prieskonius ir gerai suminkome. Morkas sutarkuojame burokine trintuve ir pakepiname aliejuje su prieskoniais, druska bei cukrumi. I atvesusias morkas imaisome sutarkuota fermentini suri ir susmulk..

Recepto vertinimas: 0

Daržovėmis įdaryti baklazanai

Idarui morka, paprika, petrazoliu sakni supjaustome mazais kubeliais. Pakepame pusziedziais supjaustytus svogunus ir skiltelemis supjaustytus pomidorus. Paruostas darzoves sumaisome, sudedame i puoda, ipilame truputi vandens, idedame sugrusto cesnako ir uzverdame. Tada i si troskini sudedame griezin..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: daryti