11 rezultatų ieškant "bandeles su la a s"
Bandelės perpjaunamos pusiau, išimamas minkštimas, patepamos sviestu. Obuoliai nulupami išimamas sėklynas, stambiai sutarkuojami, sumaišomi su ištrinta varške ir medumi. Į paruoštas bandeles sudedamas įdaras, uždedama po gabalėlį sviesto, užbarstoma pyrago džiūvėsėlių, sudedama ..
Recepto vertinimas:
Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis
Sausas mieles išmaišyti su trupučiu miltų, o paskui ir su visais išsijotais miltais, cukrumi ir druska. Įpylus pasukas ir aliejų, išmaišyti tešlą, suformuoti rutulį ir apdengus palikti pusvalandžiui šiltoje vietoje pakilti. Paskui tešlą dar kartą išminkyti, suformuoti 20x40 cm sta..
Recepto vertinimas:
Senas bandeles sutrinti , užpilti pienu , suplaktu su tryniais , cukrumi , cinamonu ir druska . Džiūvėsiams subrinkus , įmaišyti išplaktus baltymus . Kepti nedidelius sklindžius . Patiekti su obuolių tyre ..
Recepto vertinimas:
Bandelės su svogūnais ir kiaušiniais
Nuluptą svogūną supjaustyti griežinėliais ir 10 minučių troškinti su aliejumi, cukrumi, drusk, actu ir paprika uždengtoje keptuvėje. Bandeles perpjauti pusiau ir kepti ant grotelių, kol apskrus ir bus traškios. Į mažą prikaistuvį įpilti aliejaus ir įkaitinti ant vidutinės ugnies...
Recepto vertinimas:
Mielės užmaišome piene, suberiame cukrų, 100 ml pieno ir palaukiame kol pradės kilti. Tada supylame ištirpdintą margariną, likusius miltus ir gerai išminkome. Palaukiame kol iškils tešla. Kol tešla gaminasi, grybus ir svogūną sumalame mėsmale ir pakepiname aliejuje. Grybus..
Recepto vertinimas:
Nuvalytą žuvies file pamirkyti piene apie pusę valandos. Bandeles pamirkyti piene. Svogūną sukapoti ir pakepinti svieste. Bandeles nuspausti ir sumalti su žuvimi bei svogūnu. Išplakti 2 kiaušinius ir sudėjus prieskonius, viską gerai išminkyti. Į didesnį puodą sudėti daržoves ir iš..
Recepto vertinimas:
Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui, tik truputį kietesnė. Varškė gerai ištrinama, sudedami su cukrumi ištrinti tryniai, suberiamas vanilinis cukrus ir gerai išmaišoma. Aguonos nuplaunamos, išbrinkinamos karštame vandenyje, nusunkiamos ir sumalamos mėsmale arba sutrinamos. Sviestas ..
Recepto vertinimas:
Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas su trupučiu riebalų. Į tą pačią keptuvę sudedami supjaustyti lašiniukai ir pašildoma (nespirginama). Į nukeltus nuo ugnies lašinius suberiami prieskoniai, džiūvėsėliai ir išmaišoma. Pakilu..
Recepto vertinimas:
Mielinės bandelės su riešutais
Pieną pašildyti ir išmaišyti su tirpintu (atvėsusiu) sviestu bei šaukštu cukraus. Suberti sutrupintas mieles ir gerai išmaišyti. Uždengti ir palaikyti šiltai apie 15 min., kol mielės pakils. Į dubenį suberti miltus, viduryje padaryti duobutę ir supilti pakilusias mieles. Įberti..
Recepto vertinimas:
Greitai paruošiamos varškės bandelės
Persijokite miltus, juos gerai sumaišykite su sausomis kepimo mielėmis, druska, cukrumi, varške ir kiaušiniais. Greitai užminkykite tešlą, šaukštu ją padalinkite į 16 gabalėlių, suformuokite iš jų mažas bandeles ir dėkite į riebalais suteptą skardą. Kepkite iki 200°C temperat..
Recepto vertinimas:
Mieles sumaišome su 1 šaukštu cukraus, įpilame šiltą pieną, 5-6 šaukštus miltų, išmaišome ir pakildiname. Tada supilame ištirpintą sviestą, likusį cukrų, druską ir dalimis sijodami įminkome miltus. Suformuojame 10 bandelių ir sudėję į miltais pabarstytą kepimo skardą ir užd..
Recepto vertinimas: