Ry┼żiai, ryňżiň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Ry┼żiai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/ryziai/18

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Vištiena pietietiškai

I┼í vakaro u┼żmerktas pupeles i┼ívirti. Vi┼ítien─ů, svog┼źnus ir ─Źesnakus 5 minutes pakepinti aliejuje. Perd─Śti juos ─» puod─ů. Po to sud─Śti pupeles, pomidorus, smulkiai supjaustytus pipirus ir u┼żpilti raudonu vyru. Kai vynas u┼żvirs, ─»mesti sultinio kubel─». Prie┼í patiekiant papuo┼íti a..

Recepto vertinimas: 0

Kiau┼íini┼│ vyniotinis su ry┼żi┼│ ─»daru (J┼źrat─Śs)

Trynius suplakti su pienu ir miltasi. ─«mai┼íyti ir plakt─ů baltym─ů. Supilti ─» sviestu patept─ů form─ů ir kepti orkait─Śje. I┼í─Śmus i┼íversti ant stalo, u┼żd─Śti ry┼żi┼│ ─»daro. ─«dar─ů paruo┼íti taip: ry┼żius i┼ívirti, sumai┼íyti su svieste tro┼íkintasi svog┼źn┼│ lai┼íkais ir kietai kapotu kia..

Recepto vertinimas: 0

Avienos ir abrikosų iešmeliai

Paruo┼íkite marinat─ů: visus jo komponentus sud─Śkite ─» nemetalin─» duben─» ir gerai i┼ímai┼íykite kartu su avienos gabal─Śliais. U┼żdenkite dang─Źiu ir pastatykite ┼íaltai 1 val. Jei naudosite medinius ie┼ímus, pamerkite juos pusvaland┼żiui ─» vanden─». ─« marinat─ů sud─Śkite abrikosus, m─Śt..

Recepto vertinimas: 0

KRABŲ KEPSNYS

Krabus nuplauti po tekanciu siltu vandeniu, sumaisyti su smulkiai supjaustytu svogunu, druska, pipirais, actu, augaliniu aliejumi ir imbieru. Laikyti viena valanda. Is miltu pieno ir kiausiniu paruosti skysta tesla ir taip pat palaikyti valanda.Svogunus smulkiai supjaustyti, sumaisyti su maltu imbie..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su porais ir s┼źriu

Ant vidutin─Śs ugnies nedideliame prikaistuvyje kaitinkite med┼│, kol prad─Śs cukruotis (3-4 min.). Supilkite vyn─ů ir kaitinkite, kol pada┼żas sutir┼ít─Śs (apie 15 min.). Nukelkite nuo ugnies ir u┼żdenkite. Ant vidutin─Śs ugnies didel─Śje keptuv─Śje i┼ítirpdykite 4 ┼íauk┼ítus sviesto. Sud─Śki..

Recepto vertinimas: 0

Ry┼żi┼│ apkepas su kokosu

Nuplautus ry┼żius ir kokoso dro┼żles supilti ─» verdant─» vanden─» ir 5-7 min. virti. Suberti nuplautas razinas, i┼ímai┼íyti ir u┼żdengti. Atsiradus garams, i┼íjungti ugn─», ┼íiltai apvynioti ir pastatyti 20-30 min. brinkti. Paskaninti cinamonu, sud─Śti ─» aliejumi arba sviestu patept─ů metalin─Ö ..

Recepto vertinimas: 0

Avienos plovas su pupel─Śmis

M─Śs─ů supjaustyti, apkepinti, pas┼źdyti, ─»berti pipir┼│, ─»pilti vandens ir tro┼íkinti. Atskirai i┼ívirti ry┼żius, pupeles. Ry┼żius pakepinti, tada ─»pilti vandens, pas┼źdyti ir virti. ─« duben─» d─Śti m─Śs─ů, tada m─Śs─ů ir galiausiai pupeles. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Baland─Śliai su var┼íke

─« i┼ívirt─ů biri─ů ry┼żi┼│ ko┼í─Ö sud─Śti trint─ů var┼ík─Ö, jmu┼íti kiau┼íin─», ─»berti druskos ir cukraus. Supilti grietin─Ö ir i┼ímai┼íyti. Kop┼źsto g┼ź┼ż─Ö apvirti pas┼źdytame vandenyje. Ant kiekvieno kop┼źsto lapo u┼żd─Śti paruo┼íto ─»daro, suvynioti, pavolioti miltuose ir pakepinti..

Recepto vertinimas: 0

Ry┼żi┼│ apkepas su obuoliais

I┼íverdama biri ry┼żi┼│ ko┼í─Ś. Obuoliai supjaustomi skiltel─Śmis, i┼ípjaunami s─Śklalizd┼żiai. Kiau┼íiniai i┼íplakami su trupu─Źiu pieno. ─« riebalais i┼ítept─ů ir miltais pabarstyt─ů skard─ů ar apkepo ind─ů 2-3cm sluoksniu sudedama ry┼żi┼│ ko┼í─Ś. Ant jos suberiami pjaustyti obuoliai, u┼żberiama..

Recepto vertinimas: 0

Ry┼żiai, tro┼íkinti su grybais ir s┼źriu

Grybus ,supjaustyti gabal─Śliais, svog┼źn─ů ir petra┼żol─Ö┬Ś┼íiaudeliais ir tro┼íkinti riebaluose. Kiek patro┼íkinus, suberti ry┼żius, ─»pilti sultinio, prid─Śti prieskoni┼│ ir baigti tro┼íkinti. S┼źr─» sutarkuoti, pus─Ö jo sud─Śti ─» tro┼íkin─». Pomidorus supjaustyti skiltel─Śmis, pabarstyti ┼żalu..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynukai su ry┼żiais

Virtas bulves sumalkite ir sumaisykite su kiausini┼│ plakiniu, ry┼żiais, prieskoniais bei miltais. Is teslos formuokite blynukus, apvoliokite miltuose ir kepkite orkait─Śje. Blynukus galima valgyti vienus su grietine arba prie m─Śsos. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Pieni┼íka ry┼żi┼│ ko┼í─Ś

─« verdant─» pas┼źdyt─ů vanden─» pilkite cukr┼│, ry┼żius ir mai┼íant pavirkite 20 minu─Źi┼│. Tada supilkite pien─ů, i┼ímai┼íykite ir statykite puod─ů ─» orkait─Ö 30-─Źiai minu─Źi┼│. Patiekiant galite pagardinti cinamonu, sviestu ar tarkuotomis citrinos ┼żievel─Śmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Pomidor┼│, ry┼żi┼│ ir avienos apkepas

Ry┼żius biriai i┼ívirti. Pomidorus supjaustyti, pas┼źdyti ir apibarstyti pipirais. Avien─ů supjaustyti juostel─Śmis. ─« riebalais i┼ítept─ů ind─ů sluoksniais d─Śti ry┼żius, pomidorus ir avien─ů. Vir┼íutinis sluoknis turi b┼źti ry┼żi┼│. Kiau┼íini┼│ ir milt┼│ plakiniu u┼żpilti apkep─ů. Apd─Ślioti svi..

Recepto vertinimas: 0

Kini┼íkas vi┼í─Źiukas

Dubenyje i┼ímai┼íyti soj┼│ pada┼ż─ů su vynu, cukrumi ir svog┼źn┼│ lai┼íkais. ─«d─Śti porcijomis supjaustyt─ů vi┼í─Źiuk─ů ir 2- 3 val. pridengus marinuoti ┼íaltoje vietoje. Per t─ů laik─ů da┼żnai vartyti. I┼íimti m─Śs─ů i┼í marinato, gerai nusunkti, apvolioti miltuose. Kaistuve pa┼íildyti aliej┼│, s..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su paprikomis

Ant vidutin─Śs ugnies didel─Śje keptuv─Śje ─»kaitinkite aliej┼│. Sud─Śkite svog┼źnus bei ─Źesnak─ů ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sud─Śkite paprikas ir pakepinkite, kol sumink┼ít─Śs (5-7 min.). Suberkite ry┼żius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyn─ů ir kaitinkite, kol i┼ígaruo..

Recepto vertinimas: 0

Kar┼íti sumu┼ítiniai su ry┼żiais ir m─Śsa

Duona pakepinama, kol apskrus plutel─Ś. Kar┼íta ry┼żi┼│ ko┼í─Ś sumai┼íoma su apkepinta m─Śsa ir taukais, miltais, sultiniu, pomidor┼│ tyre, svog┼źnu ir grietine. Tai galima padaryti ir tokia tvarka : pomidor┼│ tyr─Ö ir smulkiai supjaustyt─ů svog┼źn─ů patro┼íkinti riebaluose, paskui ─»d─Śti milt┼│, ..

Recepto vertinimas: 0

Ry┼żi┼│ maltiniai

─« dar ┼íilt─ů ry┼żi┼│ ko┼í─Ö d─Śkite ┼żali─ů kiau┼íin─», i┼ímai┼íykite ir formuokite maltinukus, juos apvoliokite d┼żi┼źv─Śs─Śliuose ir kepkite ant ─»kaitinto sviesto. Tada d─Śkite ─» orkait─Ö ir pakaitinkite. Patiekite apipyl─Ö pada┼żu ir grietine ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, tro┼íkinta raudon┼│j┼│ serbent┼│ pada┼że

Jautien─ů nuplauname, nusausiname, sujaustome grie┼żin─Śliais ir apkepiname aliejuje. Po to apibarstome maltais pipirais, garsty─Źi┼│ milteliais, druska, ─»pilame kar┼íto sultinio arba vandens, u┼żdengiame ir tro┼íkiname ant silpnos ugnies. Miltus i┼íplakame nedideliame vandens arba grietin─Śl─Śs ..

Recepto vertinimas: 0

Kar┼íti sumu┼ítiniai su ry┼żiais ir m─Śsa

Duona pakepinama, kol apskrus plutel─Ś.Kar┼íta ry┼żi┼│ ko┼í─Ś sumai┼íoma su apkepinta m─Śsa ir taukais, miltais, sultiniu, pomidor┼│ tyre, svog┼źnu ir grietine.Tai galima padaryti ir tokia tvarka ; pomidor┼│ tyr─Ö ir smulkiai supjaustyt─ů svog┼źn─ů patro┼íkinti riebaluose, paskui ─»d─Śti milt┼│, le..

Recepto vertinimas: 0

Kepti vi┼í─Źiukai su vermutu

Vi┼í─Źiukas kartu su kaulais sukapoti gabalais, apvolioti milt┼│, druskos ir pipir┼│ mi┼íiniu ir iki rausvumo pakepinti svieste. ─«pilti vyno, sud─Śti svog┼źnus, ┼żalumynus ir 20-30 minu─Źi┼│ tro┼íkinti. Kad pada┼żas b┼źt┼│ tir┼ítesnis, ─»d─Śti krakmolo. Patiekti su virtais ry┼żiais arba keptomis ..

Recepto vertinimas: 0

Pusrytin─Ś ry┼żi┼│ ko┼í─Ś

Ry┼żius nuplauti ┼íaltu vandeniu ir suberti ─» neribot─ů kiek─» verdan─Źio vandens, u┼żvirti ir nuplauti per ko┼ítuv─ů. Kol nuvarv─Śs ry┼żiai, u┼żkaisti 9 stiklines vandens (pieno) ir i┼í karto suberti ry┼żius. Verdant da┼żnai mai┼íyti, kad neprisvilt┼│. Nuk─Ślus nuo ugnies u┼żdengti ir palaikyti k..

Recepto vertinimas: 0

Aviena su dar┼żov─Śmis

Avien─ů supjaustome kubeliais. ─îesnakus sugr┼źdame, sumai┼íome su kitais prieskoniais, aliejumi, u┼żpilame ant m─Śsos ir gerai i┼ímai┼íome. U┼żdengiame ir marinuojame tris valandas. Paprikas i┼ívalome, supjaustome gabal─Śliais. Svog┼źnus nulupame, supjaustome ketvir─Źiais. I┼ígrie..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su šampanu ir kalendra

Ant vidutin─Śs ugnies didel─Śje keptuv─Śje i┼ítirpdykite 2 ┼íauk┼ítus sviesto. Sud─Śkite svog┼źnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Suberkite ry┼żius ir pakepinkite 2 min. Supilkite ┼íampan─ů ir kaitinkite, kol i┼ígaruos (apie 5 min.). Mai┼íant, kad susigert┼│, dalimis pilkite s..

Recepto vertinimas: 0

Menk─Ś tro┼íkinta su vynuog─Śmis

Svog┼źn─ů supjaustykite kubeliais . ┼Żuvis pjaustykite ┼íiaudeliais ir kartu su svog┼źnais apkepkite aliejuje . Pilkite grietin─Ö , berkite veget─ů , pipirus ,kar─» .V─Śliau sud─Śkite pusiau perpjautas vynuoges be kauliuk┼│ . Tiekite su virtais ry┼żiais . ┼Żuvis galima apibarstyti keptom..

Recepto vertinimas: 0

Sriuba su citrina

I┼í m─Śsos ir prieskonini┼│ dar┼żovi┼│ (mork┼│, salier┼│, por┼│) i┼íverdamas sultinys. Atskirai pas┼źdytame vandenyje i┼íverdami ry┼żiai ir nuko┼íiami pro siet─ů. Grietin─Ś, tryniai ir pus─Śs citrinos sultys i┼ímai┼íoma ir u┼żpilama sultiniu, suberiami ry┼żiai, sriuba pakaitinama, bet neu┼żvirinam..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21