25 rezultatų ieškant "atskirai"

Keptos bulvės su svogūnais

Bulves supjaustykite kubeliais, nuplaukite, sudėję į sietelį nuvarvinkite. Dėkite bulves į skrudintuvą arba į keptuvėje įkaitintus riebalus, pasūdykite ir kepkite kartais pamaišydami. Paskui bulves dėkite į troškinimo indą, įdėkite sviestą, 50 g grietinės ir 10 minučių patroš..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su daržovėmis

Grybus perpjauti pusiau arba supjaustyti gabalėliais. Puode pakaitinti riebalus, sudėti į juos kubeliais supjaustytas daržoves ir 5 minutes pakepinti. Tada įpilti vandens arba sultinio, ir uždengus troškinti, kol paminkštės. Tada sudėti pailgais gabalėliais supjaustytas arba į keturias ..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas troškinys „Juliene“

Bulves, morką supjaustyti kaip makaronus ir pakepinti ant sviesto. Jautieną nuplauti, sumalti. Sudėjus į molinį indą įmaišyti 3 kiaušinio baltymus ir 2 stiklinės vandens. Mišinį užvirinti ir nukošti per sietelį. Gautą sultinį užpilti ant morkų ir bulvių ir troškinti. Apie 30 mi..

Recepto vertinimas: 0

Armėniška sriuba

Į didelį dubenį sudedame nuplautus špinatų lapus, įpilame truputį vandens. Pridengę verdame 2-3 minutes. Suverčiame špinatus į kiaurasamtį, nuvarviname ir smulkiai supjaustome. Įkaitiname aliejų ir kepiname smulkiai supjaustytą svogūną 5 minutes. Sudedame špinatus, smulkiai supja..

Recepto vertinimas: 4

Daržovių mišrainė

Išverdamos daržovės (kiekviena rūšis atskirai). Rauginti agurkai ir su lupenomis virtos bulvės nulupama ir supjaustoma nedideliais kubeliais. Burokėliai stambiai sutarkuojami. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas riebaluose. Mirkyta silkė, išėmus kaulus, supjaustoma nedideliais ..

Recepto vertinimas: 4

Agurkų sriuba su kroketais

Agurkus nulupti ir supjaustyti. Užpilti truputį mėsos sultinio ir šutinti, kol suminkštės. Agurkų odelę ir sėklas sudėti į išsiskyrusias sultis, atskiesti vandeniu ir virti atskirai. Į užvirintą jautienos sultinį supilti odelių nuovirą ir sudėti iššutintus agurkus. Įberti drus..

Recepto vertinimas: 5

Jogurtinis tortas

Baltymus išplakti su trupučiu cukraus ir sudėti puse vanilinio cukraus. Atskirai išplakti trynius ir pamažu išmaišyti su baltymais. Sudėti miltus, kepimo miltelius ir krakmolą, atsargiai išmaišyti. Tešlą sudėti į riebalais išteptą formą ir iškepti, kepti 15 min. 200 laipsnių tem..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis

Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų nedideliais griežinėliais, išmušti ir apkepinti. Kartu su mėsa pakepinti storais griežinėliais supjaustytas morkas ir žiedais supjaustytus svogūnus, viską apibarstyti druska, pipirais, įdėti pomidorų tyrės, smulkiai..

Recepto vertinimas: 0

Keptas jautienos vyniotinis

Minkštimą (nugarinę arba šlaunies mėsą) apipjaustyti aštriu peiliu, kad būtų plokščias lygus gabalas, išmušti, įtrinti druska, pipirais ir uždėti kurio nors įdaro. Jeigu dedamas antrasis įdaras, kepenų paštetą prieš tai sumaišyti su supjaustytomis kilkėmis. Mėsą stipriai s..

Recepto vertinimas: 0

ŠACHMATINIS TORTAS

Šokoladinis biskvitas: sutrinkite trynius su puse kiekio cukraus ir vaniliniu cukrumi, kad masė taptų puri. Atskirai išplakite baltymus, pamažu berdami likusį cukrų. Miltus sumaišykite su krakmolu, kepimo milteliais ir šokoladu arba kakava. Sudėkite į trynius pakaitomis su plaktais balty..

Recepto vertinimas: 0

Žąsis su obuoliais ir razinomis

4kg žąsį nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite 50g druskos, išmaišytos su 3g maltų juodųjų pipirų, 3g džiovintų rozmarinų ir 2g džiovintų mairūnų ir palikite parai. 1kg obuolių nuskuskite, supjaustykite į keturias dalis, išpjaukite sėklalizdžius, išmaišykite su 100 g nuplautų..

Recepto vertinimas: 0

Sicilietiška pupelių sriuba – tyrė

Paruostą baltųjų pupelių tyrę uždaryti grietinėle ir sviestu, sudėti atskirai isvirtus ryžius ir žaliųjų paprikų ankstis, siek tiek pakepintas, nuluptas, be sėklų ir supjaustytas lazdelėmis. Atskirai tiekti svieste pakepintus skrebučius.Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos

Paruostus subproduktus visus atskirai sudėti į verdantį pasūdytą vandenį su pipirais ir lauro lapais ir atskirai isvirti. Isvirtus ir atausintus subproduktus ir avienos riebalus supjaustyti kubeliais ir apkepti. Atskirai pakepinti svogūnus. Apkeptus subproduktus sumaisyti su pakepintais svog..

Recepto vertinimas: 0

Bulgariškai ruoštos bulvės su česnakais.

Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas. Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% act..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas batonas

Batono viršus aptarkuojamas, kad nebūtų kietesnių sukepusių vietų, galas nupjaunamas, minkštimas išgremžiamas. Kiaušiniai kietai išverdami, nulupami ir sukapojami (atskirai baltymas, atskirai tryniai). Raugintas agurkas nulupamas ir smulkiai supjaustomas, taip pat smulkiai supjausto..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene mirkytu pyragu, sudedamas riebaluose pakepintas svogūnas, kiaušinio trynys, prieskoniai, truputis sultinio, pieno ar vandens, ir masė gerai išsukama. Paskui sudedamas išplaktas kiaušinio baltymas ir daromi maltiniai (60—100 g dydžio), pavoliojami džiūvėsė..

Recepto vertinimas: 0

Netikras zuikis

Jautiena ir kiauliena sumalama mėsmale kartu su piene mirkytu pyragu, sudedami prieskoniai, kiaušinių tryniai, druska, viskas gerai išmaišoma, sukrečiami atskirai išplakti baltymai, dar pamaišoma ir suformojama į pailgą kepalėlį, apsukama plonu lašiniukų sluoksniu (kad mėsa būtų p..

Recepto vertinimas: 4

Maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu pyragu. Jei mėsa liesa, pridedama pjaustytų lašinukų. Į mėsos masę įmušamas kiaušinis (baltymai išplakami atskirai), suberiami prieskoniai, pasūdoma ir labai gerai išsukama. Jei masė tirštoka, atskiedžiama pienu ar grietinėle. Iš masės da..

Recepto vertinimas: 5

Kepta veršiena su kiaušinių padažu

Veršiena 2-3 val. pamirkoma piene, nusausinama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, ir kepama orkaitėje įdėjus truputį riebalų, palaistant sultimis. Prieš baigiant kepti kelis kartus užpilama paruoštu kiaušinių padažu ir apkepinama, kol parusvės. Padažui miltai pakepina..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Napoleonas"

Ant virtuvinės lentos paberiami miltai, užbarstoma druskos, padarius duobutę, supilama grietinė, įmušamas kiaušinis, padedamas atšaldytas supjaustytas sviestas ir šaltoje patalpoje kapojama, kol tešloje nelieka sausų miltų. Tada tešla suspaudžiama, padedama ant lėkštės ir, prideng..

Recepto vertinimas: 4

Marinuotas keptas starkis tešloje

Saldyto starkio filė atšildoma, supjaustoma gabaliukais ir palaikoma marinate. Iš kiaušinio, miltų, pieno ar vandens užmaišoma geros grietinės tirštumo tešla, joje pamirkomi marinuoti žuvies gabaliukai ir kepami dideliame riebalų kiekyje apverčiant, kol parusvės. Iškepę karšti žu..

Recepto vertinimas: 2

Makaronų ir kumpio salotos su padažu

Išvirti makaronus, perpilti šaltu vandeniu. Kai atauš, sudėti juostelėmis pjaustytą kumpį ar šoninę, tarkuotą sūrį, smulkintą svogūną ir svogūnų laiškus. Atskirai išmaišyti padažo produktus ir juo apipilti salotas. Galima įdėti pjaustytos paprikos, pomidorų. Patiekti saloti..

Recepto vertinimas: 4

Juodųjų ridikų salotos

Ridikus nulupame ir sutarkuojame. Agurkus ir pomidorus supjaustome nedideliais kubeliais. Greitinę sumaišome su citrinų sultimis, paskaniname druska bei pipirais ir ja užpilame daržoves. Salotas išmaišome, sudedame į salotines ir papuošiame pomidorų puselėmis bei plonai supjaustytom..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių sriuba su užkanda

Išvirti morkas. Salierus ir porus su sviestu virti sultinyje. Paruoštas daržoves pertrinti, praskiesti sultiniu, pasūdyti. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais, išvirti atskirai ir sudėti į sriubą. Nedidelę dalį tyrės sumaišyti su tarkuotu sūriu, ja aptepti duonos riekutes, pabarstyti t..

Recepto vertinimas: 0

Dviejų rūšių pupelių ir avokadų salotos

Atskirai užmerkite raudonąsias ir baltąsias pupeles. Virkite taip pat atskirai- ir vienas, ir kitas su ryšeliu prieskonių mišinio ir svogūno galvute. Pagaminkite aitriosios paprikos padažo. Pupeles nusunkite, gerai perskalaukite karštame vandenyje ir dar neataušusias dideliame dubenyje s..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: atskirai