25 rezultatų ieškant "daryti"

Sraigutės

Sviestą sutarkuoti stambia tarka, pabarstant miltais, įmušti kiaušinius, supilti grietinę, sudėti visus miltus, vanilinį cukrų ir minkyti tešlą kaip makaronams. Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis. Tešlą iškočioti plonais lakštais ir supjaustyti 2 cm pločio juostelėmis. Obuo..

Recepto vertinimas: 5

Įdaryta grybais višta

1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Jūsų tikslas - kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai da..

Recepto vertinimas: 0

Skanumėlis

sviestą, druską ir vandienį užvirinti berti miltus ir sukti tol kol puode atšoks nuo jo šonų, puodas turi buti aliuminis prie kitokio prisvils. Nuėmus nuo ugnies ataušinti ir deti po 1 kiaušinį, sukti kol gerai išsimaišys ir paliks vientisa masė. Mase sudėti į konditerinį švirkšt..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių maltiniai su obuoliais

Bulves sumalti, sumaisyti su tryniais, riebalais, miltais, plaktais baltymais, stambiai sutarkuotais obuoliais ir suminkyti. Is teslos daryti maltinius, apvolioti džiūvėsėliuose ir iskepti su riebalais. Patiekti su grietine. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai paplotėliai

Žalias bulves nuskusti, sutarkuoti, nusunkti. Sudėti sugrūstas virtas bulves, grietinę, įmusti kiausinį, įberti druskos ir ismaisyti. Virtą mėsą sumalti, suberti pjaustytą svogūną, įberti druskos, maltų pipirų. Is bulvių teslos daryti pailgus paplotėlius su mėsos įdaru, juos kept..

Recepto vertinimas: 3

Šventinis kugelis

Lasinius supjaustyti, paspirginti kartu su svogūnais, supilti į tarkius, pasūdyti, ismaisyti. Į mėsą įmusti kiausinį, sudėti mirkytą bandelę, įberti pipirų, druskos, pakepintų svogūnų, ismaisyti. Į virtus maltus grybus įmusti kiausinį, įberti pakepintų svogūnų, pipirų, drusko..

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai kibinai

Virtas bulves gerai sutrinti arba sumalti, žalias sutarkuoti. Varskę issukti su kiausiniais, supilti grietinę, suberti prieskonius. Visus produktus suminkyti, miltų beriant tiek, kad tesla nebūtų labai kieta. Isjos daryti kibinus, aptepti plaktu kiausiniu, kepti orkaitėje arba keptuvėje su r..

Recepto vertinimas: 1

Obuolių spurgos su riešutais (Jūratės)

Obuolius nulupus sutarkuoti. Išplakti kiaušinius su cukrumi ir vanil. cukrumi, sumaišyti su obuoliais bei kapotais riešutais. Į masę dėti trintų sausainių arba miltų tiek, kad ji pasidarytų tiršta. daryti kamuolėlius ir virti karštame aliejuje. Išvirusias spurgas pabarstyti miltiniu..

Recepto vertinimas: 0

Jogurtinė žėlė (Violetos)

1. Į dubenį supilti jogurtą. 2. Į jogurtą supilti želė. 3. Gerai išmaišyti. 4. Įdėti į mikrobangų krosnelę ir pakaitinti. 5. Išimti ir vėl išmaišyti. 6. Kartoti 4 ir 5 punktus kol jogurtinis mišinys bus vientisas. Karstumo- karštas paliesti. 7. Supilti į indėlius ir kitą die..

Recepto vertinimas: 5

Sviestinis kremas su pudingu

Trynius išplakti su cukrumi. Krakmolą sumaišyti su šaltu pienu ir supilti į trynių masę. Viską užvirinti ir ataušinti. Jei bus naudojami vanilinio pudingo milteliai, viską reikės daryti pagal nurodymus ant pakelio. Aušinamą pudingą kartkartėmis pamaišyti. Minkštą sviestą i..

Recepto vertinimas: 0

Šaltalankių gėrimas (Jūratės) (foto)

Nuplautas šaltalankių uogas užpilti karštu (bet ne verdančiu) vandeniu, kad apsemtų ir palaikyti maždaug 2 min., (taip vėliau jos lengviau susimaigys). Tada vandenį nupilti, o uogas sumaigyti. Ant dubenėlio krašto uždėti dvigubos marlės gabalėlį ir nupilti susidariusias sultis. Uog..

Recepto vertinimas: 2

Tortas su pistacijomis ir ananasų kremu

Trapiai tešlai skirtus miltus su krakmolu ir cukrumi sudėti į dubenėlį, įdėti trynį ir minkštą sviestą arba margariną. Tešlą suplakti elektriniu maišikliu ir pastatyti šaltai. Orkaitę įkaitinti iki 200-225°C temperatūros. Iškočioti tarp dviejų polietileno plėvelės sluoksni..

Recepto vertinimas: 0

Grepfrutų suflė (Pamplemousse en soufflé)

Greipfrutus švariai nuplaukite, nutrinkite šepetėliu. Nupjaukite maždaug trečdalį kiekvieno greipfruto;šaukšteliu išskobkite vidų. Išspauskite sultis, perkoškite per marlę. Puode ištirpinkite sviestą, suberkite krakmolą. Nukaiskite, supilkite greipfrutų sultis. Maišant virkite an..

Recepto vertinimas: 0

RŪKYTA ŽUVIMI ĮDARYTI POMIDORAI

Pomidorus nuplauti, nupjauti virsuneles, isskobti vidu. Pomidoru vidu pasudyti, pabarstyti pipirais, Menke sukapoti, imusti kiausini, iberti pipiru ir nutarkuoto muskato riesuto, sudeti 2 saukstus issukto sviesto, pomidoru minkstima, gerai ismaisyti, kad gautusi vientisa mase, ja idaryti pomidorus.K..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTI AGURKAI

Agurkus nulupti, kiekviena supjaustyti i 8 gabalus, isskobti vidu. Minetus produktus sumaisyti, pabarstyti sukapotais krapais. Paruosta krema sudeti i konditerini svirksta su zvaigzdute ir isvirksti i agurku gabaleliu vidu. Tinka uzkandziui ir saltam stalui...

Recepto vertinimas: 0

POMIDORAI, ĮDARYTI ŽUVIES SALOTOMIS

Nupjaukite pomidoru virsuneles, saukstu isimkite minkstima, ispilkite sultis. Produktus salotoms supjaustykite griezinukais arba kubiukais ir uzpilkite majonezu. Pomidoru vidu pabarstykite druska, pipirais ir prikimskite zuvies salotu. Virsu papuoskite kietai virtu kiausiniu griezinukais ir zalumyna..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTI AGURKAI 2

Agurka perpjaukite pusiau, isskobkite,pabarstykite druska. Kiausinius ir paprika supjaustykite smulkiais kubeliais, idekite sutrinta, krapus, alyvuoges, uzpilkite majonezu ir, sumaise, sudekite i agurkus, papuoskite...

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTI OBUOLIAI

Obuolius nuplauname, nupjauname ju virsutine dali ir isskaptuojame vidu - padarome lyg troskintuva. Vistiena supjaustome mazais gabaliukais, sudedame razinas ir sukapotus riesutus. Viska sumaisome su majonezu. I obuoliu vidu dedame idaro, virsu uzdengiame nupjauta obuolio virsune. Kad obuoliai nesut..

Recepto vertinimas: 0

SAUSAINIAI "BUIVOLO AKIS"

Miltus, ismaisytus su kepimo milteliais, istrinti su margarinu, berti cukru, grietine, trynius, vanilini cukru. Tesla isminkyti, padalyti i dvi dalis, i viena suberti soda ir kakava. I riebalais patepta skarda sudeti sviezia tesla, patepti uogiene arba keptais obuoliais. Tamsia tesla padalyti i 24 a..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių sūris III

Obuolius su kieta zievele nulupti, isimti seklalizdzius, supjaustyti skiltelemis, uzberti cukrumi ir palikti kambario temperaturoje 12-24 vai. Kita diena sultis nupilti ir virti, kol liks puse ju kiekio. Penktadali obuoliu palikti, likusius sudeti i verdancias sultis ir virti ant silpnos ugnies kart..

Recepto vertinimas: 2

Pikantiškai įdaryti maltiniai

I farsa imaisome supjaustyta ir svieste pakepinta svoguna, kiausinio plakini, krakmola, batono riekele, prieskonius ir gerai suminkome. Morkas sutarkuojame burokine trintuve ir pakepiname aliejuje su prieskoniais, druska bei cukrumi. I atvesusias morkas imaisome sutarkuota fermentini suri ir susmulk..

Recepto vertinimas: 0

Daržovėmis įdaryti baklazanai

Idarui morka, paprika, petrazoliu sakni supjaustome mazais kubeliais. Pakepame pusziedziais supjaustytus svogunus ir skiltelemis supjaustytus pomidorus. Paruostas darzoves sumaisome, sudedame i puoda, ipilame truputi vandens, idedame sugrusto cesnako ir uzverdame. Tada i si troskini sudedame griezin..

Recepto vertinimas: 4

Makaronai su vištiena ir grybais

Makaronus sudeti i pasudyta verdanti vandeni ir isvirti. Tuo tarpu daryti padaza: smulkiai supjaustyta vistiena siek tiek pakepinti, tuomet sudeti grybu padaza ir maisant patroskinti pora min. Iberti prieskoniu makaronams ir supilti grietinele, maisyti kol mase sutirstes. Pabaigoje iberti baziliko. ..

Recepto vertinimas: 5

Obuolių pyragas paprastasis

Cukru gerai isplakti su kiausiniais mikseriu (butinai), sudeti miltus ir dar gerai isplakti. Skarda istepti sviestu, pilti trecia dali teslos, deti supjaustytus obuolius (riekeliu storumas pagal skoni). Daryti 3 sluoksnius, virsutinius obuolius pabarstyti cinamonu. Kepti 200 laipsniu karstumo orkait..

Recepto vertinimas: 0

Ukrainietiški bulvių blyneliai

Nuskustas bulves sutarkuoti taip pat kaip kugeliui, įdėti porą valgomų šaukštų miltų, prieskonių pagal reikalą ir išmaišyti.Į maltą mėsą įmušti vieną kiaušinį, įdėti prieskonių, pagal skonį.Bulvių tarkius dėti į įkaitintą keptuvę, iš pradžių vieną sluoksnį, tada a..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: daryti