Ryžiai, ryå¾iå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Ryžiai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/ryziai/20

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Dešra su grybais

Sardeles arba dešreles išilgai perpjauti pusiau, pakepinti su plonais griežinėliais supjaustytais lašiniukais ir išimti iš keptuvės. Tuose pačiuose riebaluose iki rausvumo pakepinti kapotą svogūną ir tarkuotą salierą, įpilti vyno arba sulčių, užvirinti, sudėti susmulkintus grybus..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių ir veršienos blyneliai

Ryžius sumaišome su malta veršiena, imušame kiaušinį, įberiame prieskonių, gerai išmaišome. Formuojame apvalius paplotėlius ir apvoliojame miltuose. Kitą kiaušinį iįplakame ir į jį sumerkiame paplotėlius. Įkaitiname keptuvę ir supilame aliejų. Sudedame blynus ir apkepiname iš..

Recepto vertinimas: 0

Gaivios salotos

Zuvi pabarstome druska, prieskoniais ir palaikome 15 min. Susmulkiname alyvas, cesnaka, petrazoles, svogunu laiskus, sumaisome juos su aliejumi, pasudome, iberiame truputi pipiru.I folija sudedame gauta misini ant jo uzdedame zuvi, aplaistome vynu ir uzspaude folija kepame orkaiteje apie puse valand..

Recepto vertinimas: 2

Grilyje kepti viščiukai su citrininiu padažu

Viščiukus nuplauname, nusausiname ir perpjauname per pusę. Viščiukų puseles sudedame odele žemyn į aliuminines, grilyje kepti skirtas skardeles ir apibarstome maždaug ketvirtadaliu šaukštelio druskos. Kepame įkaitintame grilyje 15 minučių. Skardelė grilyje turėtų būti maždaug 15..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių bifšteksas

Isvirti morkas, petražolės saknį ir pertrinti per sietelį arba sumalti kartu su virtomis bulvėmis. Į masę įmusti kiausinį, suberti žirnelius, virtus ryžius ir ismaisyti. Is teslos formuoti bifsteksus, juos apvolioti miltuose, kepti su įkaitintu margarinu. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais

Mėsą pasūdyti, įtrinti česnaku. Supjaustytus grybus ištroškinti riebaluose, praaušinti, įmaišyti petražolių lapelių, maltų džiūvėsėlių, prieskonių ir kiaušinį. Mėsą keliose vietose giliai įpjauti, ,,kišenėles" prikimšti grybų ir užsiūti. Iš pradžių apkepinti riebal..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos inkstai su konjaku

Inkstus perpjauti pusiau ir, išpjausčius kraujagysles, per naktį mirkyti piene. Tada supjaustyti griežinėliais, apvolioti miltais ir truputį apkepinti įkaitintuose riebaluose. Pasūdyti, pridėti pipirų, užpilti grietinėle ir troškinti.Prieš duodant į stalą, įpilti konjako. Patiekti ..

Recepto vertinimas: 0

Užpilti obuoliai su ryžiais ir slyvomis

Nuplauti ryžiai užpilami vandeniu ir užvirinami. Paskui išberiami ant sietelio ir perpilami šaltu vandeniu. Vėl suberiami į puodą, užpilami pienu, pasūdomi ir verdami ant mažos ugnies arba orkaitėje, kol suminkštės. Tada ryžiai sudedami kūgeliu į lėkštę, apdedami džiovintomis ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su obuoliais

Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje ir perliekite šaltu vandeniu (kad būtų birūs). Obuolius perpjaukite pusiau, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite plonomis skiltelėmis. Salierus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Svogūnus ir jų laiškus susmulkinkite. Razinas nuplauki..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su paprika ir ryžiais

Pipirus supjaustyti šiaudeliais, sumaišyti su kubeliais pjaustytais agurkais, šiaudeliais pjaustytu kopūstu, žiedeliais pjaustytais pomidorais, virtais ryžiais. Suberti smulkiai pjaustytą svogūną ir žalumynus. Pagardinti druska ir garstyčių bei majonezo padažu. ..

Recepto vertinimas: 0

Ryžiai užkepti arbūze

Paimkite nedidelį arbūzą, nulupkite viršų, išimkite viską iš vidurio ir išskuskite šonus, kad liktų per pirštą storumo. Išvirkite 1 stiklinę ryžių ir sumaišykite su puse išimtos arbūzo masės, sudėkite grietinę, sviestą,cinamoną cukrų, razinas, 5 trynius. Viską gerai išma..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su kumpiu ir cukinija

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite sviestą. Sudėkite laiškinius svogūnėlius ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruos (2-3 min.). Įpilkite ½ stiklinės (125 ml) sultinio ir k..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių desertas

Ryžius biriai iÅ¡virkite. Kai atvės, užpilkite pienu, suberkite razinas, sudėkite medų bei sviestą ir užvirinkite. Ugnį sumažinkite ir maiÅ¡ydama kaitinkite apie 15 minučių. Nukėlusi nuo viryklės, suberkite citrinos žievelę, supilkite sultis ir iÅ¡maiÅ¡ykite. Kai atvės, atÅ..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su bulvėmis ir kopūstais

Ant vidutinės ugnies mažoje keptuvėje įkaitinkite 3 šaukštus aliejaus. Sudėkite bulves ir pakepkite kol suminkštės ir įgaus rusvai auksinį atspalvį (8-10 min.). Nukelkite nuo ugnies. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų. Suberkite ryžius ir pake..

Recepto vertinimas: 0

šokoladinis ryžių pudingas

Keptuvėje sumaišykite cukrų, kakavą, ryžių miltus ir druską. Visą tai uždėkite kepti ant vidutinės ugnies ir maišydami supilkite pieną. Viską virkite (visą laiką pamaišykite), kol masė sutirštės (šia mase padengus metalinį šaukštą ji lengvai nenubegs). Kai gauname reikiamo ..

Recepto vertinimas: 0

Vanilinė sriuba

4 trynius ištrinti su 4 valgomais šaukštais cukraus iki baltumo . Užvirinti 1,5l pieno . Į ištrintus trynius įdėti puse pakelio vanilinio cukraus . Užvirus pienui sudėti baltymus , razinas, ryžius (ryžius perplauti su vandeniu , kad būtų birūs)..

Recepto vertinimas: 0

Tunų aptepas su parmezanu

Citrinos žievelę smulkiai supjaustome. Visus komponentus sudedame į virtuvinį kombainą ir sukame, kol masė tampa vienalytė. Aptepą sudedame sandariai uždaromą indelį ir 30 minučių palaikome šaltai. Tiekdami šiuo aptepu užteptus užkandžius puošiame krapais, petražolėmis, paprik..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti veršienos griežinėliai grietinės padaže

Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, pamuÅ¡ti, užpilti marinatu, pagamintu iÅ¡ sulčių, alyvų aliejaus, supjaustyto svogÅ«no, tarkuotų prieskoninių daržovių ir uždengus laikyti 2-3 valandas Å¡altai, (žemesnėje kaip 8ºC). IÅ¡imtus iÅ¡ marianto mėsos griežinėlius apvolioti miltais..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su kriaušėmis ir ožkos sūriu

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Supjaustykite vieną kriaušę į keturias dalis, išimkite šerdį. Supjaustykite labai plonais griežinėliais ir sudėkite ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi. Kepkite, karts nuo karto apversdami, kol griežinėliai išdžius (15-20 min.). Išimkite ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai ryžių traškučiai su riešutais

Jums prireiks 16-20 miniatiūrinių popierinių fermerių. Ištirpinkite šokoladą ir sviestą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš vos verdančio vandens. Nukelkite nuo ugnies ir sudėkite migdolus ir lazdynų riešutus. Įmaišykite išbrinkusius ryžius ir gerai sumaišykite. Sukrėskite mišinį..

Recepto vertinimas: 0

Virtas sūris

Į varškę įberiama kmynų, pasūdomą, pastatoma šiltoje vietoje 3 dienoms. Puode ištirpinus sviestą, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek pravėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atšalęs sūris supjausto..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos suktinukai su ryžiais

Veršieną supjaustyti gabalėliais ir išmušti. Faršą sumaišyti su virtais ryžiais, įpilti 2 šaukštus vandens. Ant kiekvieno mėsos gabalo uždėti po krūvelę įdaro, susukti, surišti ir kepinti. Tada užpilti vandeniu ir troškinti 1 valandą. Ištroškinus, į tą skystį įdėti milt..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių pudingas su šafranais

Pieną užvirti su druska, šafranais, vanilės ankštimi ir 50 g cukraus, įmaišyti ryžius ir sumažinti ugnį. Maišant medine mentele virti 20 minučių. Supilti 50 g cukraus, apelsino ir citrinos sultis, dar pavirti 5 minutes. Iš vanilės ankšties išskobti šerdį ir įmesti atgal į ryž..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su vaisiais

Mėsą supjaustyti, apibarstyti pipirais, druska, peletrūnu, romu ir palikti 20 minučių. Abrikosus apšlakstyti romu. Svogūną ir bananus supjaustyti. Nuo apelsino nutarkuoti šaukštelį žievelės. Minkštimą supjaustyti. Svogūnus pakepinti aliejuje. Sudėti mėsą ir apkepinti. Supilti rom..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su ryžiais

Mėsą supjaustyti, sudėti į puodą su vandeniu ir virti. Supjaustytą svogūną patroškinti su sviestu, įdėti miltų. Vėliau įpilti mėsos sultinio ir 5 minutes pavirti. Į padažą sudėti kaišinių trynius, sumaišytus su grietine, pakaitinti ir užpilti ant mėsos. Ryžius išvirti, pas..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21