Sojos padaže ir citrinų rūgštyje marinuota vištiena


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1 pakuotė ryžių
4 vištienos krūtinėlės ne odos ir kaulų
½ puodelis sojos padažo
1 citrina (sultys ir žievelė)
1 valgomasis šaukštas pilnai susmulkinto imbiero
2 valgomieji šaukštai plius 1 valg. šaukštas sezamo aliejaus (atskirai)
1 supjaustytas kubeliais raudonasis pipiras
3 žali svogūnai perpjauti į 2,5 cm dalis

Gaminimas:
Marinuoti vištieną sojos padažę, citrinų sultyse ir imbiere 30 minučių. Išvirti ryžius kaip nurodyta ant pakuotės. Sušildyti 2 valgomuosius šaukštus sezamo aliejaus keptuvėje iki vidutinės temperatūros ir pradėti kepti vištieną. Iškepus vištieną ir ją išėmus į keptuvę pridėti likusį šaukštą sezamo aliejaus ir paskrudinti raudonuosius pipirus ir žalius svogūnus. Vištieną pateikti su ryžiais ir pipirų bei svogūnų padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!