Japoniškas aguonų ir obuolių pyragas

Ingridientai:

8 kiaušiniai,
250 gramų margarino,
1,25 stiklinės cukraus,
300 gramų aguonų,
600 gramų vyninių obuolių,
8 šaukšteliai manų košės,
1,5 šaukštelio kepimo miltelių,
migdolų aliejaus,
bakalie (riešutai, apelsino žievelė, razinos)

Gaminimas

Aguonas nuplikyti verdančiu vandeniu ir 2 kartus permalti. Obuolius nulupti, stambiai sutarkuoti. Margariną ištrinti su cukrumi, įdedant po vieną trynį. Kai cukrus ištirps, dėti po šaukštą aguonų ir tarkuotų obuolių. Baltymus išplakti, supilti į tešlą ir gerai išmaišyti. Tada sudėti manų košę, suberti bakalie, įpilti migdolų aliejaus, išmaišyti. Iškepusį pyragą galima aplieti šokolado glajumi, apiberti kokosų drožlėmis.

Daugiau apie obuolių pyragą

» Obuolių pyragas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

suds@gmail.com 2009-01-31 15:50:09
ka reiskia bakalie?????!!!!