9 rezultatų ieškant "tradicinis"

Šiupinys

Į puodą sudedamos kruopos, žirniai, pupelės, aliejuje pakepinti svogūnai, užpilama 2-3 l vandens ir užvirinama. Tuomet sudedama mėsa, prieskoniai, druska ir verdama, kol mėsa suminkštės. Paskui išimama, sudedamos sutarkuotos kiek nuspaustos bulvės ir, maišant mediniu šaukštu, išver..

Recepto vertinimas: 5

Tradicinis fondue bourguignonne

Supjaustykite jautieną į mažus gabalėlius. Įkaitinkite kepimo aliejų. Jis neturėtų užimti daugiau kaip pusę indo tūrio. Įsitikinkite, kad aliejus pasiekė reikiamą temperatūrą. Pastatykite fondiu indą ant stalo, aliejaus temperatūrą palaikys kaitinimo šaltinis.Jautienos kubelius ..

Recepto vertinimas: 0

Šiupinys

Į puodą sudedamos kruopos, žirniai, pupelės, aliejuje pakepinti svogūnai, užpilama 2—3l. vandens ir užvirinama. Sudedama mėsa, prieskoniai, druska ir verdama, kol mėsa suminkštės. Tada ji išimama, sudedamos sutarkuotos kiek nuspaustos bulvės ir, maišant mediniu šaukštu, išverdam..

Recepto vertinimas: 0

Kastinys su varške

Sviestas gerai išsukamas. Varškė pertrinama pro sietelį. Į išsuktą sviestą dedama po šaukštą grietinės, pieno, varškės ir labai gerai išsukama. Baigiant sukti, pasūdoma, įberiama nuplikytų kmynų ir išmaišius sudedama į dubenėlį. Valgoma su lupenomis virtomis bulvėmis. ..

Recepto vertinimas: 4

Tradicinis tortas

Baltymus suplakti kartu su 100 g cukraus. Sumaišyti su tryniais, miltais ir krakmolu bei kepimo milteliais. Tešla iškloti tortinės dugną. Kepti 25 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Želatiną užpilti nedideliu kiekiu vandens. Kai išbrinks, pakaitinti, kad visa ištirptų. Sūrel..

Recepto vertinimas: 0

Tradicinis paukščių pienas

Trynius suplakti su 1 stikline cukraus. Indą su suplaktais tryniais įdėti į didesnį indą su vandeniu ir uždėti ant ugnies. Į trynius sudeti miltus ir pieną, maišant virti tol, kol pasidarys tiršta masė. Truputį ataušinus įdedama sviesto, vanilino, gerai išmaišoma. Kol trynių..

Recepto vertinimas: 0

ŠIUPINYS

I puoda sudedamos kruopos, zirniai, pupeles, aliejuje pakepinti svogunai, uzpilama 2-3 l vandens ir uzvirinama. Tuomet sudedama mesa, prieskoniai, druska ir verdama, kol mesa suminkstes. Paskui isimama, sudedamos sutarkuotos kiek nuspaustos bulves ir, maisant mediniu saukstu, isverdama tarke.Gatavas..

Recepto vertinimas: 0

Tradicinis fondiu

Fondiu inda istriname cesnako skiltele, ipilame vyna ir ji ikaitiname ant silpnos ugnies. Suri supjaustome smulkiais gabaleliais arba sutarkuojame ir sudedame i karsta vyna. Maisydami kaitiname, kol suris istirpsta. Truputyje salto vandens ismaisome krakmola, vysniu trauktine, prieskonius. Maisydami..

Recepto vertinimas: 0

Tradicinis padažas su spirgučiais

Keptuve svariai isplauti ir ipilti truputi aliejaus. I ikaitusia keptuve deti smulkiai pjaustytus lasinukus, kepti kol apruduos, tada suberiame smulkiai pjaustyta svoguno pusele, kepame kol truputi pagels. Nereikia jaudintis, kad spirguciai sudegs, nes svogunas stabdo ju kepima. Tada dedame miltus, ..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: tradicinis