25 rezultatų ieškant "nedidelis"

Prancūziška bulvių mišrainė

Supjaustytą morką ir salierą ištroškinkite svieste. Baigiant troškinti sudėkite žirnelius, truputį pakaitinkite ir atšaldykite. Supjaustykite kubeliais bulves, agurkus, obuolius ir kiaušinius. Viską sumaišykite, pasūdykite, įberkite truputį cukraus, sudėkite į salotinę, užpilkit..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė „Vasara“

Virtas bulves ir burokėlį supjaustykite gabaliukais, sudėkite supjaustytą morką ir ropę, užpilkite 2 – 3 šaukštelius vandens, aliejaus ir uždengus dangčiu patroškinkite. Agurką, pomidorą, obuolį perliekite verdančiu vandeniu ir smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite. Nedidelia..

Recepto vertinimas: 0

Ryžiai užkepti arbūze

Paimkite nedidelį arbūzą, nulupkite viršų, išimkite viską iš vidurio ir išskuskite šonus, kad liktų per pirštą storumo. Išvirkite 1 stiklinę ryžių ir sumaišykite su puse išimtos arbūzo masės, sudėkite grietinę, sviestą,cinamoną cukrų, razinas, 5 trynius. Viską gerai išma..

Recepto vertinimas: 0

Šiupininė su mėsa ir grybais

Iš kaulų, mėsos ir prieskoninių daržovių išvirti sultinį ir iškošti. Svogūną supjaustyti ir kartu su paruoštais grybais ir pomidorų tyre ištroškinti svieste. Jautieną, kumpį, pieniškas dešreles supjaustyti smulkiais gabalėliais. Raugintą agurką nulupti, išilgai perpjauti į ..

Recepto vertinimas: 0

Kuskusas su daržovėmis

Išverdame kuskusą , paprastai ant dežutės būna nurodyta, kaip virti. Tuo metu apkepame keptuvėje smulkiai supjaustytas daržoves įkaitintame aliejuje. Kai daržovės apkepa suberiame išvirtą kuskusą , suberiame česnaką, baziliką, druską , pipirus ir gerai išmaišome. Dar kelias ..

Recepto vertinimas: 4

Grybų sriuba su moliūgais

Grybus, svogūną ir petražolę supjaustyti mažais kubeliais ir patroškinti riebaluose. Moliūgą ir bulves supjaustyti šiaudeliais, sudėti į verdantį vandenį arba sultinį ir virti, kol suminkštės. Tada sudėti troškintus grybus ir plonais griežinėliais supjaustytą pomidorą, agurką..

Recepto vertinimas: 0

Maltinukai su porais ir grybais

Sumaišykite džiūvėsius, vandenį, kiaušinį, druską bei prieskonius ir palikite10 min., kad išbrinktų. Sutarkuokite svogūną ir įmaišykite į džiūvėsių masę. Sudėkite mėsą ir gerai išmaišykite.Nuplaukite grybus bei porą ir supjaustykite. Aptepkite grybus keptuvėje, po to sube..

Recepto vertinimas: 0

Filė kepta ant iešmo

Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti gabalais, kad būtų patogu kepti ant iešmo. Mėsą su prieskoniais sudėti stiklinį indą, įpilti vyno, ir 2-3 dienas laikyti šaltai. Paskui apdžiovinti, suverti ant iešmo ir sukinėjant kepti virš žarijų. Kartkartėmis patepti ištirpintais ri..

Recepto vertinimas: 0

Šiupinys

Daržoves ir desrą supjaustykite ir dėkite sluoksniais į puodą (nesvylančiu dugnu) ar troskintuvą. Pabarstykite druska ir prieskoniais, užpilkite viena stikline vandens ir užkaiskite. Kai pradės virti, sumažinkite ugnį, supilkite aliejų (dar galite įdėti 2-3 saukstus sviesto), ir trosk..

Recepto vertinimas: 5

Vištų kepenėlės su kiniškais kopūstais

Vištų kepenėles nuplauname, išpjaustome plėves, riebalus ir supjaustome gabaliukais. Migdolus nuplikome karštu vandeniu, nulupame, perpjauname per pusę ir apkepiname karštame aliejuje. Po to išimame iš keptuvės ir nuvarviname. Česnaką nulupame, pakepiname aliejuje 1-2 min., po to iši..

Recepto vertinimas: 3

Prancūziška bulvių mišrainė

Morka ir salieras stambiai sutarkuojami ir troškinami svieste. Baigiant troškinti, sudedami žirneliai, ataušinama. Bulvės, agurkai, obuoliai ir kiaušiniai supjaustomi kubiukais. Viskas sumaišoma, pasūdoma, įberiama truputis cukraus, sudedama į salotinę, užpilama majonezo, užbarstoma k..

Recepto vertinimas: 0

Rūkytos mėsos ir meliono salotos

Rūkytą kiaulieną supjaustyti nedideliais kubeliais ir kepinti ant silpnos ugnies 8 minutes. Apibarstyti mairūnu. Melioną perpjauti pusiau, išimti sėklas ir specialiu šaukštu išpjauti rutuliukus. Meliono rutuliukus sudėti į dubenį greta atvėsusios mėsos. Žirnelius 6 minutes virti pa..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su žaliaisiais žirneliais ir krabais

Silkės filė supjaustyti, sudėti į stiklinę. Žirnelius ir supjastytus krabus sumaišyti su majonezu, įberti prieskonių, sudėti verdančiu vandeniu nuplikytus svogūnus ir viską sukrauti ant silkių. Papuošti krabų lazdelių gabaliukais, krapais. ..

Recepto vertinimas: 0

Padažas su raugintais agurkais

Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais. Kiek patroškinus, sudėti nuluptą smulkiai supjaustytą raugintą agurką ir ankštinį pipirą. Pagamintą padažą pagardinti garstyčiomis ir tarkuotais krienais. Patiekti prie virtos kiaulienos, avienos ir jautienos. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su ananasais ir kumpiu

Dideliame puode užvirinkite vandenį. Sudėkite vištieną, gvazdikėlius, šalavijus, lauro lapą, rozmarino šakelę, susmulkintus salierus, svogūnus, bulves ir morkas. Virkite 45-55 min., kol išvirs vištiena. Vištieną išimkite ir leiskite atvėsti. Sultinio ir daržovių neišpilkite...

Recepto vertinimas: 0

Artišokų salotos su parmezano sūriu

Kietus išorinius artišoko lapus nuskabykite, nupjaukite viršutinį pumpuro trečdalį ir nuvalykite kotą. Tuomet perpjaukite artišokus išilgai ir išvalykite vidų. Šitaip sutvarkytus artišokus sudėkite į dubenį, apšlakstykite trimis ketvirtadaliais citrinos sulčių, užpilkite šaltu..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su pomidorais ir šviežiu baziliku (foto)

Ant vidutinės ugnies dideliame prikaistuvyje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite susmulkintą svogūną ir pakepinkite 3-4 min. Sudėkite pomidorus ir gerai išmaišykite. Pakepinkite, kol pomidorai išsileis ir masė šiek tiek sutirštės (apie 20 min.). Ant vidutinės ugnies did..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su graikiniais riešutais ir pupelėmis

Įkaitinkite aliejų ir sviestą didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruos (2-3 min.). Įpilkite ½ stiklinės (125 ml) sultinio ir kaitink..

Recepto vertinimas: 0

Jankių bulvių salotos

Gerai nuplaukite bulves. Jei jos didelės, supjaustykite. Virkite 15-20 minučių, kol bus minkštos. Gerai nusunkite. Kiaušinius išvirkite kietai. 4 kiaušinius supjaustykite į keturias skilteles papuošimui, kitus sukapokite. Majonezą, grietinę, actą, Dižono garstyčias ir petražoli..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių salotos " Juodasis miškas"

Gerai nuplaukite bulves. Jei jos didelės, supjaustykite. Virkite 15-20 minučių, kol bus minkštos. Gerai nusunkite. Acto užpilui su kmynais nupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite. Sudėkite į dubenį su raudonojo vyno actu, grietine ir aštriomis garstyčiomis. Pasūdykite. Įberkite..

Recepto vertinimas: 0

KIAUŠINIŲ PUSELĖS PADAŽE

Kiausinius isvirti, nulupti, prerpjauti per puse. Paruosti padaza: svieste pakepinti svogunus ir paprika. Likusi sviesta istirpinti ir issukti su garstyciomis. Isplakti grietine. Viska ismaisyti, sudeti prieskonius, svogunus ir paprika. Uzpilti ant kiausiniu puseliu. Valgyti su gruzdinto batono riek..

Recepto vertinimas: 0

GARSTYČIŲ PADAŽAS

Smulkiai supjaustykite svoguna ir, subere i puoda su aliejumi, trumpai pakaitinkite. Suberkite nuluptus ir kubeliais supjaustytus vaisius, supilkite vyna, darzoviu sultini ir pasudykite. Virkite neuzdengta apie 10 min., kol vaisiai suminkstes. Sutrinkite padaza ir patiekite karsta arba salta.Padazas..

Recepto vertinimas: 0

Šventinė nugarinė

Marinatui skirtas morkas, svoguna ir saliera sutarkuojame siaudeliais, susmulkiname pora, petrazoles, idedame druskos, pipiru, mesos prieskoniu, sudedame i puoda, ipilame alaus ir uzviriname. Atvesiname uzdengtąa ir įi marinataą sudedame nugarinęe. Marinuojame per naktee03;į. IiiiiMeasą išsim..

Recepto vertinimas: 0

Vaivorykštė

I gilu stiklini inda deti supjaustytus kubeliais pomidorus, paprikas, tuna, makaronus, smulkiai pjaustyta svoguna. majoneza, druska ir pipirus deti pagal skoni.Viska sumaisyti.Pasigrozeti...ir smagiai suvalgyti:)) ypac tinka lieknejancioms, nes mazai kaloringos. (Anzelika)..

Recepto vertinimas: 0

Samajauskų salotos

Darzoves nuplauti, morkas nuskusti, cesnakus nulupti.Pekino kopusta, kumpi, suri supjaustyti. Morkas, cesnakus sutarkuoti. Granata islukstenti. Sudeti i dubeni. Ideti prieskonius pagal skoni. Viska sumaisyti su majonezu. (algirdas)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: nedidelis