Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/99

Mocca fondiu

Sutarkuokite šokoladą ir sumaišykite su kavos milteliais. Supilkite į fondiu indą grietinėlę, šokoladą ir kavą. Silpnai kaitindami, maišykite, kol bus vientisa masė. Supilkite cheresą ir gerai išmaišykite. Patiekite su biskvitiniais piršteliais, zefyrais ar pyrago kubeliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėlai su džemo įdaru

Inde sumašyti grietinę su soda, šiek tiek palaikyti, kad nusėstų. Tada sudėti varškę, įmušti kiaušinį, sutakkuoti šaldytuve gerai sušaldytą margariną, suberti miltus, cukrų ir viską suminkyti ir valandą palaikyti šaldytuve. Tešlą iškočioti 0,5 cm storio sluoksniu ir supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su kmynais

Nuskustos bulvės, morka, poras, salieras supjaustomi, suberiami kmynai ir druska, užpilama verdančiu vandeniu ir verdama ant silpnos ugnies. Išvirusios bulvės išgriebiamos ir sugrūdamos. Lašinukai supjaustomi, paspirginami ir supilami į sriuba. Sriuba uždaroma pakepintais miltais. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinės žvaigždutės (Skirmantės) (foto)

Virtas bulves sumalti arba sutrinti, sudėti krakmolą, miltus, druską, įmušti kiaušinį ir gerai išminkyti. Jeigu masė per skysta, galima įberti miltų. Iškočioti, supjaustyti ar išspausti norimomis formelėmis ir kepti aliejuje, kol gražiai pagels. Patiekti su grietine, spirguči..

Recepto vertinimas: 5

Riešutiniai trikampiai

Miltus sumaiÅ¡yti su kepimo milteliais, persijoti ant lentos ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Ä® jį įberti 45 g cukraus, 1 pak. vanilinio cukraus bei įmuÅ¡ti kiauÅ¡inį. 45 g sviesto supjaustyti gabalėliais ir iÅ¡dėlioti ant įdubimo kraÅ¡to. Greitai suminkyti vientisą teÅ¡lą. JÄ..

Recepto vertinimas: 0

KAMPUOTI TRAŠKUČIAI

Miltus sumaisyti su kepimo milteliais, sudeti sviesta, cukru, kiausini, truputi druskos, vanilino. Viska ismaisyti, tesla suvinioti i folija ir ideti 1 valandai i saldytuva.Tuo tarpu idarui uzvirinti 3 valgomuosius saukstus vandens, medu ir sviesta. Seklas paskrudinti keptuveje be riebalu, sudeti ju..

Recepto vertinimas: 0

VARŠKĖS RIESTAINĖLIAI

Varske istrinti su soda, tryniais ir cukrumi. Deti miltus, suminkyti tesla, daryti riestainelius (isspausti stikline) ir virti kulinariniuose taukuose. Isgriebti, atausinti ir puosti cukraus pudra ar baltymu glajumi arba uztarkuoti marmeladiniu saldainiu...

Recepto vertinimas: 0

Kepti sojų paplotėliai su sūriu

Soju paplotelius uzpilame gausiai prieskoniais paskanintu verdanciu vandeniu (apie 2 stiklines). Paliekame 2 vai. Tuomet vandeni nupilame, paplotelius ipjauname ir i vidu idedame po riekele surio. Ipjautus krastus suspaudziame. Paplotelius apvoliojame miltuose, pasudytame kiausiniu plakinyje ir dziu..

Recepto vertinimas: 0

Torčiukas

Varske, pakeli sviesto, stikline cukraus sumalti mesmale. Sausainius isdelioti trimis sluoksniais tokiu budu: viena eile sausainiu, kita-mases.Glajus: Maisant kaitinti kakava, sviesta, cukru ir piena, po to uzpilti ant torciuko. Palikti vesioje vietoje kad atsaltu... (Ramune)..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintų morkų saldainiai

Riešutus sausoje keptuvėje paskrudiname iki gelsvumo, nuimame žievelę ir sukapojame. Morkas ir razinas nuplauname, sumalame mėsmale, išspaudžiame citrinos sultis, sudedame prieskonius, riešutų trupinėlius ir apkepintus dribsnius. Viską gerai išminkome. Į tešlą galima įdėti šaukšt..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su grietine

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

Paniruoti kepti avienos griežinėliai

Mėsą supjaustyti ir išmušti. Tada apibarstyti druska, pipirais, pavolioti miltuose, suvilgyti kiaušinyje ir dar pavolioti džiūvėsėliuose. Tada kepti 15 minučių. Patiekti su keptomis bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su raugintų agurkų padažu

Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinti svieste, suberti miltus ir prieskonius, įpilti sultinio, sudėti mažais kubeliais supjaustytus nuluptus agurkus ir viską užvirinti. Bulves supjaustyti griežinėliais, sudėti į agurkų padažą ir pakaitinti. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir salierų kukuliai

Bulvės išverdamos neluptos. Ataušusios nulupamos ir sumalamos mėsmale. Salierai nuvalomi, nulupami, supjaustomi kubiukais, 5 min. verdami pasūdytame vandenyje, paskui nusunkiami. Pyragas supjaustomas juostelėmis ir pakepinamas svieste. Bulvės, pakepintas pyragas, salierai, kiaušiniai, milt..

Recepto vertinimas: 0

Plokštainis su džiovintais vaisiais (Ramunės)

Minkštą sviestą ištrinti su cukrumi ir kiaušiniu. Suberti miltus, kepimo miltelius ir kruopščiai, bet atsargiai užminkyti. 1/4 tešlos atidėti. Tešlą į formą reikia sudėti taip, kad viduryje liktų vieta vaisiams. Visus vaisius supjaustyti razinos dydžio gabalėliais, sudėti uogien..

Recepto vertinimas: 5

Omleto salotos (Nadezdos)

Kiaušinius suplakti pridėjus miltų, pieno, druskos. Gautą plakinį iškepti.Atvesusį omletą supjaustyti kvadratėliais. Pomidorus, agurkus, dešrą supjaustyti, viską sumaišyti su majonezu ir apšlakstyti citrinos sultimis. Papuošti žalumynais. ..

Recepto vertinimas: 0

BULVIŲ BLYNAI SU VYNU

Bulves nuplauk, nuskusk, sutarkuok smulkia tarka, siek tiek nusunk. Pasalink slyvu kauliukus, jas ismirkyk, isvirk, pertrink per sieta, sumsisyk su tarkuotomis bulvemis, pomidoru padazu, krienais, kiausiniais, miltais ir vynu, mase pasudik. Ikaitink krptuveje riebalus, dek bulviu mase nedideliais pl..

Recepto vertinimas: 0

Vaisiniai sausainiai

Dubenyje išplakite kiaušinius, cukrų, riebalus ir vanilę. Kitame inde sumaišykite miltus, maltus linų sėmenis, sodą, druską, cinamoną, gvazdikėlius ir muskato riešutus. Šį mišinį palaipsniui suberkite į išplaktus kiaušinius. Įmaišykite avižinius miltus, razinas, cukruotus va..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su baltosiomis pupelėmis ir pomidorais

Bulves gerai nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje. Suvyniojame į foliją ir kepame grilyje 20-25 minutes. Gaminame padažą. Svogūnus ir česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Aitriąją papriką išvalome ir taip pat smulkiai supjaustome. Visus produktus apkepiname įkaitinta..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su miško uogomis

Miltus sumaišome su 40 g miltinio cukraus ir persijojame. Sviestą supjaustome nedideliais gabalėliais, suberiame ant miltų ir peiliu juos įkapojame. Įpilame vandens ir užminkome tešlą. Ją padalijame į 4 lygias dalis. Kiekvieną tešlos gabalėlį gražiai įklojame į 13 cm skersmens ke..

Recepto vertinimas: 0

Grybų troškinys

Grybus ir svogūnus supjaustyti ir pakepinti svieste, sudėti pjaustytą ankštinį pipirą ir viską patroškinti. Įberti miltų, įdėti pomidorų tyrės, grietinės, pagardinti prieskoniais ir dar patroškinti. Patiekti su virtomis bulvėmis ar koše ir daržovių salotomis. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Gauruoti kukuliai

Nulupkite bulves, sutarkuokite ir nusunkite. Įmuškite kiaušinį ir įdėkite miltus, suberkite druską, viską gerai išmaišykite. Tešlą imkite šaukštu, suformuokite kukuliuką ir dėkite į pasūdyta vandenį. Virkite apie 20min. Išvirus nupilkite vandenį ir užpilkite pakepi..

Recepto vertinimas: 0

Islandiškas paštetas

T e š l a. Kiaušinis, stiklinė miltų, 30 g sviesto, druskos. Išminkoma tešla ir pusvalandį paliekama pastovėti. Smulkiai supjaustyta mėsa sumaišoma su bulvių kubeliais, sudedama j paruoštą indą, užbarstoma pipirų, pasūdomą, supilamas sultinys, uždengiama iškočiota tešla ir ke..

Recepto vertinimas: 0

Razinų ir rieštutų tortas

Cukrų ir riebalus gerai išsukti, įberti druskos, sudėti mėsmale sumaltas razinas, susmulkintus riešutus, supilti obuolių sultis, sodą ir maišant po truputį pilti miltus, berti cinamoną, pabaigoje - actą. Tešlą krėsti į aliejumi pateptą skardą ir kepti 50-55 min. vidutinio karštu..

Recepto vertinimas: 0

Vaisinis meduolis

Miltus išmaišyti su soda arba kepimo milteliais ir persijoti. Riešutus suskaldyti, razinas nuplauti (arba nuplikyti) ir nuvarvinti, abrikosus nuplauti ir supjaustyti gabaliukais. Medų prikaistuvyje pakaitinti su cukrumi ir atvėsinti iki kambario temperatūros. Margariną išsukti iki puru..

Recepto vertinimas: 0