Garuose virti baklažanai


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
4-5 baklažanai
0,25 puodelio šviesaus sojų padažo
1 šaukštas juodo acto
2-3 šaukšteliai čili aliejaus
2-3 skiltelės česnako
3-4 šaukšteliai sezamo aliejaus
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis cukraus
Gaminimas:
1. Perpjaukite baklažanus taip, kad jie tilptų į garintuvą. 2. Sudėkite juos į garintuvą, be lėkštės. Jei įdėsite su lėkšte, baklažanai apačioje nebus gerai išvirę. 3. Virkite baklažanus garuose 15-20 minučių. 4. Susmulkinkite česnaką. 5. Dubenyje sumaišykite sojos padažą, actą, čili aliejų, česnaką, sezamo aliejų, druską ir cukrų. Pastaba: Valgydami supjaustykite baklažanus mažais gabaliukais, kuriuos merkite į padažą. Būkite atsargūs - patiekalas gana aštrus. Vietoje virimo garuose, galima tiesiog virti. Verdant garuose išlieka natūralesnis skonis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!