Obuoliai, obuoliň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Obuoliai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/obuoliai-obuoliais/10

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Duonos apkepas su obuoliais

Duonos trupinukai pakepinami keptuv─Śje su sviestu ir cukrumi. Obuoliai nulupami ir, i┼í─Śmus s─Śklalizd┼żius, supjaustomi nedideliais gabal─Śliais. ─« verdant─» su cukrumi ir cinamonu bei citrinos ┼żievel─Śmis vanden─» suberiami obuoliai ir pakaitinama, kol sumink┼ít─Śs. Forma arba ugniai atsparu..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ KREPŠELIAI SU SIURPRIZU

Obuolius perpjauti per puse ir isskobti. Minkstima susmulkinti. Silke smulkiai supjaustyti. Morka sutarkuoti. Svoguna susmulkinti. Svoguna ir morka apkepinti aliejuje kol suminkstes. Ryzius, silke, obuoliu minkstima, svoguna ir morka sumaisyti, pagardinti zoleliu misiniu. Idara sudeti i isskobtu obu..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliu skanestas

Obuolius kepti orkaiteje. Grietinele supilti i inda(kuriame galima plakti) ir ideti curaus pudros. Isplakti.. Kai obuoliai iskeps juos sudeti i lekste ir valgyti su plakta grietinele. SKANAUS!!! (Laura)..

Recepto vertinimas: 0

Ry┼żi┼│ apkepas su obuoliais

I┼íverdama biri ry┼żi┼│ ko┼í─Ś. Obuoliai supjaustomi skiltel─Śmis, i┼ípjaunami s─Śklalizd┼żiai. Kiau┼íiniai i┼íplakami su trupu─Źiu pieno. ─« riebalais i┼ítept─ů ir miltais pabarstyt─ů skard─ů ar apkepo ind─ů 2-3cm sluoksniu sudedama ry┼żi┼│ ko┼í─Ś. Ant jos suberiami pjaustyti obuoliai, u┼żberiama..

Recepto vertinimas: 0

RAUGINTI KOPŪSTAI SU OBUOLIAIS IR SPANGUOLĖMIS

Kopustus susmulkiname, kruopsciai pertriname su druska, suberiame tarkuotas morkas, skiltelemis pjaustytus obuolius, sudedame visus prieskonius ir spanguoles, kruopsciai ismaisome. Paspausdami sudedame i inda, virsu pridengiame kopustu lapais, uzdengiame medine lentele ir prislegiame, kad skystis ap..

Recepto vertinimas: 0

Avienos vyniotinis su obuoliais

M─Śs─ů i┼ímu┼íti, ─»trinti garsty─Źiomis, druska. Ant vir┼íaus u┼żd─Śti obuoli┼│ ir razin┼│. M─Śs─ů suvynioti ir suri┼íti. Tada kepti orkait─Śje 2 valandas. Perko┼ítas m─Śsos sultis patiekti kaip pada┼ż─ů. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Moli┼źg┼│ sriuba su obuoliais (J┼źrat─Śs)

Moli┼źg─ů supjaustyti nedideliais gabal─Śliais, pavirti, kol sumink┼ít─Śs. Obuolius supjaustyti kubeliais. I┼ívirtus moli┼źgo gabal─Ślius sutrinti, ─»pilti ┼ílakel─» pieno, dar pakaitinti ─»b─Śrus truput─» cinamono, imbiero ir sukr─Śtus obuoli┼│ gabal─Ślius. ..

Recepto vertinimas: 0

Obuoli┼│ spurgos su rie┼íutais (J┼źrat─Śs)

Obuolius nulupus sutarkuoti. I┼íplakti kiau┼íinius su cukrumi ir vanil. cukrumi, sumai┼íyti su obuoliais bei kapotais rie┼íutais. ─« mas─Ö d─Śti trint┼│ sausaini┼│ arba milt┼│ tiek, kad ji pasidaryt┼│ tir┼íta. daryti kamuol─Ślius ir virti kar┼ítame aliejuje. I┼ívirusias spurgas pabarstyti miltiniu..

Recepto vertinimas: 0

Kreve─Źi┼│ salotos su obuoliais

Paruo┼íti pada┼ż─ů: majonez─ů sumai┼íyti su medumi ir kefyru, pas┼źdyti, ─»berti prieskoni┼│ ir i┼ímai┼íyti. Krevetes suberti ─» sietel─». Kai at┼íils, perpilti ┼íaltu vandeniu. Obuolius supjaustyti k┼źbeliais, salierus - grie┼żin─Śliais, cikorij─ů - juostel─Śmis. Migdolus smulkiai sukapoti. Visus..

Recepto vertinimas: 0

Pranc┼źzi┼íkas obuoli┼│ pun┼ías

Paruo┼íti stipri─ů arbat─ů, supilti ─» puod─ů ir suberti gabalin─» cukr┼│. Vaisius nulupti, supjaustyti plonais grie┼żin─Śliais, ─»d─Śti ─» arbat─ů, suberti prieskonius, u┼żvirinti ir 5 minutes palaikyti ant silpnos ugnies, kad pritraukt┼│. Nuimti nuo ugnies, ─»mai┼íyti kalvadoso, visk─ů perko┼íti ..

Recepto vertinimas: 0

Obuoli┼│ ir lin┼│ s─Śmen┼│ blynai

Dideliame dubenyje sumai┼íykite miltus, maltus lin┼│ s─Śmenis, cukr┼│, kepimo miltelius, drusk─ů, cinamon─ů ir muskato rie┼íut─ů. Kitame inde i┼ísukite atskirtus kiau┼íini┼│ trynius, miltus ir sviest─ů. Supilkite ─» milt┼│ mi┼íin─». Susmulkinkite obuolius, suberkite juos ─» te┼íl─ů, i┼ímai┼íykite...

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su obuoli┼│ ─»daru

I┼í milt┼│, druskos ir vandens u┼żminkyti te┼íl─ů. I┼í jos suformuoti rutul─», aptepti aliejumi ir, u┼żdengus pa┼íildytu dubeniu, palikti apie 30 min. Te┼íl─ů plonai i┼íko─Źioti ant miltais pabarstyto stalo, paskui rankomis tempti tol, kol i┼íeis beveik permatomas sta─Źiakampis. Obuolius nulup..

Recepto vertinimas: 0

Var┼ík─Śs apkepas su obuoliais

Sumalt─ů var┼ík─Ö i┼ímai┼íyti su grietine, man┼│ kruopomis, kiau┼íiniais, sviestu ar margarinu ir cukrumi.Riebalais i┼ítepti skard─ů, ─» kuri─ů sud─Śti dal─» var┼ík─Śs, o ant jos i┼íd─Śti nuluptus ir plonomis skiltel─Śmis supjaustytus r┼źg┼í─Źius obuolius. Pabarstyti cukrumi, ant vir┼íaus sud─Śti ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių sūris I

Obuolius supjaustyti skiltelemis, isimti seklalizdzius, ipilti truputi vandens ir sutinti, kol suminkstes. Tuomet pertrinti pro tinkleli. Obuoliu tyre sumaisyti santykiu 1:1 su cukrumi ir virti nuolat maisant, kol mase tiek sutirstes, kad atsoks nuo sauksto.Obuoliu mase sumaisyti su maltomis apelsin..

Recepto vertinimas: 0

Obuoli┼│ salotos vyrams (J┼źrat─Śs)

Virtus kiau┼íinius ir obuolius supjaustyti nedideliais kubeliais, moli┼źg┼│ s─Śklas galima irgi pasmulkinti. ─îesnak─ů supjaustyti kuo smulkiau. Visk─ů sumai┼íyti, u┼żpilti majonezu. Vir┼í┼│ apibarstyti valytomis krevet─Śmis ar smulkintu kumpeliu. ..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ PYRAGAS II

Sviestas sukamas su cukrumi, imusant po viena tryni.Grietine ismaisoma su soda. Beriami miltai. Isplakamibaltymai, viskas sumaisoma. I tesla dedami supjaustytiobuoliai. Kepama 200 laipsnii ikaitintoje orkaiteje 30minuciu. (Lainute)..

Recepto vertinimas: 0

Ver┼íiena su mair┼źnu obuoli┼│ sultyse

M─Śs─ů, svog┼źnus supjaustyti. M─Śs─ů sumai┼íyti su mair┼źnu, garsty─Źiomis, lauro lapu, svog┼źnais, druska, miltais ir sud─Śti ─» sviestu i┼ítept─ů ind─ů. Kepti orkait─Śje. Kai m─Śsa apkeps, supilti obuoli┼│ sultis, u┼żdengti ir tro┼íkinti 40 minu─Źi┼│. Po to ─»pilti citrinos sul─Źi┼│, pas┼źdyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių sulčių kisielius

I puoda supilame sultis, suberiame cukru iruzverdame. Supilame citrinos sultis ir sudedame citrinoszievele.Suberiame cinamona. Nuolat maisydami supilame nedideliamevandens kiekyje isleista krakmola. Uzverdame. Kisieliu atvesiname ir supilstome i taures...

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai te┼íloje (Skirmant─Śs) (foto)

Visus produktus sumai┼íyti iki vienalyt─Śs mas─Śs. Obuolius supjaustyti grie┼żin─Śliais, d─Śti ─» te┼íl─ů ir ─» keptuv─Ö su ─»kaitintu aliejumi. Kepti kol gra┼żiai pagels (apie 3 min.). Leisti nuvarv─Śti ant servet─Śles, apibarstyti cukraus pudra ir tiekti ant stalo. ..

Recepto vertinimas: 0

Obuoli┼│ saldainiai

Nulupti obuoliai smulkiai supjaustomi, u┼żpilami keliais ┼íauk┼ítais vandens, citrinos ir apelsino sultimis, sudedamas cukrus, tarkuotos citrinos ir apelsino ┼żievel─Śs ir mai┼íant verdama, kol sutir┼ít─Śja (apie 30 minu─Źi┼│). I┼ívirusi mas─Ś sumai┼íoma su kapotais rie┼íutais ir u┼żtepama ant vafl..

Recepto vertinimas: 0

Slaviko obuoli┼│ pyragas

Sviest─ů i┼ítirpinti su cukrumi , mai┼íyti, kol cukrus i┼ítirps. ─« mas─Ö d─Śti sutrint─ů citrinos ┼żievel─Ö . Mai┼íant mas─Ö sud─Śti kiau┼íinius ir miltus . Obuolius supjaustyti skiltel─Śmis, i┼íimti s─Śklas, i┼íkloti jomis riebalais i┼ítept─ů ir pabarstyt─ů trupiniais ar miltais s..

Recepto vertinimas: 0

Saldi obuolių sriuba su ''paslaptimi''

Isverdame tirsta avizine kose, supilame iskardele ir paliekame, kad atvestu. Uzverdame pasaldinta vandeni, suberiame i ji obuoliu skilteles ir 5 min. paverdame. Supilame nedideliame vandens kiekyje isleista krakmola ir cinamona. Uzverdame ir atvesiname. I sriubos lekste dedame avizines koses staciak..

Recepto vertinimas: 0

Tro┼íkinti obuoli┼│ kukulai─Źiai (J┼źrat─Śs)

I┼ívirtas bulves sutrinti, ─»mu┼íti kiau┼íin─», ─»berti milt┼│, truput─» druskos, i┼íminkyti te┼íl─ů. Obuolius nulupti, supjaustyti kiekvien─ů ─» 4 dalis, i┼íimti s─Śklalizd┼żius, ap┼ílakstyti citrinos sultimis. Formuoti i┼í bulvi┼│ te┼ílos kukulius, ─» kiekvien─ů ─»dedant po obuolio skiltel─Ö. Ge..

Recepto vertinimas: 0

Obuoli┼│ boba

Obuolius nuplauti, nulupti ir supjaustyti plonomis juostel─Śmis. I┼ítirpinti dal─» sviesto ir i┼ítepti juo kepimo form─ů. Likusi─ů dal─» i┼íplakti kartu su kiau┼íiniais, cukrumi, miltais, kepimo milteliais. Formos dugn─ů i┼íkloti sausainiais ir ant j┼│ suberti obuolius, u┼żpilti plakin─». Kepti 40 ..

Recepto vertinimas: 0

KARAMELINIAI OBUOLIAI

Razinas apslakstome romu ir paliekame 1 vai., kad isigertu. Obuolius nulupame ir supjaustome ketvirciais. Sviesta istirpiname keptuveje, sudedame obuolius ir kepame apie 10 min. ant vidutines ugnies, vis pakratydami. Kad nesutrintumeme obuoliu i kose, nemaisykite ju saukstu. Baigiant kepti, apibarst..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14