20 rezultatų ieškant "dalimis"

Tortas " Napoleonas"

Tortas " Napoleonas" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Tešla: 500 gr margarino, 700 gr miltų, 60 gr grietinės, 1 kiaušinis, truputis druskos. Sviestinis kremas pertepimui: 400 gr sviesto, 240 gr miltinio cukraus, 160 gr kondensuoto pieno arba kavos koncentra..

Recepto vertinimas: 3

Anties krūtinėlė su apelsinų padažu

Anties krūtinėlė su apelsinų padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 5 Ingridientai: anties krūtinėlės - 300 g druskos - 3 g maltų baltųjų pipirų - 1 g apelsinų - 300 g cukraus - 80 g spanguolių - 30 g raudonojo sauso vyno - 100 g brendžio - 20 g melisų lapelių - 2 g Gami..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanai aliejuje

Baklažanai aliejuje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų reikia 200 g svogūnų, 400 g morkų, 200 g salierų šaknų, petražolių lapelių ir krapų 800 ml aliejaus. Gaminimas: Jauni, švieži baklažanai nuplaunami, nupjaunami vaiskočiai kartu su dalimi vaisiaus ir dalimis..

Recepto vertinimas: 0

pyragas "Valensos ašaros"

pyragas "Valensos ašaros" Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 stiklines miltu,6 kiausiniai 250 g margarino 1,5 arbat.saukst.kepimo milteliu,4pokeliai riebios varskes,0,5litro pieno,vanilinio pudingo 1 pok.1 citrina 0,5 siklines aliejaus,2,5 stiklines cukraus. Gaminimas: Uzminkyti tesla ..

Recepto vertinimas: 3

Aguoninis biskvitas

Aguoninis biskvitas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 150 g aguonų, 225 g cukraus, 8 kiaušiniai, 75 g saldžiųjų migdolų, 2 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, 1 šaukštas krakmolo, 1 šaukštas sviesto, cinamono. Gaminimas: Aguonas užplikykite karštu vandeniu, nusausinkite ir gerai sumalkite..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų saldainiai

Slyvų saldainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg cukraus, 1 stiklinė vandens, 1 citrina, 800 g džiovintų slyvų, 4 vafliai. Gaminimas: Slyvas išmirkykite, išimkite kauliukus ir sumalkite. Iš cukraus ir vandens išvirkite sirupą. Į sirupą dalimis dėkite slyvas, išspaustas citrinos s..

Recepto vertinimas: 0

Grybų apkepas

Grybų apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 stiklinės miltų vandeniu skiestas pienas (lygiomis dalimis) šaukštas aliejaus kiaušinis ½ šaukštelio kepimo miltelių Faršui: 1 kg grybų didelis svogūnas šaukštas miltų 2 šaukštai sviesto 150 g fermentinio sūrio pipirų, druskos Ga..

Recepto vertinimas: 0

Krekeriai

Krekeriai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg bulvių, stiklinės aliejaus, druskos. Gaminimas: Skustas bulves pjaustome 3-4 cm storio griežinėliais.Kepame dalimis - pirmiausiai ant silpnos ugnies aliejuje, paskui antrą sykį - vėl aliejuje, bet ant stiprios liepsnos.Bulvės išsipučia, pasid..

Recepto vertinimas: 0

Krevečių salotos "Morocco"

Krevečių salotos "Morocco"Ingridientai: Agurkas 4 kietai virti kiaušiniai Raudonoji paprika 12-16 krevečių ( be kiautų) (virtos šaldytos) Majonezas Kečupas Gaminimo būdas: Agurką , papriką supjaustyti kubeliais. Krevetes atsildyt, nupilt vandenį. Majonezą su ke�..

Recepto vertinimas: 0

Kokosiniai sausainiai

Kokosiniai sausainiaiIngridientai: 5 baltymų 250g cukraus pudros 250g kokoso drožlių Gaminimas: Indą su baltymais pastatyti ant garuojančio vandens ir standžiai išplakti , po truputį berti cukraus pudrą . Kai masė sutirštės indą nukelti . Suberti kokoso drožles , išmaišyt..

Recepto vertinimas: 3

Grybų kotletai

Grybų kotletaiIngridientai: 500 g sūdytų grybų 2 vidutinės galvos svogūnų 150 g grikių 50g sviesto druskos pipirų kiaušinis džiūvesėlių miltų aliejaus kepimui Gaminimas: Svogūnus sukapojame, grybus sumalame, sudedame į keptuvę ir troškiname su 25g sviesto. Išv..

Recepto vertinimas: 3

Vaisiai šokolade

Vaisiai šokolade Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g. vaisių ar uogų, 80 g. sviesto, 3 šaukštai cukraus, 1 šaukštas kakavos miltelių, 1 šaukštas pieno, 1 šaukštas krakmolo.  Gaminimas: Vaisiai nulupami ir supjaustomi. Puode ištirpinamas sviestas, supilamas cukrus ir maišant pak..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota jautienos išpjova

Marinuota jautienos išpjova Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6 žmonėms 1.Jautienos išpjova ~1,5kg Marinatui: 2.200g sojų padažo 3.200g kečupo 4.200g apelsinų sulčių 5.1 šviežias imbieras (nedidelis gumbas) 6.1 smulkintas česnakas, grūstų juodųjų pipirų nebūtina: TABASCO padaž..

Recepto vertinimas: 5

Abrikosų pudingas

Abrikosų pudingas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.Dvi po 245g abrikosų skardinės (vaisiai nuvarvinti, palikti 2.1/3 stiklinės sulčių) 3.1/4 stiklinės rafinuoto cukraus pudros 4.2 stiklinės smulkių šviežių baltos duonos džiūvėsėlių 5.60g tirpinto sviesto Gaminimas: Orkaitę įk..

Recepto vertinimas: 0

Serbiška „Nuga"

Serbiška „Nuga" Patiekalo šalis: Slovakija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 baltymai, 2.250 g cukraus, 3.250 g riešutų, 4.100 medaus. Gaminimas: Baltymai išplakami giliame pusdubenyje, nenustojant plakti, dalimis sudedamas cukrus ir supilamas ištirpintas medus. Indas su baltymais..

Recepto vertinimas: 5

Dvigubi šokoladiniai pyragaičiai

Dvigubi šokoladiniai pyragaičiai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Šokoladinis pyragaitis slepia savyje karamelės srautą. 1.0,75 puodelio sviesto 2.190 g pusiau saldaus šokolado gabaliukų 3.3 kiaušiniai 4.3 kiaušinių tryniai 5.0,3 puodelio cukraus 6.1,5 šaukštelio vanilės 7.0,3 pu..

Recepto vertinimas: 0

Keksas „Saulės bučinys“

Keksas „Saulės bučinys“Ingridientai:Baltai tešlai: 75 g sviesto arba margarino; 125 g cukraus; 1 pak. Vanilinio cukraus; 4 kiaušinių baltymai; 150 g miltų; 2 nubraukti arb. š. kepimo miltelių; 3-4 valg. š. pieno; 125 g kokoso drožlių. Geltonai tešlai: 25 g sviesto arba mar..

Recepto vertinimas: 5

BALTYMŲ SAUSAINIAI

BALTYMŲ SAUSAINIAIIngridientai:4 kiaušinių baltymai4 šaukštai cukraus5 šaukštai avižinių dribsniųGaminimasAvižinius dribsnius išdžiovinti orkaitėje ir truputį pakepinti. Suberti ant lentos ir pasmulkinti. Išplakti baltym..

Recepto vertinimas: 0

Varškės apkepas su juodos duonos trupiniais

Varškės apkepas su juodos duonos trupiniaisIngridientai:3 pakeliai (600 g) varškės,2 stiklinės juodos duonos trupinių, 50 g sviesto, 6 kiaušiniai,4 šaukštai miltų, 1,5 stiklinės cukraus, 300 g grietinės,150 g grietinėlės,2 arb. &#..

Recepto vertinimas: 0

Abrikosų pudingas

Abrikosų pudingasIngridientai:Dvi po 245g abrikosų skardinės (vaisiai nuvarvinti, palikti 1/3 stiklinės sulčių)1/4 stiklinės rafinuoto cukraus pudros2 stiklinės smulkių šviežių baltos duonos džiūvėsėlių60 g tirpinto sviestoGaminimasOrkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Formą (20..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: dalimis