11 rezultatų ieškant "ilgumo"

Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena

1. Nuo mėsos nupjaukite atliekamus riebalus, išpjaustykite kremzles. Bambuko iešmus pamerkite į vandenį (tada jis nesvils). Vištieną sudėkite į lėkštą stiklinį ar keramikinį indą. Dubenėlyje sumaišykite sojų padažą , degtinę, cheresą, rudajį lipnų cukrų ir imbierą. Maišyk..

Recepto vertinimas: 0

Kepti vištienos gabalėliai su žemės riešutų padažu

1. Nuo šlaunelių filė nupjaustykite riebalus ir plėveles. Mėsą supjaustykite 2 cm ilgumo gabalėliais ir suverkite ant iešmų. Sudėkite į neaukštą stiklinį indą. Sumaišykite sojų padažą, medų bei aliejų ir užpilkite ant vištienos. Uždenkite maistine plėvele, šaldykite 2 vala..

Recepto vertinimas: 0

Pjemontiškas padažas

Vidutinio didumo prikaistuvyje ančiuvius, nesūdytą sviestą ir česnaką kepinkite tol, kol sviestas ištirps. Masę perdėkite į virtuvinį kombainą. Suleiskite kiaušinių trynius. Sukite tol, kol masė sutirštės. Mišinį supilkite į fondiu indą, palengva užvirinkite. Tuojau pat duokit..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje kepti marinuotos vištienos gabalėliai

500g vištienos šlaunelių filė supjaustykite kąsnio didumo gabalėliais. Dubenyje sumaišykite po stiklinės sakės (ryžių degtinės), baltojo vyno, sojų padažo, po šaukštą chereso ir sezamo aliejaus, šaukštelį tarkuoto šviežio imbiero ir pipirų pagal skonį. Mišiniu užpilkite ..

Recepto vertinimas: 1

Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu

Vermišelius išvirkite, nuvarvinkite. Dideliame dubenyje sumaišykite makaronus, krabų mėsą, petražoles, papriką, parmezano sūrį, miltus, svogūnus ir pipirus. Įmuškite kiaušinius ir viską kruopščiai išmaišykite. Iš masės padarykite 12 paplotėlių, kuriuos šaldykite 30minučių...

Recepto vertinimas: 0

Virti varškėčiai

Kiaušiniai ištrinami su druska, sudedama varškė, miltai, gerai išminkoma. Ant miltais pabarstytos lentos iš tos masės padaromi 1,5—2 centimetrų storio voleliai, supjaustomi 4—5 centimetrų ilgumo gabalėliais ir pasūdytame vandenyje išverdami (išverda per 3—5 minutes). I..

Recepto vertinimas: 4

Pavasarinės ryžių salotos

Prikaistuvyje užvirinkite sūdyto vandens. Įpilkyte pusės citrinos sultis ir įmeskite citrinos žievelę. Supilkite ryžius, virkite ant mažos ugnies 18-20 minučių. Gerai nusunkite. Nulupkite šparagams odelę ir nupjaukite sumedėjusius galus. Virkite ant mažos ugnies 5-7 minutes. Nupjauk..

Recepto vertinimas: 0

Turkiški čeburėkai su sūriu (Beurek)

Sviestą ištirpdykite ant silpnos ugnies, gerai nukoškite. Patiekalui naudokite tik labai gryną sviestą. Ant lentos padėkite maždaug 30 cm ilgumo tešlos lakštą. Teptuku suvilgykite ją lydytu sviestu. Ant pirmojo uždėkite antrą tešlos sluoksnį ir jį suvilgykite sviestu; tą patį pa..

Recepto vertinimas: 3

Eklerai su grietinėle

250 ml vandens, druską, sviestą ir cukrų užvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo viryklės. Iš karto suberti visus miltus ir maišyti, kol susidarys vientisa tešla. Puodą vėl padėti ant viryklės ir kaitinti maišant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gn..

Recepto vertinimas: 5

Eklerai su kavos įdaru

Tešlai 250 ml vandens, druską, sviestą ir cukrų užvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo viryklės. Iš karto suberti visus miltus ir maišyti, kol susidarys vientisa tešla. Puodą vėl padėti ant viryklės ir kaitinti maišant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis te..

Recepto vertinimas: 1

Virti varškėčiai

Kiaušiniai ištrinami su druska, sudedama varškė, miltai, gerai išminkoma. Ant miltais pabarstytos lentos iš tos masės padaromi 1/2 - 2 centimetrų storio voleliai, supjaustomi 4-5 centimetrų ilgumo gabaleliai ir pasūdytame vandenyje išverdami (išverda per 3-5 minutes). Išvirę..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: ilgumo