24 rezultatų ieškant "dalimis"

Grybų ir virtų bulvių bandelės

Šviežius grybus ištroškinti savo sultyse, ataušinti ir sumalti mėsmale kartu su virtomis bulvėmis. Į masę sudėti likusius produktus, pasūdyti ir išmaišyti. Drėgnomis rankomis suformuoti apvalias bandeles, sudėti jas į verdantį pasūdytą vandenį ir virti, kol iškils. Išvirusias ..

Recepto vertinimas: 0

Krevečių salotos "Morocco"

Dziuvesius sutrupinti, persijoti per sieteli, suberti i verdanti piena, praskiesta vandeniu. Uzvirti, nukelti nuo ugnies, ir ideti tryni, cukru, vanile ir sviesta...

Recepto vertinimas: 0

Kokosiniai sausainiai

Indą su baltymais pastatyti ant garuojančio vandens ir standžiai išplakti , po truputį berti cukraus pudrą . Kai masė sutirštės indą nukelti . Suberti kokoso drožles , išmaišyti tešlą. Šaukšteliu mažomis dalimis sudėti tešlą į svietu pateptą skardą , palikt dideli..

Recepto vertinimas: 3

Grybų kotletai

Svogūnus sukapojame, grybus sumalame, sudedame į keptuvę ir troškiname su 25g sviesto. Išverdame birią grikių košę, sudedame likusį sviestą. Grikius , troškintus grybus sumalame, suberiame druską, pipirus , ataušiname, formuojame nedidelius kotletus, kuriuos pamirkome kiau..

Recepto vertinimas: 3

Pomidorų sriuba su plakta grietine

Į puodą sudedamas sviestas, jame pakepinami miltai, dalimis pilamas verdantis vanduo ar sultinys ir gerai išmaišoma, kad nesusidarytų kruopelių. Jei skiedžiama sultiniu, sviesto užtenka 20—40 g. Į sriubą įdedama pomidorų tyrės, pipirų, druskos, užvirinama ir supilstoma į lėkšte..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui. Varškė gerai ištrinama su sviestu, mušama po vieną kiaušinį, dalimis beriamas cukrus ir gerai ištrinama, kad būtų vientisa masė, tada suberiamas vanilinis cukrus, nuplautos razinos ir miltai. Kai užminkyta tešla pakyla, iškočiojamas ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės keksas

Sviestas gerai išsukamas, po vieną mušami kiaušiniai ir dalimis beriamas cukrus, kol sudedami visi šie produktai. Varškė ištrinama pro sietelį ir sudedama į sviestą kartu su miltais bei rūgščiame vandenyje ištirpinta soda. Išmaišius supilama į riebalais išteptą keksinę formele..

Recepto vertinimas: 2

Duoninis tortas

Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai. Duonos džiūvėsėliai sudrėkinami grietinėle ir ištrinami, kad pasidarytų purūs. Pusė jų supilama į trynius kartu su kakava ir išmaišoma. Baltymai gerai išplakami ir dedami į trynius, atsargiai maišant ir perpilant krakmol..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis su imbieru

Sumaišykite miltus, maltą imbierą ir druską, dalimis sudėkite žuvį, kad ji tolygiai pasidengtų šia mase. Įkatinkite aliejų „vok“ keptuvėje. Sudėkite žuvį ir kepkite 4 minutes, karts nuo karto apversdami, kol žuvis apkeps. Sumaišykite likusius ingredientus ir sudėkite į keptu..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos nugarinė, virta obuolių sultyse

Jautienos nugarinę nuplauname, nusausiname ir įdedame į indą, kuriame marinuosime. Gaminame marinatą. Į mažą indelį įpilame išspaustų citrinų sulčių arba acto, įberiame cukraus, druskos, pipirų, įdedame kadagių uogų ir laurų lapelių, įberiame citrinos žievelių, įpilame 2 ..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su pomidorais ir šviežiu baziliku (foto)

Ant vidutinės ugnies dideliame prikaistuvyje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite susmulkintą svogūną ir pakepinkite 3-4 min. Sudėkite pomidorus ir gerai išmaišykite. Pakepinkite, kol pomidorai išsileis ir masė šiek tiek sutirštės (apie 20 min.). Ant vidutinės ugnies did..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su porais ir parmezano sūriu

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 4 šaukštus sviesto. Sudėkite porus ir pakepinkite, kol suminkštės (apie 5 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruos (2-3 min.). Dalimis, po ½ stiklinės (125 ml) pilkite sultinį, gerai..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su pupomis ir balzaminiu actu

Ant nedidelės ugnies mažoje keptuvėje pakepkite mėsą, kol įgaus rusvą atspalvį (3-4 min.). Nukelkite nuo ugnies. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite pupas ir įp..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su prieskoninėmis žolelėmis ir putpelių kiaušiniais

Sudėkite putpelių kiaušinius į mažą puodą su šaltu vandeniu. Kaitinkite, kol užvirs. Pavirkite dar 2 min. Kiaušinius atvėsinkite po šaltu vandeniu, nulupkite ir perpjaukite perpus. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnus ir salierus. Pak..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų tortas

Išminkykite visus produktus, skirtus trapiai tešlai (išskyrus apelsinų džemą). Tešlą suspauskite į rutulį, suvyniokite į foliją ir mažiausiai 30 min. laikykite šaldytuve. Tada iškočiokite apskritą lakštą ir įklokite į 26 cm skersmens tortinę. Tešlą prieš kepdami subadykit..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutiena su Mole poblano padažu (Mole poblano de guajolote)

Kalakutą supjaustykite dalimis. Svogūną ir česnako skilteles nulupkite ir stambiai supjaustykite. Daržoves nuplaukite. Morkas nuskuskite ir supjaustykite gabaliukais. Taip pat supjaustykite ir salierus. Užvirinkite 3 l vandens su svogūnu, česnakais, morkomis ir salierais. Pasūdykite ir su..

Recepto vertinimas: 0

Keksas „Saulės bučinys“

Užpilui puodelyje išlydykite sviestą arba margariną, dalimis supilkite pieną, suberkite cukrų, vanilinį cukrų bei migdolus. Mišinį maišydami kelias minutes pakaitinkite ir, nukėlę nuo ugnies, ataušinkite. Baltai tešlai sviestą arba margariną (nešaltą, kambario temperatūros)..

Recepto vertinimas: 5

BALTYMŲ SAUSAINIAI

Avizinius dribsnius isdziovinti orkaiteje ir truputi pakepinti. Suberti ant lentos ir pasmulkinti. Isplakti baltymus, dalimis berti cukru ir dribsnius, maisyti nuo seneliu i dubens vidu. Galima ipilti kelis lasus migdolu aliejaus ir iberti pora susmulkintu graikisku riesutu. Skarda iskloti taukais p..

Recepto vertinimas: 0

Varškės apkepas su juodos duonos trupiniais

Varske sutriname, maisydami iberiame cukru bei vanilini cukru, idedame grietine, trynius, nutarkuota citrinos zievele, puses citrinos sultis, truputi druskos. Gerai ismaise, dalimis dedame miltus, sumaisytus su kepimo milteliais. Dalimis dedame ir plaktos grietineles (tai vieno, tai kito). Tada sude..

Recepto vertinimas: 0

Kremas su braškėmis

Plakimo inde suplakame kondensuota piena su pienu, konjaku ir vaniliniu cukrumi. Zelatina isbrinkiname 3-juose saukstuose pieno, istirpiname ir po truputi supilame i plakama krema. Kai kremas pradeda stingti, ji plakame,kol susidaro putos. Braskes nuplauname, perpjauname pusiau ir vidinemis pusemis ..

Recepto vertinimas: 5

Manų kruopų paplotėliai su gervuogėmis

I verdanti vandeni su sviestu ir medumi supilame manus ir isverdame vidutinio tirstumo manu kose. Kose atvesiname, imaisome miltus, kiausini. Keptuveje su aliejumi iskepame paplotelius. Padazui tryni sumaisome su miltiniu cukrumi, vaniliniu cukrumi ir miltais, dalimis supilame piena, gerai ismaisome..

Recepto vertinimas: 0

Vaisiai su vaniliniu kremu

Vaisius nuplauname, susmulkiname ir sudedame i taures. Uzpilame padazu, papuosiame melisos lapeliais. Padazui tryni, cukru, vanilini cukru, krakmola sumaisome, dalimis pilame piena irgerai maisydami kaitiname vandens voneleje, kol sutirstes. Atvesinta krema uzpilame ant vaisiu...

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai keksiukai su abrikosų uogiene

Šokoladą ištirpiname su sviestu. Kitame dubenėlyje išsukametrynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Atvėsusią šokolado masę sumaišome su kiaušinių mase, įpilame balzamo. Maišydami dalimis supilame išsijotus miltus su kepimomilteliais ir išplaktus baltymus. Tešlą sudedame į aliejum..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas su mėtų glajumi

Šokoladą pamažu ištirpiname vandens vonelėje. Sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Šokoladą pamažu įmaišome į sviesto masę. Tada įmaišome išplakta kiaušinį. Miltus išsijojame su soda. Į tešlą sudedame maždaug 1/2 miltų, išmaišome. Po to įmaišome grietinę, v..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: dalimis