Čili kon karne troškinys

Ingridientai:
500 g jautienos,
500 g kiaulienos,
50 g kiaulinių taukų,
250 ml mėsos sultinio,
1 skiltelė česnako,
1 svogūnas, 500g pomidorų,
2 žaliojo pipiro ankštys,
20 g kukurūzų (arba bulvių) krakmolo,
100 g raudonųjų (spalvotųjų) pupelių,
kmynų, kajeno pipirų (arba raudonųjų aitriųjų paprikų),
druskos.
Gaminimas
Pupeles pamerkti nakčiai arba ryte, prieš darymą, pavirti. Mėsą supjaustyti gabaliukais ir pakepinti taukuose tol, kol susidarys rusva plutelė. Po to sudėti pupeles ir viską apipilti mėsos sultiniu, troškinti ant silpnos ugnies. Nulupti svogūną ir pomidorus, supjaustyti didesniais gabaliukais ir kartu su pjaustytomis paprikomis troškinti taukuose.

Šaltame vandenyje išmaišyti krakmolą ir perkošti per sietelį. Paruoštas daržoves ir krakmolą sudėti į mėsą, gerai išmaišyti, įdėti prieskonių ir baigti virti ant mažos ugnies.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!