Dviejų rūšių pupelių ir avokadų salotos

Ingridientai:
6-8 porcijos:

175 g raudonųjų pupelių,
175 g baltųjų pupelių,
2 ryšeliai prieskonių mišinio,
2 svogūnai,
Aitriosios paprikos padažo,
750 g pomidorų,
1 raudona ir 1 žalia paprika,
1 skiltelė česnako,
3 avokadai,
4-5 lašeliai Tabasko padažo,
1 laimas.
Gaminimas
Atskirai užmerkite raudonąsias ir baltąsias pupeles. Virkite taip pat atskirai- ir vienas, ir kitas su ryšeliu prieskonių mišinio ir svogūno galvute. Pagaminkite aitriosios paprikos padažo. Pupeles nusunkite, gerai perskalaukite karštame vandenyje ir dar neataušusias dideliame dubenyje sumaišykite su padažu. Padėkite į šalį, kad atauštų.

Pomidorus nulupkite ir išpjaukite šerdis. Smulkiai supjaustykite. Išimkite paprikai šerdi ir sėklas. Supjaustykite kubeliais. Paprikas ir pomidorus sudėkite į pupeles. Gerai sumaišykite. Nulupkite ir sukapokite česnako skiltelę. Nugremžkite avokado minkštimą nuo odelės ir sumaišykite su česnaku, šakute maigydami minkštimą į dubens sienelę.

Įberkite žiupsnelį druskos, įlašinkite Tabasko padažo ir laimo sulčių. Gerai išmaišykite. Pupeles kiekvienoje lėkštėje išdėliokite žiedu, o viduryje įkrėskite avokado.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!