Obuoliai, obuoliň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Obuoliai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/obuoliai-obuoliais/3

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kiaulienos kotletai su obuoli┼│ pada┼żu

Sumai┼íome vyn─ů, aliej┼│, med┼│, kmynus, gr┼źst─ů ─Źesnak─ů ir pas┼źdome. Nupjauname m─Śsos riebalus, sausgysles. M─Śs─ů sudedame ─» nemetalin─» ind─ů, u┼żpilame pada┼ż─ů, u┼żdengiame ir marinuojame 4-10 valand┼│ ┼íaltoje vietoje. Per ┼í─» laik─ů m─Śs─ů kelis kartus pamai┼íome. Kepame grilyje..

Recepto vertinimas: 5

Cukinijų, obuolių, svarainių uogienė

Cukinijas ir obuolius nulupti, pasalinti seklas ir supjaustyti kubeliais. Svarainius supjaustyti plonomis skiltelemis. Paruostus produktus uzpilti cukrumi ir palaikyti 6 8 vai. Tuomet uzvirinti ir vel palaikyti per nakti. Issiskyrusias sultis nupilti ir virti, kol ju turis sumazes trecdaliu. Karstas..

Recepto vertinimas: 3

Kop┼źst┼│ salotos su obuoliais

Paruo┼íiame pada┼ż─ů i┼í susmulkinto ─Źesnako, citrinos sul─Źi┼│, aliejaus, druskos ir pipir┼│. Sutarkuojame kop┼źst─ů, svog┼źn─ů ir obuol─». Juos i┼í karto u┼żpilame pada┼żu, i┼ímai┼íome ir sudedame ─» salotin─Ö. Papuo┼íiame ir patiekiame. ..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ SALOTOS SU DUONA

Duona be plutos supjaustoma nedideliais kubeliais ir pakepinama aliejuje. Ant dubenyje atvesusiu duonos kubeliu stambia tarka uztarkuojama fermentinio surio, sudedamas smulkiai sukapotas cesnakas ir kubeliais supjaustyti nulupti obuoliai (obuoliu kubeliai turi buti mazesni uz duonos kubelius), uzpil..

Recepto vertinimas: 0

Rojaus obuoliukų uogienė III

Is vandens ir 300 g cukraus isvirti sirupa. Sirupa atvesinti iki 75-80 C ir uzpilti ant verdanciame vandenyje 7-8 min. blansiruotu obuoliuku. Po 8-9 vai. sirupa nupilti, suberti 300 g cukraus, uzvirti ir atausinti iki 80 C, uzpilti ant obuoliuku. Po 8-9 vai. sirupa nupilti trecia karta, sudeti likus..

Recepto vertinimas: 0

Bulvi┼│ ir obuoli┼│ mi┼írain─Ś

Bulv─Śs ir obuoliai supjaustomi grie┼żin─Śliais, salieras - ma┼żais kubiukais, pipiras ir svog┼źnas - smulkiai sukapojami. Viskas sumai┼íona, pas┼źdoma ir, sud─Śjus ─» salotin─Ö, u┼żpilama pada┼żu. Pada┼żui: grietin─Ś i┼íplakama su garsty─Źiomis ir majonezu, ─»beriama sauja smulkiai supjaustyt..

Recepto vertinimas: 5

Obuoli┼│ pyragas su migdolais ir cinamonu

1. Obuolius nulupame, i┼ípjauname s─Śklalizd┼żius, o mink┼ítim─ů supjaustome ─» 8 dalis. 2. Puode i┼ítirpiname 50 g sviesto, sudedame obuolius ir ─»beriame 50 g cukraus. Mai┼íydami kaitiname, kol obuoliai, pradeda karamelizuotis. U┼żberiame tarkuot─ů citrinos ┼żievel─Ö. Sudedame ─» kepimo form..

Recepto vertinimas: 5

Obuoli┼│ pyragas 2

obuolius nulupti isimti seklalizdzius ir supjaustyti skiltelemis apibarstyti cinamonu kiausinius su cukrumi isplakti iki balto purumo isleto maisant suberti persijotus miltus sudeti obuolius ir ismaisyti tesla supilti i tefloninia skardele ir keti ikaitintoje orkaiteje apie 30 min...

Recepto vertinimas: 0

Rojaus obuoliukų uogienė I

Rojaus obuoliukus su vaiskociais blansiruoti 95 C vandenyje 10 min. Saltame vandenyje atvesintus obuoliukus sudeti i karsta sirupa, paruosta is recepte nurodytu produktu. Sirupe obuoliukus laikyti 7-8 vai. Po to letai virti 20-25 min., kelis kartus nutraukiant virima ir uogiene atvesinant. Kai obuol..

Recepto vertinimas: 4

Keptas karpis, ─»darytas obuoliais

1 kg karp─» nuskuskite, i┼ívalykite, i┼íplaukite vid┼│, i┼ípjaukite stuburkaul─», i┼írinkite did┼żiuosius kaukus ir a┼íakas ir nusausinkite. Vid┼│ ir i┼íor─Ö pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir palikite 30 minu─Źi┼│. 200gá nulupt┼│ ir skiltel─Śmis supjaustyt┼│ obuoli┼│, pagardinkit..

Recepto vertinimas: 3

Ma┼żi pyrag─Śliai su obuoli┼│, marcipan┼│ ir razin┼│ ─»daru

Jei naudojate ┼íaldyt─ů sluoksniuot─ů te┼íl─ů- j─ů at┼íildyti. Orkait─Ö ─»kaitinti iki 180┬░C temperat┼źros. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti ir supjaustyti ─» 10 kvadrat┼│. Kiau┼íinio baltym─ů atskirti nuo trynio ir juo aptepti te┼ílos kvadrat┼│ kar┼ítus. Marcipan┼│ mas─Ö i┼íko─Źioti Albai plonai ir supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis su obuoliais

Karp─» nuskusti, i┼ívalyti, i┼íplauti, i┼ítrinti prieskoniais, pa┼ílakstyti citriniuke, palaikyti apie valand─ů. Tada d─Śti ─» sviestu i┼íkept─ů keptuv─Ö, apd─Ślioti obuoli┼│ skiltel─Śmis ir kepti orkait─Śje, kol apskrus, vis palaistant atsiradusiomis sultimis...

Recepto vertinimas: 2

Obuoli┼│ sul─Źi┼│ gira

─« sultis supilamas virintas ir atv─Śsintas vanduo. Miel─Śs i┼ítrinamos su trupu─Źiu cukraus, i┼ímai┼íomos su virintu vandeniu ir supilamos ─» sultis, suberiamas lik─Ös cukrus, i┼ímai┼íoma. I┼ír┼źgusi gira supilstoma ─» butelius ir sandariai u┼żkem┼íama. Po 2ÔÇö3 dien┼│ gir─ů galima gerti. ┼áaltoj..

Recepto vertinimas: 4

Kepta ┼ż─ůsis ar kalakutas su obuoliais

Pauk┼í─Źio vid┼│ ir i┼íor─Ö ─»trinti druska ir citrinos sultimis. Obuolius ir slyvas sukim┼íti ─» vid┼│ ir u┼żsi┼źti. I┼í didesni┼│ obuoli┼│ i┼íimti s─Śklides. Pauk┼ít─» pad─Śti ─» keptuv─ů ant nugaros. Kalakut─ů i┼í vir┼íaus galima patepti i┼ítirpintu sviestu ar grietine. Pauk┼ít─» apkepinti orkai..

Recepto vertinimas: 0

Obuoli┼│ pyragas pagal J┼źrat─Ö

Nuskuti ir supjaustai obuolius, pa┼ílakstai citrinos sultimis, suberi cukr┼│, cinamon─ů. Te┼íla dar papras─Źiau. Sumai┼íai miltus su cukrumi ir kepimo milteliais, ─»tarkuoji at┼íaldyt─ů sviest─ů, o tada vis─ů mi┼íin─» trini tarp deln┼│, kol gaunasi toks lyg ir purus sm─Śliukas. Kartais, ..

Recepto vertinimas: 3

Trapios tešlos obuolių plokštainis

Sviest─ů i┼ísukti iki baltumo. Cukr┼│ i┼ítrinti su kiau┼íiniais ir pilti ─» sviest─ů sukant. Po to suberti miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais, ir greitai u┼żminkyti te┼íl─ů. I┼í pus─Śs te┼ílos i┼íko─Źioti reikiamos formos lak┼ít─ů, i┼íkloti juo skard─ů ir kepti. Kiek apkepus te┼ílai, ant jos ..

Recepto vertinimas: 3

Mork┼│ ir obuoli┼│ salotos

Morkos nuskutamos ir sutarkuojamos smulkiai. Obuoliai sutarkuojami stambiai. ─«spaud┼żiamos citrinos sultys, ─»beriama cukraus, truput─» druskos, nutarkuota geltona citrinos ┼żievel─Ś, u┼żpilama aliejumi ir i┼ímai┼íoma. Puo┼íiama petra┼żol─Śs ┼íakele, citrina. Pastabos: Vietoj aliejaus gal..

Recepto vertinimas: 0

APKEPTI LIETINIAI SU OBUOLIAIS

Obuolius supjaustome kubeliais ir kartu su citrinu sultimis, cinamonu ir razinomis patroskiname sultyse, iberiame 1 sauksta cukraus. Is duotu produktu iskepame lietinius. Ant kiekvieno lietinio uzdedame po sauksta obuoliu idaro, suvyniojame ir sudedame i sviestu istepta kepimo skard─ůa, uzpilame pad..

Recepto vertinimas: 0

Su obuoliais kepta ┼ż─ůsis

Prie┼í kepant ┼ż─ůsis nusvilinama, i┼ídorojama, labai gerai nuplaunama ir nu┼íluostoma. Jai nupjaunamas kaklas ir kojos iki s─ůnario. Pauk┼ítis i┼í vidaus ir i┼í i┼íor─Śs ─»trinamas druska su kmynais ir maltais kvapiaisiais pipirais. Taip paruo┼íta ji paliekama per nakt─». Kit─ů dien─ů kmynai nu┼í..

Recepto vertinimas: 0

Mieliniai blynai su obuoliais

Mieles sutrupinti ir sud─Śti ─» drungn─ů pien─ů. ─«berti ┼żiupsnel─» cukraus. Kiau┼íinius ir trynius i┼íplakti su cukrumi ir sviestu. Pakilusias mieles sumai┼íyti su miltais ir i┼íplaktais kiau┼íiniais. Milt┼│ imti tiek, kad te┼íla neb┼źt┼│ per kieta. Minkyti kol nebelips prie rank┼│. Te┼íl─ů apden..

Recepto vertinimas: 0

Kepti obuoliai su vaniliniu pada┼żu

Obuoliai nulupami, siauru peiliu atsargiai i┼íimami s─Śklalizd┼żiai. Tu┼ítuma u┼żpildoma kapotu obuoliu, sumai┼íytu su cukrumi ir cinamonu. Paruo┼íti obuoliai sustatomi ─» skard─ů ant pergamentinio popieriaus, i┼íkepami ir at┼íaldomi. Sustatyti ─» l─Śk┼ít─Ö jie u┼żpilami pada┼żu. Pada┼żui tryn..

Recepto vertinimas: 5

Burok─Śli┼│ salotos su obuoli┼│ sultimis

Burok─Śliai nuplaunami ir i┼íverdami, perpilami ┼íaltu vandeniu, nulupami ir supjaustomi ┼íiaudeliais arba stambiai sutarkuojami. Paskui supilamos obuoli┼│ sultys, suberiamas cukrus, druska, cinamonas ir gerai i┼ímai┼íoma. Vietoj obuoli┼│ sul─Źi┼│ galima ─»tarkuoti r┼źg┼ít┼│ obuol─» (pvz., antanin─..

Recepto vertinimas: 5

Greitas obuolių pyragas

Kiausinius issukame su cukrumi, idedame miltus sumaisytus su kepimo milteliais. Vel gerai ismaisome, tada pilame alieju, gerai ismaisome ir pilame i kepimo forma, istepta sviestu. Obuolius nulupame, supjaustome plonomis skiltelemis, sumaisome su vaniliniu cukrumi ir ant teslos virsaus supilame, trup..

Recepto vertinimas: 3

KEKSIUKAI SU OBUOLIENĖS ĮDARU

Kiausini suplakame su miltiniu cukrumi ir sviestu iki vientisos mases, suberiame miltus, kepimo miltelius ir uzminkome tesla. Tesla suvyniojame i folija ir dedame 1 valandai i saldytuva. Iseme 2/3 teslos, iskociojame, ispjauname apskritimus ir isklojame sviestu isteptas tormeles. Ant teslos uzdedame..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ SUFLĖ

Obuolius nuplauti, padalinti i keturias dalis, isimti seklalizdzius. Obuolius iskepti. Baltymus isplakti iki standziu putu. Iskeptus obuolius atsaldyti, pertrinti per sieteli. I obuoliu tyre supilti cukru ir kaitinti ant mazos ugnies, kol tyre prades tirsteti. Neatsaldyta tyre supilti i baltymus int..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14