Argentinietiškas jautienos sultinys (Potaje de la pampa)

Ingridientai:
4-5 l šalto vandens,
1 kg 500 g jautienos (šlaunies),
200 g morkų,
125 g ropių,
250 g porų,
2 maži džiovinti ankštiniai pipirai,
60 g turkiškų žirnių,
400 g salierų šaknų,
150 g saldžių batatų,
400 g kukurūzų grūdų (konservų),
30 g druskos,
Kajeno pipirų,
čiobrelių,
lauro lapų.
Gaminimas
Mėsą sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį. Sudėkite nuluptas, nuplautas, supjaustytas į 2-4 (pagal dydį) dalis daržoves: morkas, ropes, porus. Tada suberkite turkiškus žirnius, sudėkite gabaliukais supjaustytas salierų šaknis ir batatus.

Valandą prieš baigiant virti įberkite žiupsnį Kajeno pipirų, įmeskite 2 mažus džiovintus ankštinius pipirus. 10 minučių prieš tiekiant į stalą, suberkite konservuotus kukurūzus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!