Aštrūs vištienos gabalėliai su medumi

Ingridientai:
1 šviežias čili pipiras , smulkiai supjaustytas,
1 šaukštelis čili prieskonių,
1 šaukštelis šviežio imbiero, sutarkuoto,
1 laimo žievelė, sutarkuota,
600g. vištos krūtinėlės file,
4 šaukštai aliejaus,
1 šaukštas šviežios kalendros lapelių,
2 šaukštai sojų padažo,
3,5 šaukšto medaus.
Gaminimas
1. Sumaišyti šviežią čili, čili miltelius, sutarkuotus imbierą ir laimo žievelę. Gerai išmaišyti produktus. Mišiniu įtrinti supjaustytą vištieną ir palaikyti bent 2 val., kad prieskonių skonis ir aromatas įsigertų į vištieną.

2. Inde "vok" įkaitinti pusę aliejaus. Į įkaitusį aliejų sudėti pusę vištienos ir kepti 10 min. pastoviai vartant. Išimti ją iš indo ir nuvarvinti ant servetėlės. Tą patį pakartoti su likusia mėsa.

3. Po to, kai iškepėte visą vištieną, į indą "vok" suberkite šviežią kalendrą ir apkepkite ją ant didelės ugnies apie 30 sek., pastoviai maišant. Po to vėl į indą sudėti pakeptą vištieną, sumaišyti su kalendra ir apkepti dar 1 min.

4. Į mėsą supilti sojos padažą bei medų ir kepti 1 min. pastoviai maišant.

Vištieną patiekti karštą su ryžiais, papuošus juos laimu ir šviežia kalendra.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!