Ryžiai, ryå¾iå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Ryžiai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/ryziai/19

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Veršiena su mairūnu obuolių sultyse

Mėsą, svogūnus supjaustyti. Mėsą sumaišyti su mairūnu, garstyčiomis, lauro lapu, svogūnais, druska, miltais ir sudėti į sviestu išteptą indą. Kepti orkaitėje. Kai mėsa apkeps, supilti obuolių sultis, uždengti ir troškinti 40 minučių. Po to įpilti citrinos sulčių, pasūdyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta arbatoje

Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti ją 2--3 cm dydžio kubeliais, šiek tiek apkepinti aliejuje arba svieste, apibarstyti druska, pipirais, smulkiai supjaustytu česnaku ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Prižiūrėti, kad mėsa neprisviltų. Ji turi troškintis savo sultyse, be..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas baltame padaže

Viščiuką išdarinėti ir 2 val. pamirkyti. Iš 1,5l. vandens, svogūnų, baltojo vyno ir prieskonių mišinio, kurį prancūzai vadina „garni", paruošti kur-bujoną. Kai šis atvės, įdėti į jį viščiuką, įberti druskos ir virti ant silpnos ugnies 1 val. Nukėlus nuo ugnies nuovirą p..

Recepto vertinimas: 0

Raudonųjų kopūstų balandėliai su varške

VarÅ¡kę, ryžius ir grietinę gerai iÅ¡sukite su kiauÅ¡iniu, pagardinkite Å¡viežiais bazilikais, cukrumi, pasÅ«dykite. Ant paruoÅ¡tų kopÅ«sto lapų krėskite įdaro ir susukite. Balandėlius pavoliokite miltuose ir apkepinkite svieste. Sudėkite į puodą, užpilkite daržovių sultiniu, Ä..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški ryžiai su apelsinais

Ryžius virti įpylus 5-6 stiklines vandens, nepervirti. Svogūną ir salierą pakepinti svieste, kol svogūnai pasidarys auksinės spalvos. Tada sudėti ryžius, įpilti sultis, pasūdyti. Virti 10 minučių ant silpnos ugnies. Paruoštą patiekalą galima apibarstyti tarkuota citrinos žievele. ..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių blynukai

Ryžius išvirti pasūdytame vandenyje, nukošti ir palikti, kad atauštų. Vėliau suberti tarkuotą sūrį, sudėti 2 kiaušinius, 3 šaukštus džiūvėsėlių, suberti druską, pipirus ir viską gerai išmaišyti. Likusius du kiaušinius suplakti atskiroje lėkštutėje. Dabar formuoti blyneliu..

Recepto vertinimas: 4

Veršiena su pievagrybiais

Nedideliais gabalėliais supjaustytą veršienos kumpį apvoliojame prieskonių ir druskos mišinyje. Dedame į keptuvėje įkaitintą aliejų. Ant viršaus užberiame riekelėmis supjaustytą morką ir troškiname kol mėsa suminkštėja. Tada dedame nepjaustytus pievagrybius. Troškiname 5 min. U..

Recepto vertinimas: 0

Žiedinių kopūstų apkepas su grybais

Grybus supjaustyti ir apvirti. Supjaustytą svogūną ir grybus pakepinti keptuvėje su sviestu. Grybus paskaninti pipirais, cukrumi, pasūdyti ir supylus sultinį troškinti apie 40 minučių. Baigiant troškinti įdėti grietinės. Kopūstus apvirti pasaldintame, pasūdytame ir parūgštint..

Recepto vertinimas: 0

Aviena su džiovintais abrikosais

Įkaitinkite didelėje keptuvėje aliejų ir pekepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, imbierą ir kitus prieskonius. Kepti kol suminkštės. Suberkite į keptuvę kubeliais pjaustytą mėsą ir apskrudinkite. Suberkite kalendrą ir pipirus, pasūdykite. Į mėsą supilkite sultinį ir trošk..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnai su ryžiais

Svogūnus nulupti, nupjauti viršų, išskobti vidų, nuplikinti verdančiu vandeniu, pasūdyti. Išimtą svogūnų vidų supjaustyti ir pakepinti riebaluose. Ryžius perpilti verdančiu vandeniu, užpilti pienu ir išvirti. Kietai virtus kiaušinius susmulkinti ir sudėti į ryžius. Sudėti pake..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakis, įdarytas kepenėlėmis (Ramunės)

Kepenėles troškinti 5 - 7 minutes. Susmulkinti, įdėti keptas morkas su svogūnais, druskytės, pipiriukų ir kapoti, kol pasidarys vientisa masė. Upėtakiui išimti pagrindinį kaulą ( stuburkaulį ), papipirinti, trupučiuką druskytės. Tada sudėti kepenėlių faršą ir kepti keptuvėje ..

Recepto vertinimas: 0

Kiniškas viščiukas

Dubenyje išmaišyti sojų padažą su vynu, cukrumi ir svogūnų laiškais. Įdėti porcijomis supjaustytą viščiuką ir 2 - 3 valandas pridengus marinuoti šaltoje vietoje. Per tą laiką dažnai vartyti. Išimti mėsą iš marinato, gerai nusunkti, apvolioti miltuose. Kaistuve pašildyti aliej..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziška morkų sriuba (Crème de carottes)

Svogūnus nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir 2 minutes pakepinkite svieste. Sudėkite nuplautas, griežinėliais supjaustytas morkas ir maišant kepkite 3 minutes. Tada supilkite sultinį, įdėkite nuluptą supjaustytą salierą. Užvirinkite, uždenkite dangčiu ir 20 minučių virkite ..

Recepto vertinimas: 0

Senoviškai sluoksniuotoje tešloje kepta menkė su šviežiomis salotomis, pagardintomis saldrūgščiu aliejaus užpilu

Ant 160 g sluoksniuotos teÅ¡los dėkite 30g virtų ryžių, juos apibarstykite 5g petražolių lapeliais, ant jų dėkite 200g menkės filė,  ją apÅ¡lakstykite 10g citrinų sunkos, pagardinkite 1,5g druskos, 0,5g maltais juodaisiais pipirais ir 5g krapų Å¡akelėmis. TeÅ¡lą gražiai užlankstyki..

Recepto vertinimas: 0

Rabarbarų apkepas su ryžiais

Ryžius išvirti, įdėti druskos ir pusę cukraus. Rabarbarus supjaustyti ir uždengus 30 minučių palaikyti karštame saldžiame vandenyje. Į atvėsusius ryžius sudėti trynius ir išplaktus baltymus, gerai išmaišyti. Į išteptą sviestu keptuvę dėti sluoksniais ryžius ir rabarbarus, vir..

Recepto vertinimas: 0

Virta veršiena su ryžiais

Mėsą supjaustyti gabalais, sudėti į šaltą vandenį ir virti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Supjaustytą svogūną, patroškinti svieste, kol pasidarys skaidrus, tada įberti miltų. Kai jie pagels, įpilti mėsos sultinio ir pavirinti 5-6 minutes. Padažą pagardinti, sudėti į jį kia..

Recepto vertinimas: 0

ŽĄSIS SU SLYVOMIS

Zasi isdarineti, itrinti druska, ivairiais prieskoniais ir palaikyti 2-3 val. Paskui aptepti riebalais, apslakstyti arbata ir kepti karstoje orkaiteje apie 2 val. Baigiant kepti, sudeti mirkytas dziovintas slyvas (arba standzias sviezias be kauliuku).Iskepusia zasi siek tiek atvesinti, isimti stambi..

Recepto vertinimas: 0

Ryžiai su vėžiais

Vėžius išvirkite pasūdytame vandenyje su krapais, nuvalykite jų kakliukus ir didžiąsias kojas. Nugarinę mėsą padžiovinę sugrūskite, patroškinkite su 3 šaukštais sviesto, iškoškite. Į kitą indą sudėkite visus vėžių likučius, užpilkite 8 stiklinėmis vandens, gerai pavirink..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su ryžiais

Viščiukus įtrinti česnaku, pabarstyti druska, supjaustyti gabaliukais. Kiaulieną supjaustyti plonomis juostelėmis. Viščiuko gabaliukus ir kiaulieną sudėti į keptuvę ir svieste apkepti. Įdėti smulkiai pjaustytą svogūną, pomidorų padažą, įpilti baltojo vyno ir sultinio, apibarst..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos kepsnys su konservuotais moliūgais

Paruošti marinatą. Į vyną suberti kubeliais pjaustytas morkas, svogūną, griežinėliais - porų, įberti prieskonių. Veršieną 2 dienas mirkyti šaltame marimate. Po to mėsą apdžiovinti, įtrinti druska, maltais pipirais, truputį apkepti. Į foliją sudėti apkepintą veršieną, darž..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su graikiniais riešutais ir pupelėmis

Įkaitinkite aliejų ir sviestą didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruos (2-3 min.). Įpilkite ½ stiklinės (125 ml) sultinio ir kaitink..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynukai su ryžiais

Virtas bulves sumalame ir sumaišome su kiaušinių plakiniu, ryžiais, prieskoniais bei miltais. Iš tešlos formuojame blynukus, apvoliojame miltuose ir kepame orkaitėje.Blynukus galime valgyti vienus su grietine arba prie mėsos...

Recepto vertinimas: 0

„Undinėlių“ kepsnys

•Žuvį pabarstome prieskoniais, druska, palaistome citrinų sultimis ir palaikome 10 min. Žuvį apvoliojame miltais ir iÅ¡kepame keptuvėje su 50 g sviesto. Likusiame svieste apkepame susmulkintą svogÅ«ną, įdedame razinas, virtus ryžius, pakepame.• Ä® lėkÅ¡te pridedame ryžių, ant jų uÅ..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių pudingas (Arroz con leche)

Ryžius gerai nuplaukite. Razinas išmirkykite vandenyje arba vaisių sultyse. Į puodą supilkite 750 ml vandens, sudėkite cinamono lazdelę, druskos, žaliosios citrinos ir apelsino žieveles ir užvirinkite. Po to suberkite ryžius, išmaišykite ir uždengę virkite ant vidutinės ugnies maž..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies ir varškės kepsniukai

•Šaldytą ŽUVĮ smulkiai supjaustome. Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą svogūną.•Žuvį, varškę, svogūną, kiaušinį sumaišome, dedame miltų, paskaniname prieskoniais ir druska, išmaišome. Iškepame keptuvėje su aliejumi nedidelius kepsniukus. Tinka virti ryžiai, karšta..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21