25 rezultatų ieškant "dalimis"

Grybų kotletai

Svogūnus sukapojame, grybus sumalame, sudedame į keptuvę ir troškiname su 25g sviesto. Išverdame birią grikių košę, sudedame likusį sviestą. Grikius , troškintus grybus sumalame, suberiame druską, pipirus , ataušiname, formuojame nedidelius kotletus, kuriuos pamirkome kiau..

Recepto vertinimas: 3

Vaisiai šokolade

Vaisiai nulupami ir supjaustomi. Puode ištirpinamas sviestas, supilamas cukrus ir maišant pakaitinama, neduodant užvirti. Išmaišyta šiltame piene kakava supilama į puodą ir maišant užvirinama. Kiek pavirinus, dalimis supilamas krakmolas, smarkiai išsukama ir dar pakaitinama. Nuėmus nuo ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota jautienos išpjova

Sumaišyti lygiomis dalimis sojas, kečupą ir apelsinų sultis. Imbierą nulupti ir sutarkuoti bulvine tarka arba smulkiai sukapoti. Česnako skilteles smulkiai sukapoti. Viską sumaišyti su padažu, pridėti grūstų pipirų ir TABASCO padažo pagal skonį. Druskos dėti nereikia, nes sūrumą s..

Recepto vertinimas: 5

Abrikosų pudingas

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Formą (20cm) pyragams kepti ištepkite tirpintu sviestu. Į formą sudėkite pusę abrikosų. Apibarstykite puse cukraus pudros ir puse turimų džiūvėsėlių užpilkite pusę stiklinės tirpinto sviesto ir pusę sulčių. Tą patį padarykite ir su likus..

Recepto vertinimas: 0

Duoninis tortas

Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai. Duonos džiūvėsėliai sudrėkinami grietinėle ir ištrinami, kad pasidarytų purūs. Pusė jų supilama į trynius kartu su kakava ir išmaišoma. Baltymai gerai išplakami ir dedami į trynius, atsargiai maišant ir perpilant krakmol..

Recepto vertinimas: 0

Biržietiškas vaflinis tortas

Sviestas išsukamas, kad būtų purus. Sukant toliau, dalimis beriamas cukrus, pilamas kondensuotas pienas, dedama kakava, prieskoniai, citrinos žievelė ir rūgštis. Toliau šaukštais dedamas marmeladas ir sukama, kol pasidarys puri masė — kremas. Vafliai pertepami kremu ir stipriai pas..

Recepto vertinimas: 2

Šakotis

Dideliame moliniame dubenyje sviestas mediniu šaukštu gerai išsukamas, mušama po 1 trynį, beriama po šaukštą cukraus, šaukštą miltų ir sukama vėsioje patalpoje, kol visi šie produktai sudedami. Kai tešla pasidaro puri ir ima tirštėti, po truputį įpilama grietinėlės. Prieš..

Recepto vertinimas: 4

Rizotas su upėtakiu ir imbieru

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite 45 ml aliejaus. Sudėkite upėtakio gabalėlius ir pakepinkite 3-4 min. Nukelkite nuo ugnies, upėtakio gabalėlius sudėkite į atskirą indą, taip pat supilkite ir aliejų, kuriame kepė. Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį ..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su obuoliais ir cukinijomis

Obuolius sudėkite į dubenį. Apšlakstykite citrinų sultimis. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite bulves, cukinijas, morkas ir pakepinkite 2 min. Suberkite ryžius ir pakepinkite dar 2..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su graikiniais riešutais ir pupelėmis

Įkaitinkite aliejų ir sviestą didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruos (2-3 min.). Įpilkite ½ stiklinės (125 ml) sultinio ir kaitink..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su porais ir sūriu

Ant vidutinės ugnies nedideliame prikaistuvyje kaitinkite medų, kol pradės cukruotis (3-4 min.). Supilkite vyną ir kaitinkite, kol padažas sutirštės (apie 15 min.). Nukelkite nuo ugnies ir uždenkite. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 4 šaukštus sviesto. Sudėki..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su kriaušėmis ir ožkos sūriu

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Supjaustykite vieną kriaušę į keturias dalis, išimkite šerdį. Supjaustykite labai plonais griežinėliais ir sudėkite ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi. Kepkite, karts nuo karto apversdami, kol griežinėliai išdžius (15-20 min.). Išimkite ..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su žirniais ir sūriu

Dideliame prikaistuvyje ant vidutinės ugnies kaitinkite daržovių sultinį, kol užvirs. Sudėkite pusę žirnių ir virkite, kol suminkštės (6-7 min.). Išgriebkite žirnius ir sutrinkite į vientisą masę. Sudėkite masę atgal į prikaistuvį, sumaišykite ir uždenkite, kad neatvėstų. &..

Recepto vertinimas: 1

Keksas „Saulės bučinys“

Užpilui puodelyje išlydykite sviestą arba margariną, dalimis supilkite pieną, suberkite cukrų, vanilinį cukrų bei migdolus. Mišinį maišydami kelias minutes pakaitinkite ir, nukėlę nuo ugnies, ataušinkite. Baltai tešlai sviestą arba margariną (nešaltą, kambario temperatūros)..

Recepto vertinimas: 5

Varškiniai vafliai

Sviestą išsukite, po truputį suberkite cukrų, vanilinį cukrų, citrinų žieveles, razinas, įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir sukrėskite varškę. Viską gerai išmaišykite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, persijokite per sietelį ir taip pat suberkite į bendrą masę. ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos su krevetėmis

Pasūdytame vandenyje 5-7 min. pavirkite šviežias krevetes, tuomet nuvalykite odeles. Nulupkite bananą, iš persiko išimkite kauliuką, iš obuolio - sėklalizdžius. Vaisius supjaustykite nedideliais kubeliais, sumaišykite. Paruoškite padažą: lygiomis dalimis sumaišykite majonezą su..

Recepto vertinimas: 5

Avižiniai pyragaičiai

Avižinius dribsnius sumaišome su pienu ir palaikome 1 val. Dubenėlyje išsukame sviestą su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Maišydami įdedame trynius. Tada sudedame išbrinkintus dribsnius, susmulkintas razinas ir dalimis pilame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Kepame vidutinio karšt..

Recepto vertinimas: 0

BALTYMŲ SAUSAINIAI

Avizinius dribsnius isdziovinti orkaiteje ir truputi pakepinti. Suberti ant lentos ir pasmulkinti. Isplakti baltymus, dalimis berti cukru ir dribsnius, maisyti nuo seneliu i dubens vidu. Galima ipilti kelis lasus migdolu aliejaus ir iberti pora susmulkintu graikisku riesutu. Skarda iskloti taukais p..

Recepto vertinimas: 0

Varškės apkepas su juodos duonos trupiniais

Varske sutriname, maisydami iberiame cukru bei vanilini cukru, idedame grietine, trynius, nutarkuota citrinos zievele, puses citrinos sultis, truputi druskos. Gerai ismaise, dalimis dedame miltus, sumaisytus su kepimo milteliais. Dalimis dedame ir plaktos grietineles (tai vieno, tai kito). Tada sude..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai pyragėliai

Margarina issukame su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei midaus gerimu, imusame kiausinius. Miltus sumaisome su kepimo milteliais, piena su riesutais. I tesla dalimis dedame miltus, piena bei riesutu misini. I riebalais pateptasformeles isdalijame tesla (mazdaug po 2 saukstus i viena formelęe), pabarst..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su žuvimi

Zuvi sumalame kartu su piene ismirkyta batono riekele, pakepintu svogunu, imusame kiausini, iberiame prieskoniu ir gerai ismaisome. Jei idaras skystokas, idedame 2 saukstus dziuveseliu. Teslai varske, kiausini ir grietine su trupuciu druskos ismaisome, dalimis sudedame miltus ir minkome, kol tesla b..

Recepto vertinimas: 0

Krevečių salotos su avokadų padažu

I porcijines lekstutes ziedu sudedame apelsinu skilteles. I vidu sudedame ryzius ir viduryje padarome idubima padazui. Aplink idubima sudedame vynuogiu puseles. Sudeliojame krevetes. Padazui sumalame avokada ir sumaisome su visomis sudedamosiomis dalimis. Idedame po 2 saukstus padazo i lekstutes ir ..

Recepto vertinimas: 2

Močiutės bandelės

Mieles sumaišome su 1 šaukštu cukraus, įpilame šiltą pieną, 5-6 šaukštus miltų, išmaišome ir pakildiname. Tada supilame ištirpintą sviestą, likusį cukrų, druską ir dalimis sijodami įminkome miltus. Suformuojame 10 bandelių ir sudėję į miltais pabarstytą kepimo skardą ir užd..

Recepto vertinimas: 4

Varškės spurgos

Kiaušiniai išplakami maišytuvu su 1/ 2 cukraus ir vaniliniu cukrumi, o likusį cukrų ištriname su varške. Viską sumaišome ir įdedame grietinę bei vėl sumaišome. Miltus sumaišome su kepimo milteliais, suberiame į bendrą masę ir minkome. Iš tešlos aliejuotomis rankomis for..

Recepto vertinimas: 4

Agurkų salotos su melisomis

Agurką supjaustome griežinėliais ir dedame sluoksniais į lėkštę, kaskart pabarstydami susmulkintais svogūnų laiškais, melisomis, paprikomis, Ant viršaus užpilame padažo. Padažui majonezą sumaišome su actu, druska, pipirais ir dalimis įmaišome grietinėlę. (.)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: dalimis