Obuoliai, obuoliň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Obuoliai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/obuoliai-obuoliais/5

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Obuoli┼│ pyragas su kepure

Te┼íl─ů u┼żmai┼íome; obuolius nulupam, supjaustom, apibarstom cukrumi ir cinamonu; var┼ík─Ö, pasmulkintus rie┼íutus, 2 trynius, cukr┼│, migdol┼│ esencijos la┼íeliuk─ů gerai i┼ítriname. Sluoksniuojame : te┼íla - var┼ík─Ś - obuoliai. Pyrag─ů i┼íkepame, i┼íplakame baltym..

Recepto vertinimas: 5

Burok─Śli┼│ ir salier┼│ salotos su obuoliais

Burok─Ślius supjaustome kubeliais. Obuolius nulupame, i┼íimame s─Śklalizd┼żius ir supjaustome kubeliais. Saliero ┼íakn─» nuvalome, supjaustome kaip ir obuolius ir 2-3 min. u┼żpilame verdan─Źiu vandeniu. Paskui vanden─» nupilame. Susmulkiname salier┼│ stiebus bei 2 virtus kiau┼íinius. Kitus 2 kiau┼..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas

sviestas sukamas su cukrumi,imusant po viena tryni. Grietine ismaisoma su soda. Beriami miltai. Isplakami baltymai. Viskas sumaisoma. I tesla dedami supjaustyti obuoliai. Kepama iki 200*C ikaitintoje orkaiteje 30min. Skanaus... (Agne)..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliniai sausainiukai

Obuolius reikia nuvalyti t.y nulupti ir i┼íimti s─Śklas, paskui supjaustyti ─» nelabai stambias skilteles. Na, jei obuoliai dideli tai bus i┼í vieno koki┼│ 15 skilteli┼│. Taip juos supjaus─Źius u┼żpilkite cukrumi ir cinamonu ir palikite 5 min pastoveti. Te┼íla: Sviestas turi b┼źti su┼íal─Ös, nes j─»..

Recepto vertinimas: 4

Keptas obuolių desertas su varške

Obuolius ┼íiam desertui galite ruo┼íti dviem b┼źdais. I┼íkepkite juos orkait─Śje, pa┼íalinkite s─Śklalizd┼żius ir sutrinkite. Arba tiesiog supjaustykite ma┼żais kubeliais ar sutarkuokite stambia tarka ir ap┼ílakstykite citrinos sultimis. Var┼ík─Ö pertrinkite, ─»sukite trynius, cukr┼│, tarkuot─..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių krepšeliai

Obuolius nulupti, i┼íimti s─Śklalizd┼żius ir supjaustyti kubeliais. Drauge su razinomis ir cukrumi ┼íiek tiek patro┼íkinti, kad sumink┼ít─Śt┼│, ir atau┼íinti. Pagardinti citrinos sultimis. Orkait─Ö ─»kaitinti iki 180-200┬░C temperat┼źros. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais ir persijoti ─» ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvi┼│, silki┼│ ir obuoli┼│ u┼żkandis

I┼ívirtos bulv─Śs nulupamos ir supjaustomos grie┼żin─Śliais. Miltai pakepinami aliejuje, kol pagels, ─»pilama vandens ar pieno, acto, ─»beriama truputis druskos, cukraus, ir u┼żpilama ant paruo┼ít┼│ bulvi┼│. Tada sudedamos juostel─Śmis supjaustytos silk─Śs, obuoli┼│ kubiukai ir smulkiai supjaustyt..

Recepto vertinimas: 4

Obuoli┼│ pyragas su migdol┼│ ─»daru

Miltus suminkyti su kiau┼íiniu, druska, cukrumi bei sviestu. Te┼íl─ů suvynioti ─» pl─Śvel─Ö ir 2 val. laikyti ┼íaldytuve. Paskui i┼íko─Źioti ir ─»kloti ─» torto form─ů, suformuoti auk┼ítesn─» kra┼ít─ů. Orkait─Ö ─»kaitinti iki 180┬░C temperat┼źros. ─«darui skirt─ů kiau┼íin─» i┼íplakti su cukrum..

Recepto vertinimas: 4

Sklind┼żiai su obuoliais

Vanden─» su┼íildykite iki 40 laipsni┼│, sud─Śkite drusk─ů, cukr┼│ ir su trupu─Źiu pa┼íildyto vandens i┼ítrintas mieles. Pilkite miltus ir mai┼íykite. Baigdami mai┼íyti supilkite tirpint─ů sviest─ů, i┼ímai┼íykite iki galo, apibarstykite miltais ir pastat─Ö ┼íiltai leiskite te┼ílai pakilti. Obuolius ..

Recepto vertinimas: 0

Mielinis obuoli┼│ pyragas

Trynius i┼ítrinti su cukraus pudra iki baltumo, supilti i┼ítirpint─ů sviest─ů, piene mirkytas mieles, truput─» druskos ir miltus. Gerai i┼íminkyti te┼íl─ů, ─»pilti truput─» pieno, jei per tir┼íta. I┼ítepti sviestu ar margarinu kepimo form─ů, pabarstyti miltais, sud─Śti te┼íl─ů. Nuluptus ir skiltel..

Recepto vertinimas: 1

Dvisluoksnis obuoli┼│ pyragas

Abiej┼│ te┼íl┼│ ruo┼íimas i┼í dalies toks pat: i┼ítrinti su cukrumi ir vanil. cukrumi sviest─ů, ─»mu┼íti po vien─ů kiau┼íin─» ir te┼ílas gerai i┼íplakti. ─« ┼íviesi─ů te┼íl─ů ─»d─Śti grietin─Śs, suberti miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais. ┼áia te┼íla i┼íkloti kepimo formos dugn─ů. ─« kakavi..

Recepto vertinimas: 5

Obuoli┼│ vyniotinis su medumi

Kvietinius miltus i┼ísijoti ─» duben─Śl─» ir kaubur─Ślio viduryje padaryti ─»dubim─ů. ─« j─» supilti aliej┼│, pus─Ö citrinos sul─Źi┼│, suberti drusk─ů ir vanilin─» cukr┼│. Po truput─» supilti 100-150 ml drungno vandens ir, pradedant nuo vidurio, visk─ů suminkyti ─» vientis─ů te┼íl─ů. Te┼íl─ů mu┼ít..

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai su obuoliais ir ┼íokoladu (Skirmant─Śs) (foto)

Persijotus miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais ir cukrumi. ─«mu┼íti kiau┼íin─», supilti tirpint─ů sviest─ů bei pien─ů ir i┼ímai┼íyti iki vienalyt─Śs mas─Śs. Obuol─» nulupti ir sutarkuoti. ┼áokolad─ů susmulkinti ma┼żais gabaliukais. ─«mai┼íyti ─» te┼íl─ů. Kepti ─»kaitintoje keptuv─Śje be riebal┼..

Recepto vertinimas: 0

Makaron┼│ apkepas su obuoliais

Issukti riebalus iki purios mases, supilti grietine. Kiausinius su cukrumi isplakti, kaitinant iki 40 C temp. vandens voneleje. Persijoti miltus, sumaisyti su soda, suberti i tesla. Issukti, sukresti i paruosta forma.Kepti 10 -12 min, 170- 180 C temp. Apkepusi plokstaini atsargiai istraukti, ant vir..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių sūris III

Obuolius su kieta zievele nulupti, isimti seklalizdzius, supjaustyti skiltelemis, uzberti cukrumi ir palikti kambario temperaturoje 12-24 vai. Kita diena sultis nupilti ir virti, kol liks puse ju kiekio. Penktadali obuoliu palikti, likusius sudeti i verdancias sultis ir virti ant silpnos ugnies kart..

Recepto vertinimas: 2

OBUOLIŲ PLOKŠTAINIS

Issukti riebalus iki purios mases, supilti grietine. Kiausinius su cukrumi isplakti, kaitinant iki 40 C temp. vandens voneleje. Persijoti miltus, sumaisyti su soda, suberti i tesla. Issukti, sukresti i paruosta forma.Kepti 10 -12 min, 170- 180 C temp. Apkepusi plokstaini atsargiai istraukti, ant vir..

Recepto vertinimas: 0

Obuoli┼│ pyragas 6

I┼íplakti kiau┼íinius kartu su cukrumi. Supilti grietin─Ö ir miltus. Visk─ů gerai i┼ímai┼íykite. Susmulkinkite obuolius kubeliais ir sud─Śkite ─» te┼íl─ů. Visk─ů i┼ímai┼íykite. I┼ítepkite kepimo form─ů aliejumi ir supilkite te┼íl─ů. Kepkite 150 laipsni┼│ temperat┼źroje 1 valand─ů. SkanausP.S. Vieto..

Recepto vertinimas: 5

Obuoli┼│ pyragas 3

Kepimo skard─ů i┼íbarstyti d┼żiuves─Śliais. ─« j─ů supjausstyti gre┼żin─Śliais ar skiltel─Śmis luptus obuolius, visk─ů lengvai apibarstyti cinamono milteliais. ─« te┼ílos mikser─» imu┼íti kiau┼íinius, sud─Śti cukr┼│ ir gerai i┼ísukti, kad putot┼│.─«berti vanilin─» cukr┼│.Su citrina u┼żgesinti nepil..

Recepto vertinimas: 5

KARŠTI SUMUŠTINIAI SU OBUOLIAIS

Duonos riekutes patepti sviestu, deti plonomis skiltelemis pjaustytusobuolius, uzdeti kecupo, apdengti suriu ir kepti 10-15 minuciu orkaiteje (Lina Petroniene)..

Recepto vertinimas: 0

D┼żiovint┼│ obuoli┼│ gira

Obuoliai nuplaunami, u┼żpilami verdan─Źiu vandeniu, pridengiami ir palaikomi par─ů. Paskui perko┼íiama, suberiamas cukrus, supilamos i┼ítrintos miel─Śs, i┼ímai┼íoma ir rauginama ┼íiltoje vietoje apie 20 val. Tada i┼ípilstoma ─» butelius, gerai u┼żkem┼íama, palaikoma kelet─ů valand┼│ kambario tempe..

Recepto vertinimas: 0

Obuolinis var┼ík─Śs pyragas

Skard─ů i┼íklokite kepimo popieriumi. Pa┼íildykite sviest─ů ir iki vientisos mas─Śs i┼ímai┼íykite su ┼íokolado skonio cukraus milteliais. ─« ┼íokolado mas─Ö ─»mai┼íykite kukur┼źz┼│ dribsni┼│ ir kokoso dro┼żli┼│. I┼íkr─Śskite mas─Ö ant paruo┼ítos kepimo skardos. Palikite, kol sukiet─Śs. Nulupkite i..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas su braškių pagardu

Yra ┼íimtai pyrago su obuoliais recept┼│, bet man labiausiai patinka ypatingai lengvai pagaminamas ┼íis pyragas: 1000g ┼íaldytos te┼ílos atlaidinkite ir i┼íko─Źiokite ─» keturis 29x29 cm dyd┼żio plonus lak┼ítus. 600g obuoli┼│ nulupkite, i┼ípjaukite s─Śklad─Ś┼żes ir supjaustykite labai plonomis skil..

Recepto vertinimas: 4

Apkepti lietiniai su obuoliais

Obuolius supjaustome kubeliais ir kartu su citrin┼│ sultimis, cinamonu ir razinomis patro┼íkiname obuoli┼│ sultyse, ─»beriame 1 ┼íauk┼ít─ů cukraus. Pada┼żui skirt─ů grietin─Śl─Ö suplakame su kiau┼íini┼│ tryniais ir likeriu (ar sultimis). I┼í lietiniams skirt┼│ produkt┼│ u┼żmai┼íome te┼íl─ů ir ..

Recepto vertinimas: 0

Ry┼żi┼│ apkepas su obuoliais

Obuolius nulupti, pa┼íalinti s─Śklalizd┼żius, supjaustyti plonais grie┼żin─Śliais. Kiau┼íinio baltymus gerai i┼íplakti, trynius i┼ísukti su cukrumi ir cinamonu. Sumai┼íyti su ry┼żiais. Dedant ─» ko┼í─Ö baltymus, juos apibarstyti d┼żi┼źv─Śs─Śliais. Mai┼íyti labai atsargiai, ver─Źiant nuo indo ┼íon┼│..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai karamel─Śs sirupe

Obuoliai nulupami, ┼íauk┼ítu i┼íimamos s─Śklid─Śs. Puode silpnai parausvinamas cukrus, ─»pilamos 2 stiklin─Śs vandens ir citrinos sultys. ─« verdant─» sirup─ů sudedamos obuoli┼│ pusel─Śs ir, u┼żdengus puod─ů, patro┼íkinama ant silpnos ugnies 10 minu─Źi┼│, ┼żi┼źrint kad obuoliai nesuti┼żt┼│. I┼ívir─..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14