Obuoliai, obuoliň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Obuoliai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/obuoliai-obuoliais/9

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Obuoliai su varške

Var┼ík─Ö pertrinti su medumi, citrinos sultimis, tarkuota citrinos ┼żievele ir grietine. Sumai┼íyti su stambiai sutarkuotais obuoliais ir cinamonu. Papuo┼íti vaisiais. ..

Recepto vertinimas: 0

KEPTI SUMUŠTINIAI SU OBUOLIAIS

Pakepintas duonos riekeles aptepti sviestu, sudeti skridinelius obuoliu ir surio. Kepti orkaiteje, kol suris issilydys. Pabarstyti kapotais riesutais...

Recepto vertinimas: 1

OBUOLIŲ IR RYŽIŲ PUDINGAS

I verdanti piena suberiami nuplauti ryziai ir paliekami isbrinkti. Margarinas issukamas su cukrumi ir kiausiniu tryniais, i juos suberiama vanile. Viskas sumaisoma su gerai isbrinkusiais ryziais. Paskiausiai sukreciami isplakti kiausiniu baltymai, suberiamos razinos, kapoti riesutai, supjaustyti obu..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai Grietineleje

Obuolius nuplauti,supjaustyti skiltelemis. I indeli (is kurio galima plakti) ipilti grietinele ir ideti cukraus pudros. Viska isplakti. Isplakus grietinele papuosti obuoliais.Skanaus!!! (Laura)..

Recepto vertinimas: 0

Silk─Ś su obuoliais

Silk─Ö nulupti, i┼ímirkyti, i┼íimti kaulus. Supjaustyti svog┼źnus, nupilti verdan─Źiu vandeniu, i┼ímai┼íyti su silk─Śs mirkalu. Obuolius sutarkuoti, ─»d─Śti svog┼źnus, supilti grietin─Ö, gerai i┼ímai┼íyti. Silk─Ö i┼íd─Ślioti l─Śk┼ít─Śje, u┼żpilti paruo┼ítu pada┼żu, papuo┼íti petra┼żol─Śmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas V

Cukru su kiausiniais isplakti, tada sijojant imaisyti miltus. Skarda patepti sviestu ir pabarstyti dziuveseliais. I skarda deti griezineliais supjaustytus obuolius, tada pilti tesla. Kepti, kol siek tiek paruduos. Tikrai labai skanu! (Kristina)..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų ir obuolių apkepas

Makaronus isverdame, nuplauname saltuvandeniu. I sviestu patepta skarda dedame didesniaja dali makaronu, sudedame ziedaissupjaustytus obuolius (be seklalizdziu),pabarstome puse cukraus, cinamonu ir dar uzdedame makaronu. Kiausinius isplakame su pienu ir likusiucukrumi bei vaniliniu cukrumi. Uzpilame..

Recepto vertinimas: 0

Obuoli┼│ pyragas

Sviest─ů i┼ítrinti su cukrumi, d─Śti po vien─ů tryn─», grietin─Ö, miltus i┼ímai┼íytus su soda (ar kepimo milteliais). ─« i┼íplaktus baltymus d─Śti vanilin─» cukr┼│, tarkuot─ů citrinos/apelsino ┼żievel─Ö ar cinamono savo nuo┼żi┼źra, pagal skon─». Visk─ů sud─Śti ─» te┼ílos mas─Ö ir pama┼żu i┼ímai┼íy..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas obuoli┼│ pudingas (Skirmant─Śs) (foto)

Obuolius nulupti, supjaustyti gabaliukais. Nuo duonos pa┼íalinti plutos ir supjaustyti nedideliais kvadrat─Śliais. Var┼ík─Ö, obuolius, duon─ů ir 3 ┼íauk┼ítus rudojo cukraus sumai┼íyti dideliame inde. ─« kepimo ind─ů pilti pieno, sud─Śti paruo┼ít─ů mi┼íin─», pabarstyti likusiu cukrumi ir kepti ─»ka..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su obuoliais, lašinukais ir sezamu

Nedidel─Śje keptuv─Śje ant vidutinio kar┼ítumo ugnies pakepinkite la┼íinukus, kol gra┼żiai apskurs (apie 5 min.). Nukelkite nuo ugnies, leiskite atv─Śsti. Keptuv─Śje ant vidutinio kar┼ítumo ugnies pakepinkite kmynus ir sezamo s─Śklas, kol jos gra┼żiai pagels ir taps tarsi skaidrios (apie 3 min.). ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Obuoliukas“

Sviestas i┼ísukamas, ─» j─» sudedami i┼ítrinti tryniai su cukrumi. ┼Żelatina 40 minu─Źi┼│ brinkinama ir i┼ítirpinama 1 stiklin─Śje skys─Źio. Obuoliai nuplaunami, nusausinami ir, i┼í─Śmus s─Śklalizd┼żius, sutarkuojami tiesiog ─» i┼ísukt─ů sviesto ir tryni┼│ mas─Ö. Mai┼íant sudedami kiti priedai, tar..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas IV

Ismaisyti sviesta. Iberti viena su puse stiklines miltu, sudeti kiausinius, cukru ir viska ismaisyti.I atskira stikline suberti soda ir ja sumaisyti su grietine, tada sudeti i tesla ir vel maisyti. Nulupti ir supjaustyti obuolius.Puse teslos supylti i kepimo forma ir ant virsaus sudeti obuolius. I l..

Recepto vertinimas: 0

Desertiniai blyneliai su obuoliais

I┼í pieno, kiau┼íinio, ┼żiupsnelio druskos, cukraus ir milt┼│ u┼żmai┼íome grietin─Śs tir┼ítumo te┼íl─ů. I┼íkepame tradicinius lietinius. Obuolius nulupame, supjaustome smulkiai, apibarstome cukrumi ir cinamonu. ─«dar─ů suvyniojame ─» blynelius. I┼íplakam kiau┼íin─». Paruo┼ítus blynelius i┼í prad┼ż..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas

Kiausinio baltyma atskirti nuo trynio. Trynius isplakti su cukrumi, idedame grietine, vanilini cukru, gerai ismaisome, idedame isplaktus baltymus ir ismaisome. Kepimo miltelius sumaisome su miltais ir dedame i mase (po viena stikline). Viska ismaisome, ipilame alieju ir supjaustytus obuolius. Forma ..

Recepto vertinimas: 3

Lenkiški bulviniai blyneliai su obuoliais (Raimondos)

Bulves i┼íverdame ir susmulkiname m─Śsmale. Sviest─ů i┼ítirpiname su kiau┼íini┼│ tryniais ir sumai┼íome su smulkint┼│ bulvi┼│ tyre. ─« bulvi┼│ mas─Ö, ─»beriame milt┼│, druskos ir supilame iki stand┼żi┼│ put┼│ i┼íplaktus kiau┼íini┼│ baltymus. Visk─ů i┼íminkome ─» vientis─ů mas─Ö. Te┼íl─ů sudedame a..

Recepto vertinimas: 0

Obuoli┼│ pyragas (Ramun─Śs)

Nulupkite obuolius, i┼íimkite s─Śklas ir supjaustykite juos skiltel─Śmis. Apvirkite juos vandenyje su sirupu, kol ┼íiek tiek sumink┼ít─Śs.I┼ímai┼íykite riebalus ir cukr┼│. ─«mu┼íkite kiau┼íin─». Sumai┼íykite miltus, vanilin─» cukr┼│ ir kepimo miltelius, suminkykite te┼íl─ů. I┼íspauskite 3/4 t..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragasVI

Skarda istepti sviestu ir i ja pripjaustyti obuoliu(be odos). I inda imusti kiausinius ir sumaisyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Tada pilti miltus ir gerai ismaisyti. Mase uzpilti ant obuoliu. Kepti 30-40 min. SKANAUS (AUKSE)..

Recepto vertinimas: 0

Bulvi┼│ ir obuoli┼│ kukuliai

Bulv─Śs i┼í vakaro i┼íverdamos su lupenomis. Prie┼í ruo┼íiant nulupamos, sumalamos m─Śsmale ir suminkomos su kiau┼íiniu, miltais bei druska. Obuoliai nulupami ir, i┼í─Śmus s─Śklalizd┼żius, supjaustomi skiltel─Śmis. Padaromi kukuliai, ─» kiekvien─ů ─»dedama obuolio skiltel─Ś ar slyva be kauliuko. I..

Recepto vertinimas: 0

Obuolys su vaniliniu padažu

Nuplaukite obuoli, isskaptuokite jo vidu ir 2 minutems idekite i parugstinta vandeni. Razinas, saulegrazas ir riesutus pakepinkite ikaitintoje keptuveje be riebalu, uzpilkite cukrumi ir gauta mase sudekite i obuolio vidu.Atskirkite kiausinio trynius, suplakite su vaniliniu cukrumi. Uzvirinkite piena..

Recepto vertinimas: 0

Obuoli┼│ ir greipfrut┼│ kokteilis

Visk─ů suplakti ..

Recepto vertinimas: 5

Makaronai su obuoliais

Makaronus i┼ívirti pas┼źdytame vandenyje, i┼ígriebus nuvarvinti ir perpilti ┼íaltu vandeniu. I┼í obuoli┼│ i┼íimti s─Śklelizd┼żius ir supjaustyti plonais grie┼żin─Śliais. ─« grietin─Ö ─»mu┼íti kiau┼íin─», suberti cukr┼│, tarkuot─ů citrinos ┼żievel─Ö ir i┼íplakti. ─« riebalais i┼ítept─ů skard─ů d─Śti..

Recepto vertinimas: 0

Man┼│ kruop┼│ blyneliai su obuoliais (Ramun─Śs)

I┼ívirkite man┼│ ko┼í─Ö ir j─ů atau┼íinkite (tiks ir nesuvalgyta vakaryk┼ít─Ś). ─«mu┼íkite kiau┼íinius, suberkite miltus, cukr┼│, drusk─ů ir cinamon─ů, gerai sumai┼íykite. Obuolius nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Dar kart─ů visk─ů gerai sumai┼íykite. Blynelius kepkite ─»kaitintame aliejuje. ..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių šerbetas su kalvadosu

1. Supjaustykite obuolius skiltel─Śmis. ─« puod─ů ─»pilkite 2 dl vandens, sud─Śkite obuolius, u┼żdenkite puod─ů dang─Źiu ir virkite, kol obuoliai sumink┼ít─Śs. Leiskite atv─Śsti. Sutrinkite juos arba sugr┼źskite per sietel─». Supilkite citrin┼│ sultis arba suberkite susmulkintas ┼żieveles. 2. ─« li..

Recepto vertinimas: 0

VARŠKĖS APKEPAS SU OBUOLIAIS

Sumalta varske ismaisyti su grietine, manu kruopomis, kiausiniais, sviestu ar margarinu ir cukrumi.Riebalais istepti skarda, i kuria sudeti dali varskes, o ant jos isdeti nuluptus ir plonomis skiltelemis supjaustytus rugscius obuolius. Pabarstyti cukrumi, ant virsaus sudeti likusia varske. Apslaksty..

Recepto vertinimas: 0

KEPTI OBUOLIAI SU ĮDARU

Svogunus sukapoti ir kepti svieste, kol taps permatomi. I keptuve sudeti farsa, ismaisyta su mesos prieskoniais. Pamaisant kepti ant silpnos ugnies ~20 min. Obuolius isskobti ir i juos sudeti iskepusi farsa. Kepti orkaiteje, kol obuoliai suminkstes. Patiekti karstus su darzovemis. (Lina ir Balys)..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14