25 rezultatų ieškant "dalimis"

Anties krūtinėlė su apelsinų padažu

Riebioje anties krūtinėlės pusėje šiek tiek įpjaukite odą (rombo formos) ir tą pačią pusę kepkite įkaitintoje keptuvėje tol, kol taps auksinės spalvos. Tuomet ją apverskite ir vieną minutę pakepkite, o po to vėl apverskite ir pašaukite į orkaitę trims minutėms. Neperkepkite, p..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanai aliejuje

Jauni, švieži baklažanai nuplaunami, nupjaunami vaiskočiai kartu su dalimi vaisiaus ir dalimis panardinami į verdantį vandenį, pasūdytą santykiu: 50 g druskos vienam litrui vandens. Išgriebti ir nusunkti baklažanai supjaustomi 2 cm storumo žiedais, kurie kepinami karštame aliejuje 10 m..

Recepto vertinimas: 0

pyragas "Valensos ašaros"

Uzminkyti tesla is 3 st.miltu,margarino,1 stiklines cukraus,3 tryniu ir kepimo miltelu.Iskloti formos dugna pries tai patiesus kepimo popieriu.Isplakti 3 kiausinius,1sikline cukraus,vanilini pudinga (perku parduotuveje pokeliais)nepamaisys truputis vanilinio cukraus,ispausti 1citrinos sultis po to ..

Recepto vertinimas: 3

Aguoninis biskvitas

Aguonas užplikykite karštu vandeniu, nusausinkite ir gerai sumalkite kavos malimo mašinėle. Trynius ištrinkite iki baltumo, į juos sudėkite paruoštas aguonas, sumaltus migdolo riešutus, prieskonius ir išmaišykite. Pyrago džiūvėsėlius sudrėkinkite sviestu. Baltymus gerai išplakite i..

Recepto vertinimas: 0

Dvigubi šokoladiniai pyragaičiai

Įkaitinti orkaitę iki 200 C temperatūros. Ištepti riebalais ir pabarstyti miltais šešis 1 arba 1,25 puodelių dydžio "sufle" indelius arba šešis indelius kremui. Sudėti paruoštus indus ant negilios kepimo skardos ir atidėti ją. Nedideliame puode virš nedidelės ugnies pastoviai maišy..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Mariola"

Pruošti 3 stiklines. Į kiekvieną įpilti po 3 šaukštelius žalatinos, ištirpdyti trupučiu šalto vandens ir iki pusės stiklinės pripilti verdančio vandens. Ištirpdyti margariną ir lygiomis dalimis supilti į stiklines, atšaldyti. 7 trynius ištrinti su 7 šaukštais cukraus ir supilti ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinių punšas

Tryniai išsukami su cukrumi, dalimis supilama grietinėlė, spiritas ir plakama, kol gaunama vientisa masė. Paduodant supilstoma į atšaldytas stiklines. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su mėsa

Svogūną nulupame, supjaustome smulkiai, suberiame į keptuvėje įkaitintą aliejų ir maišydami 5 minutes patroškiname. Sudedame labai smulkiai spjaustytą česnaką, įberiame cinamono, raudonųjų pipirų ir troškiname dar 30 sekundžių. Sudedame faršą, pasūdome ir maišydami troškina..

Recepto vertinimas: 1

Paprastasis itališkas rizotas

Susmulkintus svogūnus apkepinkite svieste, pridėkite ryžius ir apkepinkite, kol ryžiai prisisotins sviesto. Dalimis supilti sultinį (sultinio turėtų būti du kartus daugiau nei ryžių), pridėkite šafrano, druskos, pipirų, viską išmaišykite ir patroškinkite (neuždengę), kol ryžiai..

Recepto vertinimas: 0

"Rojaus" pyragas

Baltymus atskirkite nuo trynių. Du baltymus išplakite iki standumo. Kitus galite užšaldyti šaldymo kameroje ir prireikus iš jų gaminti kitokius desertus. Visus trynius sukite su cukrumi, kol masė taps puri. Apelsiną nuplaukite ir nutarkuokite geltonąjį žievės sluoksnį. Sviestą..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su špinatais ir kumpiu

Pasūdytame vandenyje pavirkite špinatus, kol suminkštės (3-4 min.). Nukoškite, nuspauskite nuo špinatų likusį vandenį ir smulkiai juos supjaustykite. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite sviestą. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su žirniais ir šonine ar kumpiu

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite svogūnus bei šoninę (ar kumpį) ir pakepinkite, kol svogūnai pasidarys permatomi, o mėsa įgaus rusvą atspalvį (apie 5 min.). Sudėkite žirnius, 2 šaukštus petražolių ir įpilkite ½ stiklinės (12..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su kumpiu ir gorgonzola

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (apie 3 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruos. Maišant, kad susigertų, dalimis pilkite sultinį- po ½ ..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su porais, citrina ir rozmarinais

Ant žemos ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 4 šaukštus sviesto. Sudėkite porus ir pakepinkite, kol šiek tiek suminkštės (2-3 min.). Supilkite vandenį ir įberkite druskos. Kaitinkite apie 20min., kol porai visai suminkštės. Ant vidutinės ugnies kitoje didelėje keptuvėje į..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su moliūgu ir grybais

Ant vidutinės ugnies dideliame prikaistuvyje užvirinkite sultinį. Sudėkite moliūgo kubelius, 1 rozmarino šakelę ir česnako skiltelę. Virinkite, kol moliūgas suminkštės (10-15 min.). Pašalinkite česnaką bei rozmarino šakelę. Kiaurasamčiu išgriebkite moliūgo gabalėlius į duben..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su rūkyta lašiša

Ant mažos ugnies mažoje keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus. Sudėkite lašišos gabalėlius ir pakepinkite 1 min. Supilkite grietinėlę ir atsargiai sumaišykite. Nukelkite nuo ugnies ir pastatykite į šalį. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite likusį aliej..

Recepto vertinimas: 5

Keksas „Saulės bučinys“

Užpilui puodelyje išlydykite sviestą arba margariną, dalimis supilkite pieną, suberkite cukrų, vanilinį cukrų bei migdolus. Mišinį maišydami kelias minutes pakaitinkite ir, nukėlę nuo ugnies, ataušinkite. Baltai tešlai sviestą arba margariną (nešaltą, kambario temperatūros)..

Recepto vertinimas: 5

BALTYMŲ SAUSAINIAI

Avizinius dribsnius isdziovinti orkaiteje ir truputi pakepinti. Suberti ant lentos ir pasmulkinti. Isplakti baltymus, dalimis berti cukru ir dribsnius, maisyti nuo seneliu i dubens vidu. Galima ipilti kelis lasus migdolu aliejaus ir iberti pora susmulkintu graikisku riesutu. Skarda iskloti taukais p..

Recepto vertinimas: 0

TORTAS "MARIOLA"

Paruosti 3 stiklines. I kiekviena ipilti po 3 saukstelius zelatinos, istirpdyti trupuciu salto vandens ir iki puses stiklines pripilti verdancio vandens. Istirpdyti margarina ir lygiomis dalimis supilti i stiklines, atsaldyti. 7 trynius istrinti su 7 saukstais cukraus ir supilti pirmos stiklines tur..

Recepto vertinimas: 0

SPANGUOLIŲ IR MOLIŪGŲ TYRĖ

Is spanguoliu isspaudziamos sultys su minkstimu. Moliugas nulupamas, isskobiamas minkstimas, supjaustoma ilgais gabalais, kurie verdami, kol sumunksteja. Isgriebiami ir pertrinami per kiaurasamti. Imama lygiomis dalimis spanguoliu ir moliugu tyres, sumaisoma ir pasaldinama pagal skoni. Mase verdama ..

Recepto vertinimas: 0

Lazanijos suktinukai su sūrio padažu

Pirmiausia paruoskite lazanijos suktinuku idara - pakepinkite keptuveje farsa su smulkintais svogunais ir pagardinkite ji druska, pipirais. Pasiruoskite padaza. Pakaitinkite sviesta gilioje keptuveje, maisydami dalimis suberkite miltus ir pakepinkite juos iki aukso spalvos. Paskui sumazinkite ugni i..

Recepto vertinimas: 3

Varškės apkepas su juodos duonos trupiniais

Varske sutriname, maisydami iberiame cukru bei vanilini cukru, idedame grietine, trynius, nutarkuota citrinos zievele, puses citrinos sultis, truputi druskos. Gerai ismaise, dalimis dedame miltus, sumaisytus su kepimo milteliais. Dalimis dedame ir plaktos grietineles (tai vieno, tai kito). Tada sude..

Recepto vertinimas: 0

Keptas jūros ešerys folijoje

Kiekvienam eserio gabaleliui naudojamas atskiras folijos gabalelis. Ant folijos uzpilti truputuka aliejaus, dedama zuvis, ant jos lygiomis dalimis -tarkuotas suris, tarkuotos morkos, brokoliai ismaisyti su majonezu. uzdejus sia mase folija uzviniojama, kad skystis kepant neisbegtu pro krastus.Galima..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai keksiukai su abrikosų uogiene

Sokolada istirpiname su sviestu. Kitame dubenelyje issukame trynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Atvesusia sokolado mase sumaisome su kiausiniu mase, ipilame balzamo. Maisydami dalimis supilame issijotus miltus su kepimo milteliais ir isplaktus baltymus. Tesla sudedame i aliejumi pateptas formel..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas su mėtų glajumi

Sokolada pamazu istirpiname vandens voneleje. Sviesta issukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sokolada pamazu Imaisome i sviesto mase. tada imaisome isplakta kiausini. Miltus issijojame su soda. I tesla sudedame mazdaug 1/2 miltu, ismaisome. Po to įimaisome grietinęe, veliau dalimis sudedame tai..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: dalimis