Veršienos sultinys

Ingridientai:
250 g veršienos krūtininės
250 g veršienos kaulų
1 poras
1 morka
1 ropė
1 saliero stiebas
1 šviežia petražolė
1 ultinio kubelis
1 virtas šparagas
100 g konservuotų arba šaldytų žirnelių
100 g druska
Gaminimas

Veršieną ir kaulus užpilkite 1,5 l šalto sūdyto vandens ir užvirinkite, nugriebkite putas. Nuvalykite ir supjaustykite morką, ropę, porą, salierą ir kartu su petražolėmis sudėkite į veršienos sultinį. Sriubą virkite apie 1,5 valandos. Sultinį nukoškite, paskaninkite druska, sudėkite sultinio kubelį, šparagus ir dar pakaitinkite. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!