Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/96

Pyragas "Diena ir naktis"

Užmaišyti tešlą ir ją padalinti pusiau. Kepimo formą ištepti sviestu, pabarstyti miltais. Iškepti vieną tešlos dalį. Į likusią tešlą įdėti 2 šaukštus kakavos, gerai išmaišyti ir iškepti. Abi dalis perpjauti pusiau ir pertepti kremu. Glajų virti ant silpnos ugnies,..

Recepto vertinimas: 0

Tradicinis paukščių pienas

Trynius suplakti su 1 stikline cukraus. Indą su suplaktais tryniais įdėti į didesnį indą su vandeniu ir uždėti ant ugnies. Į trynius sudeti miltus ir pieną, maišant virti tol, kol pasidarys tiršta masė. Truputį ataušinus įdedama sviesto, vanilino, gerai išmaišoma. Kol trynių..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTA AVIENA SU MAIRŪNAIS

Prieskonines darzoves stambiai sutarkuojamos (svogunai smulkiai supjaustomi) ir viskas pakepinama riebaluose kartu su miltais. Cesnakas ir mairunai sugrudami su druska. Virta aviena supjaustoma nedideliais gabaliukais ir viskas sudedama i pakepintas prieskonines darzoves, pridedama pomidoru (ar pomi..

Recepto vertinimas: 0

Riebus keksas

Sviestą arba margariną ištrinkite iki baltumo, į jį įmuškite po trynį, įpilkite po šaukštą cukraus ir sukite apie 10 minučių. Išsukę vieną trynį dėkite antrą ir t.t., kol sudėsite visus trynius ir cukrų. Pabaigoje supilkite supjaustytus bei konjaku aplaistytus vaisius, razinas..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnų sriuba

Svogūnus nulupti, nuplauti, supjaustyti plonais žiedeliais. Kepti svieste, kol pagels. Pabarstyti miltais, sumažinti ugnį ir kepti maišant, kol miltai pagels. Užpilti sultiniu, įberti druskos ir, visą laiką maišant, užvirinti. Sriubą išplakti arba pertrinti per sietelį. Vėl pakaitin..

Recepto vertinimas: 0

Rūgšti grybų sriuba

Grybus supjaustyti siauromis juostelėmis ir pakepti riebaluose.Paskui į keptuvę įberti kapotų svogūnų, miltų ir dar kepinti, kol miltai paraus.Viską užpilti karštu vandeniu, pasūdyti ir virti 10-150min.Baigiant virti sudėti plonomis skiltelėmis supjaustytą pomidorą arba agurką ir o..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų tortas I

Ištriname sviestą. Trintus su cukrumi trynius sumaišome su sviestu. Susmulkintus migdolus sudedame į masę, pridedame miltų, suplaktų baltymų. Viską gerai sumaišome, supilame į sviestu išteptą formą ir kepame orkaitėje. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas su mėtų glajumi

Sokolada pamazu istirpiname vandens voneleje. Sviesta issukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sokolada pamazu Imaisome i sviesto mase. tada imaisome isplakta kiausini. Miltus issijojame su soda. I tesla sudedame mazdaug 1/2 miltu, ismaisome. Po to įimaisome grietinęe, veliau dalimis sudedame tai..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynukai su ryžiais

Virtas bulves sumalame ir sumaišome su kiaušinių plakiniu, ryžiais, prieskoniais bei miltais. Iš tešlos formuojame blynukus, apvoliojame miltuose ir kepame orkaitėje.Blynukus galime valgyti vienus su grietine arba prie mėsos...

Recepto vertinimas: 0

„Undinėlių“ kepsnys

•Žuvį pabarstome prieskoniais, druska, palaistome citrinų sultimis ir palaikome 10 min. Žuvį apvoliojame miltais ir iÅ¡kepame keptuvėje su 50 g sviesto. Likusiame svieste apkepame susmulkintą svogÅ«ną, įdedame razinas, virtus ryžius, pakepame.• Ä® lėkÅ¡te pridedame ryžių, ant jų uÅ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su alyvomis

2 stiklinės miltų, sumaišyti su kepimo milteliais, šaukštelis druskos, 30g. kapoto sviesto, pusė stiklinės tarkuoto parmezano sūrio, 1/2 stiklinės prinokusių be kauliukų ir supjaustytų alyvų, šaukštas susmulkintų šviežių rozmarino lapų, 1/2 stiklinės pieno, 1/4 stiklinės vande..

Recepto vertinimas: 0

Razinų padažas

Riebalus ištirpinti, juose pakepinti kapotą svogūną, apibarstyti miltais, ir dar pakepinti, kol miltai pagels. Įpilti sultinio arba daržovių nuoviro, pridėti prieskonių ir užvirinti. Tada sudėti nuplautas ir apsausintas razinas, įpilti vyno ir kaitinti, bet neužvirti, kol išbrinks raz..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių pudingas su daržovėmis

Daržoves isvirti pasūdytame vandenyje, supjaustyti. Padažui keptuvėje istirpinti sviestą, suberti miltus, supilti pieną ir daržovių nuovirą, parūgstinti citrinos rūgstimi ir maisant virti 10 min. Į atvėsusį padažą įmusti kiausinį, pasūdyti, įberti cukraus. Siuo padažu užpilti d..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos griežinėliai, troškinti su serbentų padažu

Jautieną išmušame, pabarstome druska, pipirais, aptepame garstyčiomis ir apkepiname įkaitintame aliejuje. Apkepintus mėsos griežinėlius dedame į puodą, supilame sultinį, įdedame sviesto ir, nustatę mažą kaitrą, troškiname apie 20 minučių. Baigdami troškinti, į sultinį su mės..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies ir varškės kepsniukai

•Šaldytą ŽUVĮ smulkiai supjaustome. Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą svogūną.•Žuvį, varškę, svogūną, kiaušinį sumaišome, dedame miltų, paskaniname prieskoniais ir druska, išmaišome. Iškepame keptuvėje su aliejumi nedidelius kepsniukus. Tinka virti ryžiai, karšta..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Å velnumas"

Kondensuotas pienas, kiaušiniai ir miltai gerai išmaišomi. Soda užgesinama actu ir sudedama įtešlą. Gerai išmaišome. Tešlą padaliname į trys dalis ir iš kiekvienos dalies iškepame po apskritimą. Kremui grietinę išplakame su cukrumi. Pertepame apskritimus. Puošiame kokoso drožlėm..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir kumpio dešrelės

Bulvės ir kumpis sumalami mėsmale, suberiami miltai, salierų lapeliai, įmušamas kiaušinis, supilamas pienas, suminkoma. Daromos dešrelės, apvoliojamos miltais, išplaktu kiaušiniu, dedamos į išteptą riebalais skardą ir 10—15 min. kepamos orkaitėje. Valgoma su raugintais agurkais ar..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių ir veršienos blyneliai

Ryžius sumaišome su malta veršiena, imušame kiaušinį, įberiame prieskonių, gerai išmaišome. Formuojame apvalius paplotėlius ir apvoliojame miltuose. Kitą kiaušinį iįplakame ir į jį sumerkiame paplotėlius. Įkaitiname keptuvę ir supilame aliejų. Sudedame blynus ir apkepiname iš..

Recepto vertinimas: 0

KIAULIENA SU SPANGUOLIŲ PADAŽU

I negilu dubeni suberti miltus, pipirus ir siame misinyje apvolioti mustini. Keptuveje pakaitinti alieju, ideti mustini ir kepti, kol abi puses paruduos, tada isimti ir uzdengti, kad neatvestu. Keptuveje istirpinti sviesta, supilti miltus, obuoliu sultis, suberti cukru, spanguoles ir misini uzvirint..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su raugintais agurkais ir kiaušiniu

Duona aptepama sviestu. Kietai virti kiaušiniai, agurkai ir svogūnas susmulkinami ir sumaišomi su majonezu, įdedama prieskonių. Ant kiekvieno sumuštinio kauburėliu dedama pagaminta masę, ant viršaus galima pabarstyti tarkuoto sūrio, o kad būtų aštriau - žaliojo sūrio miltelių. Kepam..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blyneliai

Bulves išvirti, permalti mėsmale, ištrinti su tryniais ir sviestu, įpilti grietinės, įdėti svieste pakepintą svogūną, miltus, mieles. Visą masę gerai išmaišyti, supilti išplaktus baltymus, atsargiai išmaišyti. Dėti po šaukštą šios tešlos į įkaitintus riebalus, kepti iš ab..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis džiovintų vaisių vyniotinis

Miltus suberti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles, įpilti truputį drungno pieno, suberti cukrų ir su šiek tiek miltų sumaišyti įmaišalą. Dubenį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Į miltus su įmaišalu supilti..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnų sriuba

Bulvės supjaustomos šiaudeliais ir išverdamos sultinyje arba vandenyje. Svogūnai supjaustomi plonais griežinėliais ir paspirginami su supjaustytais lašinukais, įberiama truputis miltų, sudedamas margarinas ir supilama į sriubą. Obuolys stambiai sutarkuojamas, išmaišomas su grietin..

Recepto vertinimas: 0

"Velniški" kiaušiniai

Mažame indelyje užvirti stiklinę vandens, nukelti nuo ugnies, supilti į padažą, kuris padarytas iš miltų, pomidorų padažo, vėl užvirinti, įberti druskos, pipirų, paprikos. Agurkus supjaustyti smulkiai, sudėti į padažą, pavirti. Sudėti ketčupą. Kietai virtus kiaušinius perpjau..

Recepto vertinimas: 1

Tešla su aliejumi ir varške

Varškę padėti ant sietelio, kad nuvarvėtų skystis. Ją iki vientisos masės išsukti su aliejumi, cukrumi, tryniu, citrinos žievele ir druska. Įmaišyti pusę su kepimo milteliais sumaišytų ir persijotų miltų. Likusius miltus įminkyti rankomis. Tešlą dėti į riebalais išteptą form..

Recepto vertinimas: 0