Varškės pyragas su obuoliais

Ingridientai:

Tešlai

200 gramų grietinėlės,
100 gramų cukraus,
3 kiaušiniai,
1 šaukštas cinamono,
350 gramų miltų,
2 šaukštai kepimo miltelių

Varškės masei

500 gramų varškės,
3 - 4 kiaušiniai,
2/3 indelio kondensuoto pieno.

6 - 7obuoliai,
1/3 indelio kondensuoto pieno,
1 stiklinė migdolų plokštelių

Gaminimas

Grietinėlę sumaišome su cukrumi ir kiaušiniais. Po truputį įmaišome su kepimo milteliais ir cinamonu sumaišytus miltus. Tešlą supilame į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių. Varškę sumalame ir sumaišome su kiaušiniais bei kondensuotu pienu. Supilame ant pyrago pagrindo. Obuolius supjaustome skiltelėmis ir sudėliojame ant varškės. Kepame toliau. Baigiant kepti viršų sulaistome likusiu kondensuotu pienu ir pabarstome migdolų plokštelėmis. Praviroje orkaitėje pyragą paliekame 10 minučių. Atvėsusį pyragą supjaustome kvadratiniais gabalėliais.

Daugiau apie obuolių pyragą

» Obuolių pyragas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!