Obuoliai, obuoliå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Obuoliai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/obuoliai-obuoliais/13

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Obuolių saldainiai

Cukrų ir grietinę virkite maišydami, kol pasidarys kondensuotos grietinės tirštumo. Tada supilkite sodą, tarkuotus obuolius, sviestą, cinamoną ir citrinos žievelę. Dar pavirkite, pamaišydami, ir ataušinkite. Tada masę 1 cm storiu paskleiskite ant vandeniu sudrėkintos lentelės. Pabars..

Recepto vertinimas: 1

Obuolių arbata

Obuolių žievelės arba šiaudeliais supjaustyti jauni obuolių krituoliai sudžiovinami, užpilami verdančiu vandeniu ir 10—15 min paliekami, kad pritrauktų. Arbata nukošiama, saldinama ir patiekiama. Prie jos tinka citrina ar uogienė. ..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONAI SU OBUOLIAIS II

Makaronus isvirti pasudytame vandenyje, isgriebus nuvarvinti ir perpilti saltu vandeniu. Is obuoliu isimti seklalizdzius ir supjaustyti plonais griezineliais. I grietine imusti kiausini, suberti cukru, tarkuota citrinos zievele ir isplakti.I riebalais istepta skarda deti makaronus, obuolius. Uzpylus..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLINIS KEKSAS

Batono minkstima ir nuluptus obuolius supjaustyti riekelemis, pabarstyti cukrumi su cinamonu ir sluoksniais sudeti i forma, istepta sviestu ir pabarstyta dziuveseliais. Kiekviena sluoksni uzpilti pieno ir kiausiniu plakiniu ir iskepti orkaiteje...

Recepto vertinimas: 0

Citrinos sultyse marinuotos obuolių skiltelės

1. Nulupkite obuolius ir išimkite sėklas. Supjaustykite į 4-8 skilteles, priklausomai nuo obuolių dydžio. 2. Sumaišykite visus pirmojo marinato ingredientus ir pakaitinkite, bet neužvirkite. Sudėkite supjaustytus obuolius į dubenį ir užpilkite šiltu marinatu. Palaikykite per naktį. Nup..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai vanilės padaže

 Vidutinio dydžio obuoliai nulupami, Å¡aukÅ¡tu iÅ¡imamos sėklidės. Vanduo su cukrumi ir vanile užvirinamas, sudedami obuoliai ir verdami ant silpnos ugnies, kol suminkÅ¡tėja. Kiauru samčiu obuoliai iÅ¡imami iÅ¡ sirupo, sudedami į plokščią stiklinį pusdubenį, atvėsinami ir pridedama juo..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai apelsinų žievelių padaže

Džiovinta apelsino žievelė išverdamą ir smulkiai sukapojama. (Naudojant šviežią apelsino žievelę, ji nutarkuojama nuo pusės apelsino.) Pusė stiklinės pieno užvirinama, supilamas likusiame piene išleistas krakmolas, sudedama apelsino žievelė ir pavirinama. Trynys išsukamas su cukru..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su obuoliais

Miltus, aliejų, vandenį ir druską minkyti tol, kol nelips prie rankų. Suformuoti teÅ¡los rutulį, plonai aptepti aliejumi, užvožti paÅ¡ildytu dubeniu ir palikti valandai. Razinas užpilti romu. Keptuvėje iÅ¡tirpdyti sviestą, suberti džiÅ«vėsius, įberti 10 g cukraus, suberti vanilinÄ..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ IR AVIEČIŲ DŽEMAS

Avietes nuplauti, nuvarvinti ir pertrinti per sieteli. Obuolius nuplauti, isimti seklas ir supjaustyti gabaleliais. Obuoliu gabalelius troskinti mazame kiekyje vandens, kol obuoliai issileis. Pertrinti per sieteli. Obuoliu mase sumaisyti su avieciu mase, supilti cukru ir virti apie 30 min. Supilstyt..

Recepto vertinimas: 0

Saldžios obuolių salotos

Nuplautus nenuluptus obuolius (be sėklų) smulkiai supjaustyti. Kefyrą ir medų suplakti iki putų. Šiuo mišiniu užpilti obuolius ir pabarstyti susmulkintais riešutais. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.skanaus :) ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių salotos

Į dubenį išspaudžiame citrinos sultis, supilame kefyrą, cukrų, cinamoną ir viską išmaišome. Obuolius supjaustome skiltelėmis ir suberiame į paruoštą masę. Viską gerai išmaišome ir apibarstome riešutais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Keptos obuolių skiltelės

1. Nulupkite obuolį, išimkite sėklas ir supjaustykite skiltelėmis. 2. Pakepkite obuolio skilteles keptuvėje ant sviesto ar margarino. Pabarstykite cukrumi ir pamaišykite. Patiekite su trupučiu vanilinių ledų. ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių salotos

Į dubenį išspaudžiame citrinos sultis, supilame kefyrą, cukrų, cinamoną ir viską išmaišome. Obuolius supjaustome skiltelėmis ir suberiame į paruoštą masę. Viską gerai išmaišome ir apibarstome riešutais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

KUKULIAI SU OBUOLIAIS

Miltai sumaisomi su pienu, supilamas istirpintas sviestas, imusami kiausiniai, suberiami prieskoniai. Viskas sumaisoma su tarkuotais obuoliais. Is teslos formuojami nedideli kukuliai ir verdami pasudytame vandenyje su trupuciu riebalu. Tiekiami su grietine, miltiniu cukrumi...

Recepto vertinimas: 0

SVOGŪNŲ IR OBUOLIŲ PADAŽAS

Obuoli nuplauti, nulupti, stambiai sutarkuoti, apslakstyti citrinos sultimis ir sumaisyti su nuluptu, sutarkuotu arba smulkiai supjaustytu svogunu. Grietine sumaisyti su majonezu, suberti cukru, prieskonius, petrazoles, pagal skoni pasudyti, sudeti obuoli, svoguna ir ismaisyti.Patiekiamas prie bulvi..

Recepto vertinimas: 0

DUONOS PUDINGAS SU OBUOLIŲ SULTIMIS, RAZINOMIS IR

Kiausiniu trynius, cukru, sviesta isplakti, sideti sultyse ismirkyta duona, razinas, citrinos zieveles, smulkintus riesutus ir druska. Viska gerai ismaisyti, sudeti i sviestu istepta forma ir virti vandens voneleje...

Recepto vertinimas: 0

Mėlynių ir obuolių marmeladas

Nuluptus obuolius, isemus seklas ir seklalizdzius, supjaustyti plonomis skiltelemis, sudeti i puoda, ipilti truputi vandens. Virti nuolat maisant, kol tyre sutirstes. Tuomet sudeti melynes, suberti cukru ir maisyti, kol cukrus istirps. Mase virti placiame inde, kol sutirstes. Isvirusia tyre tuoj pat..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių kremas

Produktus sudedame i plakimo inda ir plakame mikseriu, kol mase pabala ir laiko forma. Isplake galime imaisyti susmulkintu riesutu. Krema sudedame i desertinius indelius, papuosiame obuoliu skiltelemis, obuoliu tyre, melisos lapeliu. Krema tuoj pat patiekiame. Jei krema valgysime veliau, isplakus i ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti obuoliai su saldžiais ryžiais

Obuolius nuplauname ir perpjauname pusiau. Isskobiame vidu. Ryzius sumaisome su kondensuotu pienu, saulegrazomis, cinamonu ir sios mases pripildome obuolius. Obuolius sudedame i skardele, ipilame 1 stikline vandens ir kepame 200 C temperaturoje 10-15 min. Atvesintus obuolius papuosiame bruknemis ir ..

Recepto vertinimas: 5

OBUOLINIS KOKTEILIS

Obuoli nulupame ir smulkiai sutarkuojame. Padaliname pusiau ir dedame i taures. Atsaldyta (iki leduku) piena isplakame su cukrumi ir apelsinu sultimis. Si piena supilame i taures ir tada i taures pilame po 50g obuoliu sulciu. Geriame per siaudeli...

Recepto vertinimas: 0

Obuolių ir pomidorų gėrimas

Sultis sumaiÅ¡yti ir supilti į stiklines. Petražoles ir krapus smulkiai sukapoti ir pabarstyti pavirÅ¡ių. Tinka su sÅ«riais ir užkandžiais.  Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ IR VIŠTIENOS UŽKANDIS SU MOLIŪGŲ SĖKLOMIS

Obuoli nuvalome, padaliname i tris dalis, isimame seklalizdzius ir verdame vyne 2 min. Isimame. Vistienos, sumaisytos su sviestu ir majonezu, pridedame i obuoliu vidu. Apdeliojame moliugu seklomis...

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su obuoliais (Jūratės)

Ištirpinti pusę kiekio sviesto, į jį įpilti pieną, įberti druskos, išmaišyti. Suberti miltus, užminkyti tešlą ir palikti 30 min. Lininį rankšluostį pabarstyti miltais ir ant jo iškočioti kuo plonesnį lakštą. Jo paviršių aptepti ištirpintu ir atvėsusiu sviestu, apibarstyti t..

Recepto vertinimas: 4

Įdaryti obuoliai

Vyną sumaišykite su brendžiu ir cukrumi. Obuolius nulupkite ir išpiaukite sėklalizdžius, sudėkite į sviestu išteptą skardą ir užpilkite vyno ir brendžio mišiniu. Kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 15 min. Patiekite apibarstytus spanguolėmis prie kepsnių. ..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštiniai su obuoliais

Ant batono riekeliu uztepti margarino. Nulupti ir sutarkuoti obulius ir sumaisyti su cukrumi ir cinamonu. Sumaisyta mase uztepti ant batono riekeliu ir ideti i orkaite 200 laipsniu temperaturos. Kepti 20-30min (Dowile)..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14