Karaimų kibinai

Ingridientai:

Tešlai

900 gramų miltų
400 gramų sviesto
300 gramų grietinės
5 kiaušinių
druskos

Įdarui

500 gramų avienos
1 svogūną
druskos
pipirų

Gaminimas

Į dubenį persijokite miltus ir juos išminkykite su sviestu. Supilkite grietinę ir išplaktus kiaušinius. Įberkite porą žiupsnelių druskos. Viską gerai išminkykite ir palaikykite šaldytuve maždaug 2 valandas.

Mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais, svogūną - mažais gabalėliais. Įberkite prieskonių ir įpilkite kelis šaukštus vandens.

Tešlą padalinkite į maždaug 20 lygių gabalėlių. Iš kiekvieno formuokite paplotėlius, į vidurį dėkite šaukštą įdaro ir perlenkę perpus suspauskite ir sukite pynutę (lyg darydami virtinius).

Sudėkite į riebalais išteptą skardą, aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite maždaug 25 minučių gerai įkaitintoje orkaitėje.

Pagaminama 20 kibinų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

zygis 2010-11-19 16:06:38
skaniai atrodo,reiks pabandyti

renatw 2009-03-29 15:18:40
geras receptas