Perlinių kruopų sriuba

Ingridientai:
0,5kg jautienos su kaulais,
4 šaukštai perlinių kruopų,
1 morka,
0,5 stiklinės grietinės,
2—3 džiovinti grybai,
petražolių,
1 lauro lapelis,
10 g sviesto,
druskos,
2l. vandens.
Gaminimas
Iš jautienos su kaulais, morkos, džiovintų, gerai nuplautų grybų, pakepintų prieskoninių daržovių ir prieskonių išverdamas sultinys. Į atskirą puodelį įpilama 2 stiklinės vandens, sudedamas sviestas, nuplautos kruopos ir verdama, kol jos suminkštės. Verdant reikia kartkartėmis užpilti sultinio ir gerai pamaišyti. Ant išvirusių kruopų supilamas visas perkoštas sultinys, sudedami rėželiais supjaustyti grybai ir užbalinama grietine.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!