Sultinys su makaronais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g kaulų,
200 g jaučių šonkaulių,
1 šaukštelis pipirų grūdelių,
1 lauro lapelis,
ryšelis prieskoninių žalumynų (petražolių, porų, salierų lapelių, šiek tiek čiobrelių),
1 morka,
1 petražolės šaknis,
100 g saliero,
1 saldžioji paprika,
druskos.
Makaronai:
1 kiaušinis,
1/8 l pieno,
70 g miltų,
truputis sviesto.
Gaminimas:

Kaulus nuplauti šaltu vandeniu. Mėsą ir kaulus dėti į puodą, įpilti 11/21 šalto vandens. Virti ant silpnos ugnies, nugraibyti putas. Suberti sugrūstus pipirų grūdelius, įdėti lauro lapelį bei ryšelį prieskoninių žalumynų. Virti apie 1/2 l valandos ant silpnos ugnies. Jei reikia nugraibyti putas. Morką, petražolės šaknį ir saliero gumbą nulupti ir supjaustyti kubeliais. Papriką perpjauti, išskobti sėklas, nuplauti ir supjaustyti šiaudeliais ar kubeliais. Sultinį perkošti į kitą puodą. Mėsą atskirti nuo kaulų ir supjaustyti kubeliais, kartu su daržovėmis suberti į sultinį. Paskaninti druska ir virti, kol mėsa visai suminkštės. Iš kiaušinio, pieno ir miltų užminkyti tešlą. Iškepti plonus blynus, supjaustyti juostelėmis ir suberti į sultinį.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!