25 rezultatų ieškant "keptais"

Žuvies vyniotinis su voveraitėmis

Žuvies filė sukapojame, sumaišome su kapotais kiaušiniais, smulkintomis voveraitėmis ir svieste keptais smulkintais svogūnais. Viską gerai sumaišome, paskaniname prieskoniais, padarome vyniotinį, suvyniojame į celofaną ir verdame 45-50 min. Vyniotinį atvėsiname sultinyje..

Recepto vertinimas: 1

Duonos mišrainė

Svogūną supjaustome ir pakepiname aliejuje, kad suminkštėtų. duona supjaustoma kubeliais ir pakepinama. Po to duonos kubeliai įtrinami su česnaku ir atskirame inde sumaišomi su kubeliais supjaustytu sūriu, keptais svogūnais, paprikomis ir virtomis pupelėmis. Skanaus! Šaltinis: baltasisp..

Recepto vertinimas: 4

Kepti jautienos griežinėliai

Mėsą supjaustyti. Kiekvieną gabalą apvynioti šonine, prismeigti ją, uždėti sviesto ir kepti kartu su svogūnais. Baltą duoną apkepinti svieste ir ant jos dėti pipirais bei druska apibarstytą mėsą. Patiekti su keptais svogūnais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, kepti tešloje

Iš miltų, su skysčiu išplaktų kiaušinių, aliejaus, druskos ir tarkuoto sūrio įmaišyti skystą tešlą, Grybus su koteliais arba tik kepurėles pamirkyti tešloje ir kepti dideliame riebalų kiekyje, kol iškeps ir iš visų pusių paraus. Papuošti dideliame riebalų kiekyje keptais petra..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių plokštainis (kugelis)

Įkaitinti orkaitę iki 225° C. Nuluptas bulves smulkiai sutarkuoti į dubenį, nusunkti. Taip pat svogūną smulkiai sutarkuoti ir sudėti į tarkius. Pieną užvirinti ir užpilti ant tarkių. Pasūdyti, įmušti kiaušinį, įpilti aliejaus ir viską išmaišyti. Išmaišytą m..

Recepto vertinimas: 4

Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais

1. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. 2. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. 3. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo š..

Recepto vertinimas: 3

Veršienos inkstai su konjaku

Inkstus perpjauti pusiau ir, išpjausčius kraujagysles, per naktį mirkyti piene. Tada supjaustyti griežinėliais, apvolioti miltais ir truputį apkepinti įkaitintuose riebaluose. Pasūdyti, pridėti pipirų, užpilti grietinėle ir troškinti.Prieš duodant į stalą, įpilti konjako. Patiekti ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta višta su citrina

Vištą nuplauname, nusausiname, įtriname iš vidaus ir iš išorės sviesto, prieskonių, susmulkintų česnakų mišiniu. Citriną subadome šakute ir įdedame į vištos vidų. Vištą dedame į išteptą sviestu arba aliejumi keptuvą, apšlakstome brendžiu, įpilame truputį verdančio vand..

Recepto vertinimas: 3

Kepta aviena

Mėsa sudedama į dubenį, užpilama marinatu ir 1 — 2 dienas marinuojama. Išimta iš marinato mėsa nusausinama, pabarstoma druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, dedama į keptuvą su trupučiu riebalų ir kepama orkaitėje ar krosnyje apie 1 val., palaistant kepsnio sultimis. Išgaravus..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su šonine

Svogūną ir porą smulkiai supjaustyti, pakepinti svieste. Tada sudėti kubeliais supjaustytą šoninę. Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais ir suberti į keptuvę, visą laiką maišyti. Užpilti karštu pienu, išmaišytu su sultiniu, įberti druskos, pipirų. Virti ant mažos ..

Recepto vertinimas: 0

Sultinyje virta jautiena

Jautieną nuplauti, pabarstyti mielėmis ir apkepti riebaluose. Įdėti į puodą, užpilti sultiniu, vynu, įdėti česnakus, lauro lapų, pomidorų padažo, daržoves sutarkuoti, svogūną sujaustyti ir suberti į sultinį. Virti, kol mėsa suminkštės. Tada ištraukti ir paruošti padažą. Su..

Recepto vertinimas: 0

Avienos pjausniai su mėtomis

Marinavimo laikas 12val. Citrinos žievelę nutarkuojame, sultis išspaudžiame. Česnaką ir svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Mėtas taip pat smulkiai supjaustome. Viską sumaišome, pagardiname pipirais. Mėsą patepame marinatu, sudedame į plokščią indą, pridengiame ir m..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos išpjova ant iešmo

Nupjauname išpjovos plėves ir išilgai, per visą ilgį, pasmeigiame ją ant iešmo. Kad kepdama mėsa neprarastų formos ir nesusitrauktų, pririšame ją prie iešmo stipriu natūralaus pluošto siūlu. Mėsą patepame aliejumi. Kepame virš karštų anglių, nuolat sukdami iešmą. Ant at..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški jaučio šonkauliukai

Šonkauliukus supjaustome porcijomis ir 5 minutes paverdame vandenyje. Sumaišome pomidorų ir Vorčesterio padažus, cukrų, grūstą česnaką, maltas paprikas, čilius. Išgriebiame šonkauliukus ir sudedame į puodą. įtriname padažu, uždengiame ir 10 - 12 valandų marinuojame šalt..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta antis

Iš paruoštos anties atsargiai, nesugadindami odelės, išimame visus kaulus. Išpjaustome riebalus. Paukštieną įtriname druska, apšlakstome brendžiu arba vynu ir padedame į šaldytuvą. Vištų krūtinėles, nuplauname, nusausiname ir sumalame. Sudedame nuluptą, smulkiai supjaustytą svog..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su keptais baklažanais ir pomidorais

Sudėkite baklažano riekeles į kiaurasamtį ir apibarstykite rupia jūros druska. Palikite juos 1 valandai apžiūti. Gerai įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje. Apkepinkite baklažanų griežinėlius mažomis partijomis, kol šiek tiek paruduos, viena partija kepama 5-7 minutes. sudėkite ..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su kumpiu, mocarela ir kiaušiniais

Įdėkite kiaušinius į puodelį, užpilkite vandeniu, virkite ant vidutinio karštumo ugnies, užvirus, pavirkite 8 minutes. Nupilkite vandenį ir atvėsinkite kiaušinius po šaltu tekančiu vandeniu. Nulupkite ir smulkiai sukapokite. Didelėje keptuvėje ant vidutinio karštumo ugnies pak..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su česnakais ir skrebučiais

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite česnaką ir pakepinkite 1 minutę. Sudėkite duonos skrebučius bei raudonėlį ir kepinkite apie 3 minutes, kol duona apskrus. Nuimkite nuo ugnies. Į didelį puodą pasūdyto verdančio vandens įdėkite spagečiu..

Recepto vertinimas: 0

Anties šlaunelės su keptais obuoliais

Bulves su lupenomis virti 10 min., nusunkti ir nulupti. Šlauneles pabarstyti druska ir pipirais, pakepinti įkaitintame aliejuje ir sudėti į formą. Česnaką ir svogūnus smulkiai supjaustyti ir apkepinti aliejuje ir kartu su bulvėmis, gvazdikėliais bei lauro lapeliais, sudėti prie šla..

Recepto vertinimas: 1

VERŠELIO INKSTAI SU KONJAKU

Inkstus perpjauti pusiau ir, ispjauscius kraujagysles, per nakti mirkyti piene. Tada supjaustyti griezineliais, apvolioti miltais ir truputi apkepinti ikaitintuose riebaluose. Pasudyti, prideti pipiru, uzpilti grietinele ir troskinti.Pries duodant i stala, ipilti konjako. Patiekti su biria ryziu kos..

Recepto vertinimas: 0

SAUSAINIAI "BUIVOLO AKIS"

Miltus, ismaisytus su kepimo milteliais, istrinti su margarinu, berti cukru, grietine, trynius, vanilini cukru. Tesla isminkyti, padalyti i dvi dalis, i viena suberti soda ir kakava. I riebalais patepta skarda sudeti sviezia tesla, patepti uogiene arba keptais obuoliais. Tamsia tesla padalyti i 24 a..

Recepto vertinimas: 0

KEPENĖLĖS GRYBŲ R SVOGŪNŲ PADAŽE

Kepeneles supjaustome norimo dydzio gabaliukais. Pavoliojame miltuose, pasudome, uzberiame pipiru. Kepame ikaitintame svieste. Svogunus smulkiai supjaustome, apkepiname svieste, sudedame pievagrybius ir kepame 5-7 minutes. Iberiame druskos, pipiru. Ant kepeneliu uzpilame padaza, tiekiame su keptais ..

Recepto vertinimas: 3

BRIGANTINE

Zuvies file pamusame, pabarstome prieskoniais, uzdedame idaro ir susukame suktinuka. Suktinuka merkiame i kiausinio plakini ir apvoliojame dziuveseliuose, taip darome 2 kartus. Kepame fritiurineje 160 C temperaturoje 7 minutes. Idarui: suri sutarkuojame ir sumaisome su grybu siaudeliais ir keptais s..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinių ir alaus sriuba

I puoda supilame sultini, alu, idedame druskos, pipiru ir uzviriname. Kiausiniu trynius sumaisome su grietinele iri nuimta nuo virykles puoda maisydamisrovele pilame tryniu ir grietineles plakini. I karsta sriuba sudedame isplaktus baltymus, ismaisome, idedame susmulkintu petrazoliu. Patiekiame su a..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos išpjova su svogūnais, keptais pievagrybiais ir virtais brokoliais

Svogūnus nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais. Griežinėlius kepame aliejuje 5 min., įpilame 1/2 puodelio vandens, įberiame žiupsnelį cukraus ir druskos ir troškiname 10 min. ant silpnos ugnies. Pievagrybius supjaustome į keturias dalis ir pakepame atskiroje keptuvėje, kol pagelt..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: keptais