24 rezultatų ieškant "raudonieji"

Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao

Gerai sumaišyti prieskonius, tada pridėti vieną šaukštą aliejaus ir dar kartą sumaišyti. Išmaišyti padažą, kuris bus naudojamas vėliau. Išgliaudyti graikinius riešutus ir apvirti karštame vandenyje (1 minutę), nusausinti. Užkaitinti pusę litro vandens, įberti šaukštą druskos ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvienė su aviena ir pomidorais

Riebią avieną kartu su kaulais sukapokite gabalais (1 porcija maždaug 3 – 4 gabalai ), pasūdykite, pabarstykite pipirais, dėkite į puodą su įkaitintu avienos lajumi ir paskrudinkite. Tada įdėkite žiedais supjaustytą svogūną, pomidorus, įpilkite 8 stiklines vandens, užvirinkite, įd..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti ankštpipiriai

Orkaitė įkaitinama iki 2500. Ankštpipiriai sudedami ant skardos ir 8-10 minučių skrudinami orkaitėje. Jei jie ima smarkiai ruduoti, ankštis reikia ištraukti iš orkaitės ir 5 minutes palaikyti suvyniotas drėgnoje drobelėje. Tada plonutė odelė nuneriama, išpjaunami kotgaliai, ankštys ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos ir svogūnų salotos

Jautieną supjaustyti plonomis juostelėmis. Svogūnus nulupti, perpjauti per pusę ir supjaustyti pusžiedžiais. Bulves išvirti, nulupti ir supjaustyti skridinėliais. Viską sudėti ant lėkštės. Actą sumaišyti su aliejum ir druska, užpilti salotas. Petražoles susmulkinti ir užberti ant ..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas sūrio tortas

Ant lentos supilami miltai, suberiamą druska, sudedamas margarinas ir peiliu kapojama, kol riebalai susmulkinami iki žirnio didumo. Tada įpilamas vanduo, ir tešla greit suminkoma. Paruošta tešla palaikoma šaltoje vietoje 30 minučių. Atvėsusi tešla iškočiojamą, ja išklojama apvali for..

Recepto vertinimas: 0

Aštraus skonio dešrelės su daržovėmis

1. Supjaustykite dešreles gabalėliais ir pakepinkite keptuvėje be riebalų. Išimkite iš keptuvės. 2. Nulupkite bulves, svogūnus ir pastarnoką. Supjaustykite kubeliais ir apkepinkite nuo dešrelių likusiuose riebaluose. Vėl sudėkite dešreles ir pašildykite. 3. Ankštpipirį supjaustykit..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutas

Viską sumaišykite, padarykite tyrę ir ja gerai įtrinkite kalakutą. Uždenkite plėvele ir palikite virtuvėje per naktį, kad prieskoniai įsigertų Pilveliui prikimšti reikės: Slyvas apšlakstykite romu arba brendžiu, sudėkite kaparėlius. Šio įdaro prikimškite kalakuto pilvelį, sut..

Recepto vertinimas: 5

BUROKĖLIAI RAUDONIEJI

Burokėlius nuplauti, nulupti, dar kartą nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir sudėti į išplikytą molinę puodynę arba stiklainį. Ant viršaus įmesti nuluptą česnaką ir duonos pluteles. Puode užvirinti 3l. pasūdyto vandens ir atšaldyti. Paruoštus burokėlius užpilti atvėsusiu s..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sriuba su raudonaisiais lęšiais

Gaminimo eiga: krūtinėlių filė supjaustykite mažais gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite 60 ml (4 saukstus) alyvų aliejaus, sudėkite vistieną ir retkarčiais pamaisydami, kepkite, kol paruduos. Sudėkite česnakus, svogūnus, paprikas bei čili pipirus, ismaisykite ir retkarčiais pamaisyda..

Recepto vertinimas: 0

Aviena su daržovėmis

Avieną supjaustome kubeliais. Česnakus sugrūdame, sumaišome su kitais prieskoniais, aliejumi, užpilame ant mėsos ir gerai išmaišome. Uždengiame ir marinuojame tris valandas. Paprikas išvalome, supjaustome gabalėliais. Svogūnus nulupame, supjaustome ketvirčiais. Išgrie..

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni kaimiškai

Ištepkite dvi kepimo skardas. Tešlą padalinkite į dvi lygias dalis. Iškočiokite abu tešlos gabalus į 25 cm skersmens paplotėlius, apibarstykite juos miltais. Tešlos paviršių apšlakstykite trupučiu aliejaus. Nulupkite dešreles, supjaustykite smulkiais gabalėliais ir sudėliokite ant..

Recepto vertinimas: 0

Krabų ir pievagrybių salotos

Atskirai išvirti bulves (su lupenomis), pipirus ir pievagrybius. Bulves, krabus ir pievagrybius supjaustyti plonais griežinėliais, pipirus - šiaudeliais, kumpį - kubeliais. Bulves, pipirus, kumpį ir alyvuoges sumaišyti ir apibarstyti juodaisiais pipirais bei druska. Alyvuogių aliejų išpl..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos ir svogūnų salotos

Jautieną supjaustyti plonomis juostelėmis. Svogūnus nulupti, perpjauti per pusę ir supjaustyti pusžiedžiais. Bulves išvirti, nulupti ir supjaustyti skridinėliais. Viską sudėti ant lėkštės. Actą sumaišyti su aliejum ir druska, užpilti salotas. Petražoles susmulkinti ir užberti..

Recepto vertinimas: 0

Gaivinančios salotos

Dešreles supjaustyti kubeliais ir pakepinti nedideliame aliejaus kiekyje. Kol auš, griežinėliais (išėmus sėklides) supjaustyti pipirus, kopūstą sutarkuoti per burokinę trintuvę ar supjaustyti smulkiais, šiaudeliais. Prieskoninių daržovių lapus smulkiai supjaustyti. Viską sumaišyti..

Recepto vertinimas: 0

Sopa de sebolija (svogūnų sriuba)

Smulkiai supjaustyti svogūną, įdėti sviesto ir troškinti uždengus apie 20 minučių. Po to įberti miltų, druskos, prieskonių, įpilti mėsos sultinio, pieno ir grietinėlės. Masę virti 20 minučių. Tuo metu augaliniame aliejuje pakepti duonos riekeles. Sutarkuoti sūrį, sumaišyti su ..

Recepto vertinimas: 0

Raudonieji gūžiniai kopūstai daniškai

Kopūstą nuplauti ir sutarkuoti. Sviestą išlydyti ir į jį sudėti cukrų, druską, vandenį ir actą, gerai išmaišyti ir truputi pašildyti. Kai mišinys sušils sudėti kopūstą, išmaišyti ir ant silpnos ugnies užvirti. Į įkaitintą orkaitę įdėti indą su kopūstais ir troškinti ..

Recepto vertinimas: 0

Kumpis, keptas su persikais

Virtuviniame kombaine išsukame 400 g persikų su sirupu, cukraus sirupą, garstyčias, cukrų, sojų padažą ir pusę kiekio sidro. Kumpį dedame į kepimo formą. Ant jo užpilame persikų mišinį, įdedame laurų lapelius. Kepame kumpį 190 laipsnių C karštumo orkaitėje 1 val. 20 minu..

Recepto vertinimas: 0

Tuno salotos su alyvuogėmis, kiaušiniais ir pupomis

Išvirkite kiaušinius (8 min. nuo vandens užvirimo), išvirusius palaikykite šaltame vandenyje, nulupkite ir supjaustykite kiekvieną į keturias dalis. Į didelį dubenį sudėkite pomidorus, pipirus, salierus, svogūnus, ridikėlius, agurkus, alyvuoges, pupas, česnaką ir gerai išmaišykite..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos pyragas

Užvirinkite nedidelį puodą vandens. Sudėkite špinatus ir apvirinkite. Paskui sudėkite į kiaurasamtį ir pakiškite po tenkančiu šaltu vandeniu, kad atvėstų ir neišbluktų. Šiek tiek pakepinkite supjaustytus kubeliais raudonuosius ankštinius pipirus. Atšalusius špinatus nusausinkite..

Recepto vertinimas: 4

Afganiška paukštiena su ryžiais

Vištą arba laukinius paukščius iškepkite orkaitėje arba ant iešmo. Svogūnus nulupkite, susmulkinkite. Keptuvėje pašildykite aliejų ir visą laiką maišant pakepinkite svogūnus. (Kepkite ant silpnos ugnies). Kai svogūnai bus gerai iškepę, išimkite juos iš keptuvės ir sudėkite į..

Recepto vertinimas: 0

AŠTRUS ČILI

Smulkiai supjaustyti svoguna ir ciles pipirus (Pastaba. Kruopsciai isvalyti seklas, nes jos yra labai aitrios). Pomidorus nuplikyti karstu vandeniu ir nulupti odeles bei supjaustyti skiltelemis. Jautienos farsa kartu su svogunu kepinti ant aliejaus gilioje keptuveje apie 5 min. iki paruduos. Supilti..

Recepto vertinimas: 4

RAUDONIEJI GŪŽINIAI KOPŪSTAI DANIŠKAI

Kopusta nuplauti ir sutarkuoti. Sviesta islydyti ir i ji sudeti cukru, druska, vandeni ir acta, gerai ismaisyti ir truputi pasildyti. Kai misinys susils sudeti kopusta, ismaisyti ir ant silpnos ugnies uzvirti. I ikaitinta orkaite ideti inda su kopustais ir troskinti 180 C temperaturoje apie 1 val. K..

Recepto vertinimas: 0

SŪDYTI AGURKAI SU RAUDONAISIAIS SERBENTAIS

Agurkus nuplauti ir palikti 1 val. saltame vandenyje. Raudonuosius serbentus nuplauti ir isvalyti nuo sakeliu. I stiklaini ant dugno deti prieskonius ir zalumynus. Paskiau sudeti agurkus tarp ju pridedant raudonuju serbentu. Vandeni uzvirti ir suberti druska. Truputi atvesinus uzpilame juo agurkus s..

Recepto vertinimas: 0

Chašlama

Mėsą supjaustyti gabalais, svogūną perpjauti. Į katilo, dugną dėti pomidorus ant viršaus supjaustytą mėsą, svogūną, įpilti vandens, kad apsemtų, sudėti prieskonius, druską ir virti ant lėtos laužo ugnies uždengtą, kol mėsa nersis nuo kaulu - apie 3-4 valandas. Patartina i..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: raudonieji